Sonunda Portico Güncellemesi Türkiye'ye Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
braayn

braayn

Üye
aklıma hep porto rico geliyor :):):)

• Beğen
Tepkiler: erndrdyk

danger6800

danger6800

Üye
Bazı kullanıcılara 1-2 güne kadar güncelleme gelecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: erndrdyk ve berko47
savaronajointed

savaronajointed

Üye
Geldi yok yok gelecek derken ömrünü bitirtir bu Nokia adamın :)
Sent from my Lumia920 using Board Express

• Beğen
Tepkiler: erndrdyk ve sinanozcan312
hllsvrn

hllsvrn

Üye
Güncellemeyi yükledim gözle görülen bir kaç değişiklik var.

Aramaya Google'u eklemişler, Gelen çağrıya mesaj ile yanıt, Birde sanırsam wifi ile ilgili. Onun dışında cihaz stabil çalışmakta :)
Haydi Apollo+ gel bakıyım :)) Benim beklediğim Bildirim merkezi seslerin birbirinden ayrılması, dosya yöneticisi gersini Nokia ve Microsoft'â bırakıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: erndrdyk ve sinanozcan312
komando04

komando04

Üye
porticoyu yükleyen arkadaşlar güncelleme boyutunuz kaçtı bana 6 mblık bir yazılım güncellemesi geldi indiriyor şuan

erndrdyk

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
porticoyu yükleyen arkadaşlar güncelleme boyutunuz kaçtı bana 6 mblık bir yazılım güncellemesi geldi indiriyor şuan

6mbdan büyüktü onu biliyorum ama şuan farklı bi güncellemede gelmemiş. ilginç yani...

gkcll

gkcll

Üye
bize yok ;( :( halen

alasulumurat

alasulumurat

Üye
arkadaşlar lumia 820 alalı 15 gün oldu ama sanırım bu portico güncelemesi zaten yapılmış benim telefonumda. arama tuşuna google u tanımlayabiliyorum. vs vs ne dersiniz??

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
senin ki portico desek yeterli mi? :)

alo123

Üye
Biz Türkiyede yaşamıyoruz heralde hala gelmedi :)

komando04

komando04

Üye
babada gelmedi

braayn

braayn

Üye
gelir arkadaşlar sabredin.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar portico geldikten 17 adet güncelleme geldi pc ye geçince ekran görüntüsü atarım isterseniz

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar bu soruyu ben sormuştum ama bir cevap gelmemişti
güncellemeyi bugün yaptığım için şimdi öğrenebildim:
güncelleme yaklaşık olarak 200mb civarında..
güncellemeyi yapmamış olanlara ön bilgi olmuş olsun ;)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Portico'dan önce telefon şarj olurken, kapalı olmasına izin vermiyordu. Cihazı kullanan arkadaşlar bilir. Şimdi dikkatimi çekti şarj oluyor telefon açılmadı kapalı şarj oluyor :)) Buda önemli bir eksiklikti.

Cihazı açmaya çalışmadan vardığım bir kanaattı :D Ama malesef cihaz donmuş herhalde kafası karışmış, şarj oluyor simgesi yanıp sönüyordu, açma/kapama tuşu ile açamadım, resetleyerek açtım :|

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Portico'dan önce telefon şarj olurken, kapalı olmasına izin vermiyordu. Cihazı kullanan arkadaşlar bilir. Şimdi dikkatimi çekti şarj oluyor telefon açılmadı kapalı şarj oluyor :)) Buda önemli bir eksiklikti.

emin misin kapalı şarj olduğuna:hmmm

eğer öyleyse kapalıyken alarm da çalar.

hllsvrn

hllsvrn

Üye

emin misin kapalı şarj olduğuna:hmmm

eğer öyleyse kapalıyken alarm da çalar.

Malesef cihazın donması beni yanılttı :) Oysaki kapalı konumda şarj oluyor simgesi ne güzel yanıp sönüyordu.. :D

Şöyle deyim telefonun şarjı bitti şarja taktım, telefon kendini açmadı direk kapalı şarj olmaya başladı.. 2 tuşa 10 sn. basılı tutarak açtım.. Şu an normal evet kapatıyorum geri açılıyor.

- - - Eklendi - - -

Biz Türkiyede yaşamıyoruz heralde hala gelmedi :)

Otomatik gelmesini bekliyorsanız,

Ayarlar > Telefon güncellemeleri'nden denetleyebilirsiniz.. Bağlantı şekliniz Wifi olsun.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Malesef cihazın donması beni yanılttı :) Oysaki kapalı konumda şarj oluyor simgesi ne güzel yanıp sönüyordu.. :D

Şöyle deyim telefonun şarjı bitti şarja taktım, telefon kendini açmadı direk kapalı şarj olmaya başladı.. 2 tuşa 10 sn. basılı tutarak açtım.. Şu an normal evet kapatıyorum geri açılıyor.

- - - Eklendi - - -

Otomatik gelmesini bekliyorsanız,

Ayarlar > Telefon güncellemeleri'nden denetleyebilirsiniz.. Bağlantı şekliniz Wifi olsun.

telefonun şarjı bitince zorlama kardeşim o donmadan değil şarj seviyesi biraz yüklenince otomatik açılıyor ortalama 5dakika sürüyor bende senin gibi dondu sanmıştım ama donmuyor

egemen1903

Üye
ayın kaçı oldu hana gelmedi :) kızıyorum baaaak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt