Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

mstf95

Üye

----------Eklendi @ 20:17:32 ---------- Yazıldı @ 20:13:29 ----------

k810i telfon aldım 2.el 1 hafta oluyo telefon sık sık donuyo bazende beyaz ekran geliyo hafıza kartı takılınca çok yavaşlıyo neden olabilir

ceset

ceset

Üye
yenide almissin yedeklemen gereken pek veri yoktur sanirim. Yazilim atmayi deneyebilirsin.

onurs93

Üye
bnde sonyericson k790i var pc'm w7 ,pc usb kablosu görmüyor, sorun gider yapıorum devre dışı diyor ,nasıldüzeltebilirim,driverdeyüklenmiyor w7 için driver bulamadım

davut562

Üye
viva u5i için iddaa programı

wonderful_35

wonderful_35

Üye
Sonny ercson r300 radio telefon lazim elinde olan warsa uygun fiyata bana satabilir...arizali olsa dahi alirim cunku bana sadece komple kapagi lazim....elinde olan cope atacak olan warsa 3 5 krus kazanabilir buradan...izmir sinan email atmak isteyene adres [email protected]

potasyumsiyanur

Üye
sony ericsson xperia x10 kullanıyorum ne zaman kablosuz özelliğini açmaya çalışsam telefon sürekli kilitlenip reset atıyor bunu düzeltmenin yolu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim cevap için şimdiden teşekkürler

eğer yeniden yazılım yüklemesi yapılacaksa mesela mesajlarımın gitmesini istemiyorum telefondaki belgelerimi yedeklememin yolu varmıdır?

emirkaptan0878

Üye
arkadaşlar sony ericson elm j10i2 model yeni bir telefon aldım.telefona yukleyecek bır tane mp4 video oynatma programı bulamadım.bulduklarımda calısmadı.acil yardım...

davut562

Üye
w580i inser corrert sim card hatası veriyor dil yabancı ne yapmam gerekiyor (telefon yurt dışından gelme yazılım sonrası böyle oldu)

mmdmr

mmdmr

Üye
Xperia ray aldım. Pc suite gibi birşeyi var onu kurdum. Fakat gelen mesajları görme gibi bir durum yok. Bunu çözebileceğim birşey yok mu ?

cehege

Üye
bu gün sony ericson xperia neo aldım. 1 saat boyunca kullandım. sonra hiçbirşey yükleyip ayar yapmama rağmen bataryası bittikten sonra açılmadı. Sony ericson ekranı geliyor fakat sonrasında ekran kapanıyor , hiçbirşey gözükmüyor, açtım kapattım, hafıza kartını çıkardım bir daha denedim, şimdi bilgisayardan şarj ediyorum ama durum halen aynı,
master reset denemeye çalıştım ama telefon açılmadığından hiçbirşey yapamıyorum. Cevabınızı bekliyorum.

tubab

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ben Sony Ericsson Hazel (j20i) kullanıyorum. Avea hattı aldım daha bir iki gündür. Şimdi telefona hattı taktıktan sonra ayarlar sms olarak geliyor ancak kaydetmek için her hangi bir bağlantı bulunmuyor. Manuel olarak kaydetmek gerekiyor. Ben de manuel olarak kaydettim, telefonu kapatıp açtım vs... ama hala internete bağlanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım ancak yeterli bi yardım alamadım. Bu telefonu ve hattı kullanan ya da benzeri bi Sony Ericsson hattı kullanan bir avea'lı varsa eğer yardımcı olursa çok sevinirim.

elali

Üye
merhaba.. Benim sony ericson ck15 (txt pro) telefonum var,hafiza karti taktiğimda donuyor,müzik dinleyemiyorum.. Neden olabilir acaba? Bir de hafiza kartina telefondan nasil format atabilirim

Renue

Üye
Selam arkadaşlar, Xperia arc kullanıyorum ve kameranın sesi artık çıkmıyor. Nasıl kapattığımıda bilmiyorum. Ses ayarlarından ve medya ses düzeyindende açık gözüküyor. Kameranın sesini nasıl açacağımı bilen var mıdır?

omerr_akcay

Üye
Selam arkadaşlar Sony Ericsson u5i telefonumla internete bağlanamıyorum.Wifi üzerinden giriş yapabiliyorum nete ama kendi simcard ım üzerinden giriş yapamıyorum.İnternet ayarlarını nasıl yapabilirim acaba?

samsungsa

Üye
c905 internet ayarı sms ile geliyor kur deyince ayarlar geçersiz diye bir uyarı geliyor yardım edebilirmisiniz

kasımkaya

Üye
slm önce emeklerin için teşekürler. bişey soracağım bu 500 milyar oyunu var ona oyun ekleyebilir miyiz usta acildir.

darkartal

Üye
S.a umarım cvp gelir bende experia ray var şimdiki yeni sistem telefnlarda üstte tuşa bastınmı ekran tuşu kapanır gibi oluyor ya ekran kapanıyor teli ilk aldıgımda değişik bi şekilde kapanıyodu görüntü yeni aldığım için teli ögrenmek için ayarları kurcaladm acaba o sırada farknda olmadan o ayarımı degiştirdm ayarı varmıdır ? varsa nasıl düzeltirim ben kurcaladm tekrar bulamadım birşey yada acaba bi süre sonra o ekran otomatk kendiligndenmi degişiyo bilgisi olan aynı teli kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi takıntı oldu bende bu olay (:

daywalker41

Üye
İntifada Bende İzmitte oturuyorum hangi telefoncu versene adını dükkanın ve adresini bi durum oldugunda bende gideyim sağlam bi telefoncu tanımıyorum daha :(

kingbozok

Üye
[h=1]Sony Ericsson Xperia telefonlar klonlanabilirmi ?[/h]

yusufkurban

Üye
arkadaşlar ben xperia arc aldım telefon guzel ama sureklı bazı uygulamardan ve oyunlardan atıyo . tam oyun acılıyo sonra kendı kendıne kapanıyo . yardım edersenenız cok sevınırım şimdiden teşekkur ederim: yardımlarınızı beklıyorum

Üst Alt