Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

niyerten

Üye
merhabalar:SE p1i telefonum tam açılacak ken terrar başlıyor bu sürekli devam ediyor.yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...bilgisayarımda windows 7 yüklü pc suiti kabul etmiyor....

cicifurkan

Üye
sonyericsson aino var tel. açılmıyo sonırım menüsü ile ilgili bir problem var bu ciharın menüsünü nerden bulabilirim ??

engin145

Üye
sa beyler 2 hafta önce sony ericcson xperia arc s telefonunu aldım herşeyi çok güzel ama bi sorunum var vodafoneden internet sınırsız internet paketim var 3 g çekiyor ayarları müşteri temsilcisinden yollattım hiç bi sorun yok diyor ama neden se internetten mobil olarak video izlerken sürekli donuyor bunun sebebi nedir acaba ben hala çözemedim lütfen yardımcı olunuz..

Kaan.Beyoglu

Üye
Slm Ben Yeni Katıldım Aranıza Bende Yurtdısından aLdıgım Sony Ericsson Satio U1 Fakat İnternete Baglanamıyorum Turkcell Musteri HızmetLerini Abonesi Oldum Yardım Edemediler. Sony Ericsson Müsteri Hizmetlerini Aradım Türkiyede Böyle Telefon Yok Diyerek Yardımcı Olamadılar.. Bana İnternet Ayarlarını Nasıl Yapabilirim Yardım Ederseniz Sevinirim.

veyselll

Üye
sonny ericsson vivaz pro u8 için mağaza programı varmı acaba nokialardaki ovi gibi yardımcı olursanız sevinirim

yerli filmler

Üye
selam bende 2. telefon w995 ama simkartsiz aciliyormu bilmiyorum yada ozel bir programmi lazim simdiden tesekkurler

ceset

ceset

Üye
Slm Ben Yeni Katıldım Aranıza Bende Yurtdısından aLdıgım Sony Ericsson Satio U1 Fakat İnternete Baglanamıyorum Turkcell Musteri HızmetLerini Abonesi Oldum Yardım Edemediler. Sony Ericsson Müsteri Hizmetlerini Aradım Türkiyede Böyle Telefon Yok Diyerek Yardımcı Olamadılar.. Bana İnternet Ayarlarını Nasıl Yapabilirim Yardım Ederseniz Sevinirim.

Sony Ericsson Müsteri Hizmetlerini Aradım Türkiyede Böyle Telefon Yok Diyerek Yardımcı Olamadılar

Hocam bu cumlende ciddi isen bunun uzerine soylenecek bir soz yok. Peki turkiyede satilan Satio lar nereden geliyormus ?

sonkral27

sonkral27

Üye
Arkadaslar Xperi Neo V Kullanıyorum Telefonu Pc'ye Baglayıp Uygulama Indırmek Istıyorum Oyle Bır Sansım Var Mı Varsa Hangı Programı Indırmem Gerekıyor...Sımdıden Yardımlarınız Icın Tskler...

sonsehit21211

sonsehit21211

Üye
slm arkadaşlar telefon alıcam bir türlü karar veremedim
live with walkman mi yoksa xperia miniyi mi alayım yardımcı olursanız sevinirim

kamekito1991

kamekito1991

Üye
bende sony ericsson txt (ck13i) var telefon kapandığı zaman çok geç açılıyor bu konu hakkında bir fikriniz var mı acaba :S

ceset

ceset

Üye
slm arkadaşlar telefon alıcam bir türlü karar veremedim
live with walkman mi yoksa xperia miniyi mi alayım yardımcı olursanız sevinirim

Hocam Android ve Walkman ilk defa bir araya geliyor.. Menu gecisleri falan gayet yumusak ve guzel Arc gibi.. ekran kucuk oldugu icin kullanici parmaklari kalin ise biraz sorun olabilir. 5mp kamera, 720p video, adroid, walkman .... daha ne olsun...

Yillardir bir SE Firmware modding ile ugrasan biri olarak Live with Walkman diyorum..

Acelen yok ise Xenon flash, walkman, 12.1mp, s amoled ekran, hepsi bir arada cikana kadar bekle derim :)

hero4262321

Üye
Ya arkadaşlar Hazel'im var ama uygun akustik bulamadım forumda.

Bu forumda bir dosya bölümü yok mu? Herkes durmadan bir yerleri aramasın.

mechul_style

Üye
Arkadaşlar sorunum xperia x8 marka telimde internete giremiyorum
Hizmet Yok - Seçili ağ (avea) kullanılamıyor diyor ve ayarları düzgün intte var hattımda ama bağlanamıyorum daha önce hattm turkcell di bağlanıyordum şmdi bağlanmıyor ne yapmam lazım
Şimdiden Saolun

meralun

Üye
sony ericson xperia x8 telefonum var
jar uzantılı oyunu sd karta attım
açıyorum (astra programı ile) dosyalar çıkıyor ama çalışmıyor

nasıl yüklüyeceğim bu oyunu jar uzantılı

yardım lütfen

farfar1979

Üye
merhaba arkadaşlar ben sony ericsson xperia neo v modelinden dertliyim cihaz sürekli şebeke sorunu yaşıyor bir ayarı falan varmıdır yapmamız gereken daha alalı 5 gün oldu yardımcı olursanız sevinirim

imaj32

Üye
arkadaşlar bende sony ericcsan u1i satıo var işletim sistemi symbian s60 5th ben bu telefonda flash player yükleyemiyorum sertifika hatası diyor çözen varmı yükleniyormu bilgisi olan yardım etsin teşekkürler

ceset

ceset

Üye
arkadaşlar bende sony ericcsan u1i satıo var işletim sistemi symbian s60 5th ben bu telefonda flash player yükleyemiyorum sertifika hatası diyor çözen varmı yükleniyormu bilgisi olan yardım etsin teşekkürler

Telefonda zaten Flash player var. Sen ne amacla yuklemek istiyorsun?

Sertifika hatasi imzasiz programlardan oluyor.. Telefonunu Hacklemen gerek.. Imzamdaki baglantiyi kullanabilirsin..

_bloom_

Üye
xperia wma okumuyo çözüm nedir ?

imaj32

Üye
arkadaşlar bende sony ericcsan u1i satıo var işletim sistemi symbian s60 5th ben bu telefonda flash player yükleyemiyorum sertifika hatası diyor çözen varmı yükleniyormu bilgisi olan yardım etsin...

----------Eklendi @ 15:30:58 ---------- Yazıldı @ 15:25:01 ----------

internetten faceden video izlemek için kullanacam ama olmuyor flaqsh player istiyor bu amaçla kullanacam

----------Eklendi @ 15:32:13 ---------- Yazıldı @ 15:30:58 ----------

bulduğum falsh player sis...sisx dosyayorunı açmıyor dahili bileşen yada sertifika hatası diyor yardımci olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 15:34:44 ---------- Yazıldı @ 15:32:13 ----------

haclemem için ne yapmam lazım...?

Üst Alt