bende se vivaz var sis dosyalı oyun yuklemek ıstıyorum ama sertıfıka suresı doldu dıyo bısey yukleyemıyorum ne yapmam gerekır?
s.a. xperıa x10i var her konusmada telefondan kendılıgınden kapanıyor..ve muzık resım gıbı dosyalarımı ayrı ayrı klasorlere nasıl koyabılıırm..tesekkurler
normal konusurken konusma kapanıyor..telefon kapanmıyor ..zaten pcden klasolerı tasıyabılıyorum telefondan yapılmıyor..demek ıstedıgım cektıgım resımı mesela ıstedıgım klasöre nasıl atarım telefondan..tesekkurler

öncelikle herkesin sorularına yanıt verdiğin için Teşekkür Ediyorum.
Benim bir sorum olacak. Sony Ericsson k530 kullanıyorum. Telefonu yaklaşık 30 dakka kadar kullanınca ( oyun oynayınca, müzik, dinleyince, internete girince ) donma problemi yapıyor. teknik servise götürüp yazılım attırdım fakat 30 dakika sonra yine aynı problemi yaptı. Sizce neyden kaynaklanıyor olabilir.
Saygılar...
arkadaşlar telefonu açıyorum bi süre sonra ekran kafayı yiyo ters oluyo kararıyo beyaz oluyo şekilden şekle giriyo kapatıp açıyorum yine ilkten sorun yok 1 2 dk sonra yine kafayı yiyo sorun nerde olabilir telefon w800 :S:S
hayır cıkmıyor malesef hersey ıyı guzel bırde sarjı bır gun bıle gıtmıyorcektigin resmin uzerine gidip secenekler tikladiginda organize et veya klasore tasi gibi secenekler cikmiyormu ? Dosya yoneticisinden..
Yazilim surumun nedir hocam?