Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

batu2032

Üye
sa. usta bnm SE k800i bir telefonum var ben bu telefondan 0.facebook.com adresine girmek istiyorum bir ara giriyordum ama daha sonra ''telefonunuz 0.facebook.com adresini desteklememektedir '' yazıyor bunun sebebi nedir ya bi cevaplayabilirseniz sevinirim . . .

hüssoo

Üye
Bide opera yükleyip dene.

Bu adreste var.
Bide operatörün ne?

barca1899

barca1899

Üye
s.a. xperıa x10i var her konusmada telefondan kendılıgınden kapanıyor..ve muzık resım gıbı dosyalarımı ayrı ayrı klasorlere nasıl koyabılıırm..tesekkurler

azrail118

Üye
arkadaşlar bende de t700 var telefon durduk yerde kendi kendine kapanıp açılıo bazende kapandımı tam gidio hiç açılmıo o zaman yazılımı güncelliyorum ama yine kapanıp açılmaya devam ediyo lütfen ÇÖZÜMM!!!

necatiiiiii

Üye
bende se vivaz var sis dosyalı oyun yuklemek ıstıyorum ama sertıfıka suresı doldu dıyo bısey yukleyemıyorum ne yapmam gerekır?

hüssoo

Üye
bende se vivaz var sis dosyalı oyun yuklemek ıstıyorum ama sertıfıka suresı doldu dıyo bısey yukleyemıyorum ne yapmam gerekır?

İnternette sertifika süresi uzatan veya sertifika imzalayan programlar var.
Google da araaştırabilirsin.

barca1899

barca1899

Üye
Ne zaman sorularımız cevaplanacak acaba ?

ceset

ceset

Üye
s.a. xperıa x10i var her konusmada telefondan kendılıgınden kapanıyor..ve muzık resım gıbı dosyalarımı ayrı ayrı klasorlere nasıl koyabılıırm..tesekkurler

Konusma esnasinda telefon kendiliginden nasil kapaniyor? Yazilimsal olmasi yuksek bir ihtimal.

Resim ve muzik dosyalarini ayri ayri klasorlere koymak icin resimleri ayri klasore yukle pc den muzikleri ayri. Veya dosyalari secenekler deyip klasore tasi.

barca1899

barca1899

Üye
normal konusurken konusma kapanıyor..telefon kapanmıyor ..zaten pcden klasolerı tasıyabılıyorum telefondan yapılmıyor..demek ıstedıgım cektıgım resımı mesela ıstedıgım klasöre nasıl atarım telefondan..tesekkurler

egmao

Üye
meraba bende w880i varbu cihaza netten aradımtelefona uyumlu skype indirdim bu cihaza skype kurmam münkünmü ve nasıl bizahmet yardımcı olurmusun

ceset

ceset

Üye
normal konusurken konusma kapanıyor..telefon kapanmıyor ..zaten pcden klasolerı tasıyabılıyorum telefondan yapılmıyor..demek ıstedıgım cektıgım resımı mesela ıstedıgım klasöre nasıl atarım telefondan..tesekkurler

Cektigin resmin uzerine gidip secenekler tikladiginda organize et veya klasore tasi gibi secenekler cikmiyormu ? Dosya yoneticisinden..

Emre ŞENDURAN

Emre ŞENDURAN

Üye
öncelikle herkesin sorularına yanıt verdiğin için Teşekkür Ediyorum.

Benim bir sorum olacak. Sony Ericsson k530 kullanıyorum. Telefonu yaklaşık 30 dakka kadar kullanınca ( oyun oynayınca, müzik, dinleyince, internete girince ) donma problemi yapıyor. teknik servise götürüp yazılım attırdım fakat 30 dakika sonra yine aynı problemi yaptı. Sizce neyden kaynaklanıyor olabilir. :hmmm:hmmm

Saygılar...

sternboy

Üye
arkadaşlar telefonu açıyorum bi süre sonra ekran kafayı yiyo ters oluyo kararıyo beyaz oluyo şekilden şekle giriyo kapatıp açıyorum yine ilkten sorun yok 1 2 dk sonra yine kafayı yiyo sorun nerde olabilir telefon w800 :S:S

selman_ogun

Üye
Arkadaşlar elimde w910i var. Bi hafta önce yazılım attım. Yazılım atmadan önce youtube'dan video izleyebiliyordum. Ancak yazılım attıktan sonra medya sunucusuna bağlanılamadı diye hata veriyor ne yapmam lazım?

ceset

ceset

Üye
öncelikle herkesin sorularına yanıt verdiğin için Teşekkür Ediyorum.

Benim bir sorum olacak. Sony Ericsson k530 kullanıyorum. Telefonu yaklaşık 30 dakka kadar kullanınca ( oyun oynayınca, müzik, dinleyince, internete girince ) donma problemi yapıyor. teknik servise götürüp yazılım attırdım fakat 30 dakika sonra yine aynı problemi yaptı. Sizce neyden kaynaklanıyor olabilir. :hmmm:hmmm

Saygılar...

Yazilim surumun nedir hocam?

arkadaşlar telefonu açıyorum bi süre sonra ekran kafayı yiyo ters oluyo kararıyo beyaz oluyo şekilden şekle giriyo kapatıp açıyorum yine ilkten sorun yok 1 2 dk sonra yine kafayı yiyo sorun nerde olabilir telefon w800 :S:S

Telefonu ilk aldiginda boyle bir sorun yok ise, sonradan ortaya cikmis ise yazilimsal olma ihtimali yuksek. SEUS ile yada xs++ yada setool ile yazilim atabilirsin.

mehmet3207

Üye
merhaba arkadasım benimki bir istek olacak sonyericsson xperia x2 kullanıyorum windows mobile 6.5 işletim sistemi türkce dil lazım cihaz yurtdısı türkce dil yüklenmisti ama resetledim silindi bulamıyorum yardımcı olabilirsen mutlu olurum

barca1899

barca1899

Üye
cektigin resmin uzerine gidip secenekler tikladiginda organize et veya klasore tasi gibi secenekler cikmiyormu ? Dosya yoneticisinden..
hayır cıkmıyor malesef hersey ıyı guzel bırde sarjı bır gun bıle gıtmıyor

borasaracoglu

Üye
merhaba sony ericsson P1i kullanıyorum fakat update edemiyorum yardımınızı bekliyorum. kendi sitelerinden olmuyor.

clove

clove

Üye
ya kardeş bende g705 var sesini yükseltmek istiyorum napabilirim yardımcı olurmsn?

Üst Alt