Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary_484

Legendary_484

Üye
sony'lerdeki şu dört köşedeki kısa yol butonları ayarlardan kapatılabiliyor mu normal android görünümü yapılabiliyor mu?

gold-king

Üye
telefonum sony ericsson xperia x8 telefonuma android marketten uygulama ve oyun indiriyorum ama 5,6 taneden sonra telefonun depolama alanı azaldı diyor indirdiklerim tele kaydoluyor bunu nasıl hazıfa kartına aktaracağım lütfen yardımcı olun.

vagrantali

vagrantali

Üye
arkadaşlar c905 te kullanılan symbian işletim sisteminin versiyonu nedir acaba nette yaptığım aramalara rağmen bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz? pragramları ona göre indirip kurmayı düşünüyorum saygılar...

ceset

ceset

Üye
arkadaşlar c905 te kullanılan symbian işletim sisteminin versiyonu nedir acaba nette yaptığım aramalara rağmen bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz? pragramları ona göre indirip kurmayı düşünüyorum saygılar...

c905 & symbian ? C905 symbian degildir. Normal se nin java tabanli yazilimidir.

----------Eklendi @ 23:40:06 ---------- Yazıldı @ 23:39:35 ----------

örn:

mesaj,müzik,menü rehber varya onları kaldırıp sıradan bi android görünümü verilebilir mi?

bunlar gibi....

Hocam bir fikrim yok fakat android mod lara bakmanda fayda var.

cooperx

Üye
merhaba arkadaşlar sitede yeniyim bnm bi sorum olucaktı. x10 mini kullanıcısıyım android 2.1.1 sürümü mevcut. şimdi bu sürüm flash player desteklemiyor bi şekilde flash lite 2.1 kurdum, fakat flash'lı sitelerdeki oyunları filmleri çalıştırmadı. bunun bir çözümü var mı acaba? bi de şunu merak ediyorum custom rom yaparak android 2.2 veya üstünü bu telefona yüklersek adobe flash player yükleyerek flash siteleri acabilir miyiz? cevaplarınız için tşkrler

danimoth

Üye
özür dilerim rahatsız ediyorum...sony ericsson arc s var bende ve bir sorunla karşı karşıyayım yeni sürüm geldi ve yükledim 2.4.0 oldu ama Sony Ericsson PC Companion 2.0 güncel diyor bana güncelleeme yaptıktan sonra birini ararken ekran kararıyor hani kulağımıza koyduğumuzda ekran kararır ya tasarruf modu olarak bunda öyle değil direkt hemen kararıyor aradığım kişiyle konuşabiliyorum ama telefondan başka birini aramak için bataryayı söküp takıyorum neden acaba böyle bir sorunla karşı karşıyayım bir modu mu veya uygulamayı mı çakışıyor...yardım ederseniz çok ama çok sevinirim....

eealbayrak

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar xperia arc s telefonum var. Evimde kullandığım wireless ağına bağladığım zaman android marketten hiçbir şey indiremiyorum ama tarayıcı gayet normal çalışıyor her türlü siteye girebiliyorum. Wirelessı devre dışı bırakıp mobil şebekeden indirdiğim zaman ise sıkıntı ortadan kalkıyor. Sorun ne olabilir acilen yardımınız gerek lütfen.

eealbayrak

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar xperia arc s telefonum var. Evimde kullandığım wireless ağına bağladığım zaman android marketten hiçbir şey indiremiyorum ama tarayıcı gayet normal çalışıyor her türlü siteye girebiliyorum. Wirelessı devre dışı bırakıp mobil şebekeden indirdiğim zaman ise sıkıntı ortadan kalkıyor. Sorun ne olabilir acilen yardımınız gerek lütfen.​

veyselll

Üye
arkadaşlar vivaz pro u8 için nokialarda olduğu gibi market programı varmı bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

kalpsiz_dj_34

Üye
selam arkadaşlar sony ericsson vivaz hd kullanan varmı hakkında bilgi verirmisiniz
[h=1][/h]

yasintqrl

yasintqrl

Üye
beyler w910i kullanıyorum bir sürü tema yüledim hiçbirinde menu iconları değişmiyo?

cleveremre

cleveremre

Üye
selamün aleyküm
sony ericsson xpreia x10 mini telefonunda hafıza kartını takınca sd kart hazırlanıyor sorunlar denetleniyor diye bir yazı çıkıyor.Hafıza kartı sağlam ne yapmalıyım.Teşekkür ederim.

gece4106

Üye
mbr arkadaşlar yardıma ihtiyacım var sony ericsson telf aldım model ck13i ama şimdi anlamadıgım şeyler oluyor saat degişiyor kendi kendine açılırken çok bekliyor ve donuyor benimle aunı sorunu yaşayan varmı? ve vatsa çözüm buldumu çok mutsuzum :( yardımmmm

acaip

Üye
x10 mini yazılım 2.1 den 2.3 e güncelleyebilir miyim

----------Eklendi @ 19:09:48 ---------- Yazıldı @ 19:08:54 ----------

x10 mini flash player yükleniyo mu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler hocam

bada1967

Üye
arkadaşlar bende bi sonny ericson u5i telefon var. bu yaz geldi telefon brick mi olmuş ne açılıyor ama sadece sonny ericson yazısı geliyor fıransadan gelme güzel bişeye benziyor se neo ya benziyor biraz kurtarma şansı varmı?

Dokunmatik 3G, Görüntülü Konuşma, Wi-Fi, GPS, Symbian, 8 MP hd ,CPU hızı720 Mhz,
RAM 256 MB

----------

bada1967

Üye
arkadaşlar bende bi sonny ericson u5i telefon var. bu yaz geldi telefon brick mi olmuş ne açılıyor ama sadece sonny ericson yazısı geliyor fıransadan gelme güzel bişeye benziyor se neo ya benziyor biraz kurtarma şansı varmı?

Dokunmatik 3G, Görüntülü Konuşma, Wi-Fi, GPS, Symbian, 8 MP hd ,CPU hızı720 Mhz,
RAM 256 MB

----------

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Bugün itibariyle sony xperia s 32 gb almış bulunmaktayım ilk şarj süresi yine kafamı karıştırdı kitapçıkta hiçbirşey yazmıyor teknik özelliklerinde 1750 mah diye söyleniyordu kutuda da bişey göremedim batarya gücüyle alakalı ilk şarjı kaç saat süreyle yapsam uygun olur

asosyalistik

Üye
Su an kullandigim telefon SE ck13i ve memnunum telefonumdan... Ancak Turkce karakter kullanamamam beni cok uzuyor. Bununla birlikte acaba bu modele uygun bir "QRCODE Okuyucu" uygulamasi var midir?

Üst Alt