Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

xapex

Üye
yardımcı olabilecek kimse yokmu arkadaşlar???

direc_t

Üye
arkadaşlar ben 3 yıldır K800i telefonu kullanıyorum. geçen ay teli yere düşürdüm ve ekran hasar gördü ekranı değiştirdim ama kamera açılmıyor. "başka bir uygulama çalışıyor uygulamayı kapatın ve tekrar deneyin" uyarısı geliyor ama çalışan bir uygulama yok

yardım edebilirmisiniz? kamera driver ini tekrar yüklesem sorun çözülür mü? tele format atma veya geri yükleme tarzı bişey yapabilirmiyim

mawi_silgi

Üye
W995 wayfinder navigasyon deneme süresi doldu ve "satın al" seçeneği ile satın alamıyorumda.. Etkinleştirme koduna ulaşabilmiş arkadaş varsa yada alternatif bir çözümü olan, pm atsın lütfen!

capetown

Üye
bende bir tane Satio U1 var, bununla alakali 2 sorum olacak; birincisi icinde symbian var cok hosuma gitmedi acaba android felan yuklemk imkani varmidir; ikincisi ovi store felan yukleyemiyorum. bilgisayara baglayip update yaptirdim, su an telefonunuzda zaten son versiyon var dedi ama ben yine yukledim, degisen bir sey olmadi...ne yapabilirim..

aykut_argos

Üye
Merhaba arkadaşlar sony ericssion xperia x10 mini telefonundan bahsedermisiniz biraz kullanıslı mı ?

----------Eklendi @ 10:56:38 ---------- Yazıldı @ 10:50:34 ----------

merhaba arkadaşlar sony ericssion xperia x10 mini telefonundan bahsedermisiniz özellikler ve kullanılısı ?

yaldan

Üye
hocam ben yeni çıkacak xperia mini pro ya aşık oldum adeta.sizden birinci ricam tahmin bile olsa fiyatı kaç olabilir.ben en fazla 750 öderim.ve türkiyeye ne zaman gelir......ayrıca ben x10 mini pro yu almaya tam karar vermiştimki sar değeri beni vaz geçirdi.bende x10 mini almaya karar verdim.ama x10 mini pro hala aklımda sizce sar değeri o kadar kötümü.klavyesi olduğu için aklımda kaldı.x 10 mini ise küçüklüğünden dolayı çok sevdim.sizce 128 mb telefon hafızasına kaç uygulama yüklenebilir.sizce x10 mini mi x10 mini pro mu?vede sizce x10 mini nin bataryası kaç sene dayanır.çünkü dahili batraya var iphone gibi..sizden cevap bekliyorum.

berk_20

Üye
ya arkadaşlar benim c510 var şarj soketi kulaklık olsun şarrj olsun datav kablosu olsun sorun yaratıyor data kablosunu görmüyor şarj ve kulaklık kısmen ne yapmam gerek lütfen bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler..

drakula_kan

drakula_kan

Üye
sony ericsson 12 megapikselli olan ido u1 almayı düşünüyorum da acaba alayımmı ne dersiniz

paix1984

Üye
satio alma bekle usta bende satio kullaniyorum tavsiye etmem xperia duo gelecek onu bekle derim ben

ten258

Üye
k850 0 facebook girmiyor iletişim hatası veriyor nasıl hallede bilrim

evci1

Üye
ACİL DESTEK,

S.A BENİM W580İ TEL.VAR NORMALDE BUNLARIN EKRAN DÖNMEZ AMA YOUTUBEDE BİRİSİ HERALDE W705 YAZILIMI ATMIŞ VE EKRAN YAN DÖNÜYO ACABA BENDE YAPABİLİRMİYİM NASIL OLACAK ARKADAŞLAR BENDE YAPMAK İSTİYORUM

İŞTE VİDEO:

scanbulat

Üye
Arkadaşlar Merhaba,
Yurtdışından aldığım Sony Ericsson T303 telefonum var.
Telefonun Rusça ve İngilizce Menüsü Var.Ben ise bunu Türkçe'ye çevirmek istiyorum.
Elimde Box türü bir cihazım yok.Forumlarda bulduğum Setool Lite versiyonları ile ( Usb Kablosu ile) denedim ancak başarılı olamadım.
Setool Lite programlarından hiçbirinde Phone Type bölümünde T303 modelini bulamadım.
Sizlerden isteğim, Setool lite programının T303 modeline uygun olanı mevcut mu? Yada T303 modelini nasıl ekleyebilirim.

sinanpp

sinanpp

Üye
w88i mi k750 i mi

kaya_46

Üye
Hazel için tema ve uygulama arıyorum yardımcı olacak arkadaş varmı

estelrev

Üye
w910i sim kartsız çalıştırılabilir mi?

mstf95

Üye
benim k530i telefonum var telefon son i kaç gündür hem arka hem ön olmak üzere iki kamerası da bulanık gösteriyor neden olabilir

ceset

ceset

Üye
w910i sim kartsız çalıştırılabilir mi?

W910i cihaz eger brown ise sim kartsiz calistirma patch ini yukleyebilirsiniz.

----------Eklendi @ 00:12:35 ---------- Yazıldı @ 00:11:32 ----------

benim k530i telefonum var telefon son i kaç gündür hem arka hem ön olmak üzere iki kamerası da bulanık gösteriyor neden olabilir

eger kameralarda sorun yoksa

a) CamDriver yukleme ile,
b) Yazilim atma ile

duzeltilebilir diye dusunuyorum.

egikhalka

Üye
se elm var bende sesi kulaklıkta az çıkıyor kaliteli ama ses düşük çıkıyor yükseltecek bişe yokmu ayrıca kamerası 5 mp ama görüntü netliği fazla yok cam driver yüklenirmi şimdiden sağolun

son_nefes400

Üye
Arkadaslar sony ericsson k750i kullanıyorum telefonumun alt tusu,soltusu,ve kamera tusu calısmıyor. Ama oyun oynarken tuslar normal olarak calısıyo. tus sesini açtığımdada tuslara basınca ses gelıyor ama işlem yapmıyor. fabrika ayarına dondum olmadı lutfen bilgisi olan yardım etsın

ceset

ceset

Üye
tuslar calisiyor ama fonksiyon yok diyorsan k750i ye x++ ile yazilim atabilirsin yada seus ileguncelleme yapabilirsin.

Üst Alt