telefona custom dosyasını yüklememissin ondan hata veriyoSelam Arkadaşlar;
Bir K310i 'ye Flash yükledim. Yükleme esnasında problemsiz bir şekilde yüklendi gibi görünüyor. Ancak, telefonu açmaya çalıştığımda;
"Yapılandırma Hatası.Şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun."
Mesajını veriyor ve açılmıyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

eglence menüsünden oynatırsan ileri alabiliirsin , dosya yöneticisinden oynatırsan alınmazsony ericsssonlar'da Neden Video'lar İleri Alınamıyor ??
--------------- Ekleme ---------------
sony ericsson k770i Video'da İleri Almamıorum... Neden ?

skyfire programını kurmerhabalar
Ben S.E xperia x10 kullanıyorum telefonumla youtube dan veya diger sitelerden video izleyemiyorum.Dailymotion sitesinden izliyorum fakat diger sitelerde sorun yasıyorum bircok yol denedim ama olmadı.Android 2.1 sürümü kullanıyorum flash programları attım ama ayrısma sorunu var hatası verip kurmuyor programı ne yapmalıyım yardım edersenız tesekkur ederim
yapamamışssın sanırım tam olarak ondanabicim bende g705 var... themes creator le bi tane tema yaptım.. telefonuma attım uygulamaya çalışıyorum 'Tema çöktü,ayarlanamaz' diyor.. napıyım ben ?
tema nın formatı thm olması gerekiyortelefona yazılım atılması gerekiyor seus tan yada a2 uplaoder programındanSelaymun aleykum kardeş benim elimde c510 var ve telefondan çok memnunum,2010 un 4. ayında aldım ve 2 defa garrantiye aynı arıza yüzünden gönderdim 2 şer ay arayla ve son gönderdiğim 2 gün önce geldi,
telefon her iki arızasıda aynı cihazın tuşlar farkılı çalışıyodu mesela 5 tuşuna bastığımda yazılı olan rakam veya yazıyı siliyo kapatma tuşu çalışmıyodu veya açılmıyodu ve buna benzer arızalar, diyeceğim o ki,bu sorunlara neden olan şeyin ne olduğu konusunda yardımcı olursan sevinirim...
Şimdiden Teşekkürler...
setool den yazılım atmayı dene cihazaBenim kullanmadığım nerdeyse 2 yıllık Sony Ericsson K700i Telefon VarıTuş Kilidi koduni unuttum Yaklaşık 1 yıldır yatıyor
Ne yapabilirim acaba (: Teşekkürler
telefonun yandaki tekerlek tuşu var sağ yıldız sol sol yıldız sol yıldız yap ordan format et telefonuna yazaılım atmana gerek kalmazmerhaba sony ericsson P1i kullanıyorum fakat update edemiyorum yardımınızı bekliyorum. kendi sitelerinden olmuyor.
a2 uploader programıyla akustik atarsan sesini yükseltebilirsinya kardeş bende g705 var sesini yükseltmek istiyorum napabilirim yardımcı olurmsn?
Geçenlerde C905 aldım ve ilk açmamda wifi yi açıp denedim bir kaç ağ buldu. Ama daha sonraki gün ve günlerde sürekli şebeke arıyor, lütfen yardım edin. 1hafta öncede kayıt ettirdim; neler yapmam lazım wifi yi sürekli kullanmak için..
öncelikle internetten jar tabanlı oyunları indir bilgiyasara , daha sonra hafıza kartıyla yada usb kablosuyla jar dosyalrını telefonun other (diğer) klasörüne at sonra telefondan diğer klasörünü aç ve jar dosyalarının üzerini tıkla oyunlar kurulurBen c903 kullanıyorum..Telefonuma oyun yüklemek istiyorum fakat bir türlü beceremiyorum..Tıklayınca sürekli işlem başarısız yazısı çıkıyor.yazılımım da güncel sony ericcson resmi sitesinden güncelledm programla yardımcı olursanız çk sevinirim.

öncelikle internetten jar tabanlı oyunları indir bilgiyasara , daha sonra hafıza kartıyla yada usb kablosuyla jar dosyalrını telefonun other (diğer) klasörüne at sonra telefondan diğer klasörünü aç ve jar dosyalarının üzerini tıkla oyunlar kurulur![]()

yazılımsaldır yazılım atmayı deneyinhocam bi sorum olacak size zahmet :S k700i geldi bana hollanda dan kaç yıldır kullanmıyordum açtırıyım dedim neyse açtırdım ilk iş cameraya bakmak oldu cameraya tıklıyorum ekranda 1-2 saniye siyah ekran gözüküp tekrar menüye dönüyor.telefonun solundaki camera kısayolunu kullanırkende aynı işlem oluyor :S "camera driver'dan olabilir diye duyum aldım fakat bulamadım o işlem nasıl yapılıyor bilmiyorum da"
bazı oyunlarda bunu diyebilir başka oyunlar indirmeyi dene, indirdigin oyunları ekran çözünürlüğü 240*320 piksel olmalıDeniyorum ancak olmuyor işlem başarısız diye bir uyarı çıkıyor![]()