Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

chaos39

Üye

bazı oyunlarda bunu diyebilir başka oyunlar indirmeyi dene, indirdigin oyunları ekran çözünürlüğü 240*320 piksel olmalı

dikkat ediyorum ona ancak olmuyor başka nedenden olablr mi ?

hoss

hoss

Üye
dikkat ediyorum ona ancak olmuyor başka nedenden olablr mi ?
ilk defa böye bir sorun yaşayan duyuyorum sony ericssonlarda oyun yüklemek çok kolay ve basit aslında . jar doasyalarını yüklediğinden eminmisin

chaos39

Üye
Ewet bu siteden oyun indirdm ve kurmayı denedim fakat olmuyor telefonum SE c903 jar dosyalarını kullanıyorum fakat olmuyor telefonu sony ericsson update servisi ile güncellemiştim nedeni bu olabilir mi?

maki20

maki20

Üye
arkadaşlar benim K850 telefonu modlamıştım tel açılırken normal açılıyor 10 saniye sonra şöyle bi yazı çıkıyor (unable to start the detection process you need to configure your phone model in bfg) bu yazı 10 saniye sonra tekrar kayboluyor telefon normale dönüyor nasıl kaybedebilirım bu yazıyı

melik42

Üye
sony ersicsson satio u1 sım geçersiz hatası yazıyo hattımı taktınmı lütfen acil yardım galiba sim kiliti varmış

bakuş

Üye
selam bende k7001 var şu an kamerası çalışmıyor,nasıl tamir edilir

ctar

Üye
merhaba,
w580i kullanıyorum, mesajları kaydetmek için kullanabileceğim bir program var mı?

teşekkürler

uzun80

Üye
slm arkadaslar bende sony ericson statio var,navi olarak wisepilot var ama onada istiyor elinde olan varmi yoksa benim tele uyan guzel ucretsi veya guzel nerden bulabiliriz tavsiyeleriniz varsa beklerim lutfen beyler cok gerekli

hukukcu076

hukukcu076

Üye
kardeş benim w995 var. vodafone hattımla telefon açıkken pc modunda bilgisayar bağlıyorum ama görmüyor. yine vodafone hattımla mass storage olarak bağlıyorum o zaman görüyor. ayrıca avea hattımla pc modunda bağladım gördü. bunun sebebi nedir. vodafone hattımı samsung corby lindy takıp bilgisayara bağlayınca sorun olmuyor.tavsiyen nedir.

hoss

hoss

Üye
arkadaşlar benim K850 telefonu modlamıştım tel açılırken normal açılıyor 10 saniye sonra şöyle bi yazı çıkıyor (unable to start the detection process you need to configure your phone model in bfg) bu yazı 10 saniye sonra tekrar kayboluyor telefon normale dönüyor nasıl kaybedebilirım bu yazıyı
yazılım at düzelir

----------Eklendi @ 11:47:52 ---------- Yazıldı @ 11:46:35 ----------

selam bende k7001 var şu an kamerası çalışmıyor,nasıl tamir edilir
bir tane 5-10 tl ye kamerası saglam hurda k700 al kamerasını sök kendi telefonuna tak işe yarıyo :oke:

----------Eklendi @ 11:48:52 ---------- Yazıldı @ 11:47:52 ----------

merhaba,
w580i kullanıyorum, mesajları kaydetmek için kullanabileceğim bir program var mı?

teşekkürler
öyle bir program yok malesef

one2one2

one2one2

Üye
c905 icin skype veya fring gibi bir program ariyorum. iki telefon arasinda 3g den gorusebilmek icin. bilgisi olan?

Big K

Üye
w995i var ve 15aydır kullanıyorum. hiçbiryede çekmeyen turkcell' den azcık daha iyi olan vodafona geçtim bu sefer internet hızım yok oldu..(aşırı yavaşladı)

fakat daha vahimi var.

ben orjinal parça kullanmayı seven biriyim. asla ve asla taklit ürün kulllanmam fiyatı ne olursa olsun.

geçenlerde w995' e araç şarjı ve aux kablosu satın almak istedim.

mediamarkt, elektroworld, teknosa gibi marketlerin hiçbirinde bulamadım. ve bunun üstüne SE distribütörüne bir mesaj attım.

gelen cevapta "servis(ler???)imize başvurunuz" diyordu.. "ler" kısmını özellikle marke ettim çünkü arkadaşlar;

Sony Ericsson' un istanbul avrupa ve anadolu yakasında birer tane olmak üzre toplam sadece 2 adet servisi var!!!!!

evet yanlış okumadınız...sadece 1 servis avrupa yakasında ve o da bayrampaşada...

yıllardır SE kullandım...Allah için cihazlar bozulmuyor ve servis pek istemiyor....

ancak bu nedir? sadece 1 servis...küfür gibi geldi bana...

ha bununla da bitmiyor.

servisi aradık...w995 için ellerinde aksesuar ve parça bulunmadığını, zaten üretimden kalktığını ve yardımcı olamayacaklarını bildirdiler...

hehe tabii müşteri ilişkileri merkezinden verdikleri " efendim sizi en geç 48 saat içinde arayacaklar" bilgisi tabii ki gerçek dışı çıktı...netice itibarı ile...

yıllardır (388' lerden beri) SE kullanan ve tüm SE modellerini hala saklayan biri olarak bunu bir hakaret olarak kabul ediyorum..

sizlere de aynını öneririm zira başka türlü bir dilden anlamaz bu distribütör milleti...

takdir sizindir arkadaşlar...

ben mi? 2 cihan bir araya gelse SE almam aldırmam...

sevgiler selamlar

Big K

dilocannn

Üye
Benim c903 üm var tema müzik atıyorum ama bir türlü oyun kuramadım nasıl kurulur bilgi verirseniz çok teşekkür ederim

evci1

Üye
Arkadaşlar merhaba<br />
<br />
Burada Sony Ericsson ile ilgili sorularınızı yazarsanız en kısa sürede tarafımca yanıtlanacaktır.<br />
<br />
Saygılarımla
<br />
<br />

----------Eklendi @ 00:38:24 ---------- Yazıldı @ 00:36:44 ----------

Kardeş Benim w580i telim var biraz uğraşınça yani müzik dinleyince kendi kendine ısınıyor batarya soğuk ama tel ısınıyor müziği kapatıp biraz bekleyince eski haline geliyor sizce neden olabilir

xspg

Üye
Sony Ericsson Aino (U10i) Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? Genel Olarak İş Görür Mü?

geec

Üye
Telefonumun yazılımınnı güncelledim fakat ingilizce oldu düzeltemedm
bir de kamera hata veriyor bir başka uygulama çalışıyor kapatın açın kamerayı diyor
ne yapabilirm

kan kusturucu

Üye
benim bir tanıdığımın w302 si var oyun&uygulama hiç birşey yüklenmiyor. Sebebi nedir?

xapex

Üye
Bu kadar W995 kullanan varken bi cevap bulabilirim umarım.
Arkadaşlar yurtdışından yeni W995 getirttim. Yalnız Sim Kilidi var ve Türkçe değil.
Bu telefonu Türkçeye çevirmenin ve Sim Kilidini kırmanın bir yolu varmı acaba?

Üst Alt