Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üvey evlatlar sofraya sonradan oturur. gelir acele edecek pek fazla değişiklik yok zaten.
nanotex
Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de oldu bozuldu sandım korktum.. Şarjdan çıkardım açtım telefonu tekrar şarja taktım.
Bir sorun var pil tasarrufuna geçince wifi bağlantısını otomatik kapatıyor deli oldum ve bir sorun daha var konuşmayı açtım yanlışlıkla ve ingilizceyi seçtim. Onu kapatmak istiyorum nasıl kapatabilirim?
ardacumhur
Üye
Telefon kapalıyken alarm çalmıyor mu?
moris600
Üye
batarya çok berbat bataryaya bi güncelleme gelse daha çok gitse
Bu arada Dünya üzerindeki Windows Phone 8 cihazların %54'ü portico güncellemesini almış.Bunlardan %10'u da Lumia 920
KacakMazot
Üye
ne %54 mus arkadas bi bana gelmedi sanirim ingilterede olupda bu guncelemeyi alan varmi acaba icinizde. L820 birde onceden arama tusuna basinca karsima cikan web sayfasinda barkod okuyucu falan filan cikiyodu bu aralar neolduysa artik cikmiyor direk web sayfasi cikiyor karsima sorun nedir bilen varmi