Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

turkeyboos27

Üye
yha fotolar silindi nasıl qeri qetircm alllahını sewen yazar

serkangs01

Üye
arkadaslar ben s.e w910i kullanıyorum telefonumda ufak bir sorun var yüklediğim oyunları telefon kendi kendine kopyalıyor bu kopyalanan oyunlarda ne çalısıyor nede siliniyor lütfen bir yardım edin

hukukcu076

hukukcu076

Üye
arkadaşlar emeğinize sağlık yardımlarınız için de teşekkürler w995 için flash tema yazılım fbn mbn dosyalarını nerden bulabilirim. 4 shared link deposu var mı önceden acidburn ve orochi yardımcı oluyorlardı.

ahmet_abi

Üye
Arkadaşlar k750i telefonum var yurt dışından gelmişti bir hatta kayıt yaptırmıştık şimdi başka bir hatla kullanmak istiyorum nasıl sim kilidini kırdırtırım?

Şahbaz38

Üye
slm arkadaşlar k750i için google maps programı var mı?

DocuDrama

Üye
Merhaba kolay gelsin. ben Sony ericsson u1 var ben buna nasıl yazılım yükleyeceğim mesela ndrive dosya yöneticisi diye bir seçenek yok

ceset

ceset

Üye
U1 den kastiniz Satio dimi? Ndrive dosya yoneticisi degil Navigasyon uygulamasidir. Ayrica forumda cok cok cok detayli anlatimi mevcut.

hukukcu076

hukukcu076

Üye
kardeş boyle bi konu açman iyi olmuş w995 için wayfinder uygulaması çalışmıyor. başka bir gps uygulaması yükledim sonra bu yüklediğim uygulamayı sildim çimdi de benim wayfinder çalışmıyor bide bu wayfinder için etkinleştirme kodu bulabilir miyiz şimdiden teşekkürler

yasit

Üye
benimde bir sorunum var arkadaşlar ..
sony ericsson s500i kullanıyorum mesaj yazarken (ı,ş,ç) bu harfleri yazamıyorum bana biren biri yol gösterirse çok memnun olurum ...
şimdiden teşekkür ederim ...

tolga@

Üye
slm arkadaşlar benim w595 telefonum var güvenlik şifresimni nasıl öğrenebilirim yada bu sorunu çözebilirim. ya da format atabilirim acaba acele lütfen

hüssoo

Üye
C510 telefonumu nasıl sim karsız açabilirim ?

ceset

ceset

Üye
bunun icin patch vardi.. bozulan hard diskimle gitti ..

hüssoo

Üye
Ya bulamazmısın.Çok lazım.Yada nasıl aratabilirim google da.
Lütfen yardım edermisin?

mnd

Üye
ya arkadaşlar benimde tuşkilidi sorunum var yeni t707 aldım ama tuşkilidine şifre koyamıyorum en azından mesaj resimlere koysam yeterli varmı bilidğiniz tema yada program

ceset

ceset

Üye
dedigin olay flash menu ile mumkun.

kalecikamil

Üye
Herkese mutlu yıllar ya ben aino aldım garantili ama buna güvenlik kodu koyamıyorum kurcalanmamasına karşa ne yaparım bi yardımcı olur musunuz

mabed528

mabed528

Üye
Arkadaşlar bende w960i var. Word, excell dosyalarını açmak istiyorum ayrıca GPS ve divw video yüklemek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Telefonumda istediğim uygulamalar yapılabilirmi?

placebo9090

Üye
bende w800 var. şaka gibi ama çok ciddiyim telefon soğukta çekmiyor.tanıdık tamirci vardı ona anlattım dalga geçtiğimi sandı ne yapim ben bu telefona :d: şebekesi çekmiyor

ceset

ceset

Üye
bende w800 var. şaka gibi ama çok ciddiyim telefon soğukta çekmiyor.tanıdık tamirci vardı ona anlattım dalga geçtiğimi sandı ne yapim ben bu telefona :d: şebekesi çekmiyor

Harbiden Saka Gibi Hocam :d:

Ne bilim ilk kez boyle bir sorun goruyorum. Klima taktir hocam :D

onemli belgelerin yoksa telefonunda bir yazilim at. Faydasinin olacagini SANMIYORUM ama denemektende bir sey olmaz.

tufan_kou

Üye
izmitte nerde bu tamirci adı ne adresi falan yok mu sende

Üst Alt