Sonunda Portico Güncellemesi Türkiye'ye Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de oldu bozuldu sandım korktum.. Şarjdan çıkardım açtım telefonu tekrar şarja taktım.
Bir sorun var pil tasarrufuna geçince wifi bağlantısını otomatik kapatıyor deli oldum :) ve bir sorun daha var konuşmayı açtım yanlışlıkla ve ingilizceyi seçtim. Onu kapatmak istiyorum nasıl kapatabilirim?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefon kapalıyken alarm çalmıyor mu? :(

moris600

Üye
batarya çok berbat bataryaya bi güncelleme gelse daha çok gitse

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
s.a bu güncelleme bana da gelmedi henüz :S

PureFood

PureFood

Üye
Yav bu wi-fi bağlantısını niyue kapatıyor da 5 dk sonra otomoatik açıyor. ? int paketimiz olmasa acil durumda nete giremicez. :hmmm

nanotex

nanotex

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yav bu wi-fi bağlantısını niyue kapatıyor da 5 dk sonra otomoatik açıyor. ? int paketimiz olmasa acil durumda nete giremicez. :hmmm

galiba porticodan sonra gelen bir olay. Cihaz güç tasarruf modundayken wifi kapatıyor.

nanotex

nanotex

Üye

galiba porticodan sonra gelen bir olay. Cihaz güç tasarruf modundayken wifi kapatıyor.
Aynen öyle ben de yaşadım. Ama her seferinde olmuyor bu. Kötü birşey, ona da seçenek getirmeleri lazım. Güç tasarrufundayken wifi'ı açık tut :ehe

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nolursa olsun Wi-Fi'yi açık tut :kop2:

Arada bi Wi-Fi'yi açık tut :kop2:

Kafana göre kardo istersen Wi-Fi'yi açık tut :kop2:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yazarken ben de iyi gülmüştüm :D Wi-fi olayı o kadar çığrından çıktı ki artık anca bu olursa rahat ederiz :kop2:

KacakMazot

KacakMazot

Üye
ne %54 mus arkadas bi bana gelmedi sanirim :D ingilterede olupda bu guncelemeyi alan varmi acaba icinizde. L820 :( :( birde onceden arama tusuna basinca karsima cikan web sayfasinda barkod okuyucu falan filan cikiyodu bu aralar neolduysa artik cikmiyor direk web sayfasi cikiyor karsima sorun nedir bilen varmi :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güncelleme kontrollerinizi yapın.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Sonunda bende yaptım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt