Sonunda Portico Güncellemesi Türkiye'ye Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Bende az önce güncelledim . Şahsen beklediğim bi kaç eksiklik hallolmuş . Mesaj yazarken çoklu seçim gibi .. Yada aramanın google olması gibi ..

• Beğen
Tepkiler: erndrdyk

nanotex

nanotex

Üye
Bende az önce güncelledim . Şahsen beklediğim bi kaç eksiklik hallolmuş . Mesaj yazarken çoklu seçim gibi .. Yada aramanın google olması gibi ..
Arama google ancak doğrudan ie'a atıyor uygulama olsaydı daha sağlam olurdu olmamış bu..

• Beğen
Lumiance

Lumiance

Üye
Evet güncelleme göründü ve yukarıda da söylediğiniz gibi wi-fi bağlantısı istiyor indirmek için.

Arkadaşlar sizden ricam, güncellemeyi yapan arkadaşlar kesn ve net bir cevap verebilirler mi. Güncelleme işlemi bittikten sonra tel içeriği sıfırlanıyor mu? Benim için resim, müzik ve videolarım önemli. Şu an için tel içeriğini yedekleme şansım yok. Onlar da ne skydrivea sığar ne de geri indirmeye vaktim olur. Derdimi anlatabildim mi acaba?

• Beğen
nanotex

nanotex

Üye
Evet güncelleme göründü ve yukarıda da söylediğiniz gibi wi-fi bağlantısı istiyor indirmek için.

Arkadaşlar sizden ricam, güncellemeyi yapan arkadaşlar kesn ve net bir cevap verebilirler mi. Güncelleme işlemi bittikten sonra tel içeriği sıfırlanıyor mu? Benim için resim, müzik ve videolarım önemli. Şu an için tel içeriğini yedekleme şansım yok. Onlar da ne skydrivea sığar ne de geri indirmeye vaktim olur. Derdimi anlatabildim mi acaba?
Aynen kalıyor herşey.

• Beğen
hllsvrn

hllsvrn

Üye
İçeriğe dokunmadan güncellemesi lazım.

• Beğen
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Herşey olduğu gibi kalıyo . Rahat olun

• Beğen
emelli

emelli

Üye
ben telefonu alalı 3.gün ve bu yazılım yüklüydü :oke:

• Beğen
n000k

n000k

Üye
ben telefonu alalı 3.gün ve bu yazılım yüklüydü :oke:
yeni üretilen partidendir senin tel.. zaten 1 aydır satılan tellerin hepsinde portico yüklüydü :oke: biz ilk alanlardanız o yüzden şimdi güncelliyoruz.. ve güncelleme yani dağıtılmaya başlandı :oke:

• Beğen
saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar ben telefonumu Nokia shoptan almıştım hala bana bir şey gelmedi bize ne zaman gelecek

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Not: Güncelleme Ülkenize veya bölgenize, cep telefonu operatörünüze ve telefonun modeline bağlı olarak farklı zamanlarda kullanılabilir hale getirilir.

• Beğen
braayn

braayn

Üye
Bazı arkadaşlar varını yoğunu portoricoya bağlamış bangır bangır söyleniyor asıl köklu değişiklik apollo ile geleceği yönünde merak etmeyin 3G ile görüşme yapacaksınız meraklanmayın nokia kullanıcılarını unutmaz kolay kolay ki bu cihazlarda bu kadar satış grafiği yakaladı adamları batmaktan kurtardık :) bize şükretmeleri lazım lumia kullanıcılarını yani o nedenle sabredin muradınıza ereceksiniz.Esen kalın....

• Beğen
saynesim

saynesim

Üye
En çok güncellemeyi neden istiyorum telefonu fabrika ayarlarına döndükten sonra açılmıyor inşallah bu güncelleme ile bu hatayı düzeltmişlerdir korkudan telefon sıfırlama kısmına bile giremiyoruz en büyük sıkıntı bu bana göre

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güncelleme gelmeyen arkadaşlar benim gibi güncellemeleri denetlesinler o zaman çıkar yüklerler ben görüntülü görüşmenin gecikmesine kızdım sadece güncelleme gelmiş gelmemiş ben çok önemsemiyorum ne zaman gelirse yükleriz anlaşma bittiyse hemek görüntülü görüşme açılması lazım bu benim görüşüm kimseyi bekletmeye hakları yok Apollo kim bilir hangi bahara gelir

• Beğen
Tepkiler: erndrdyk ve sinanozcan312
fikret3968

fikret3968

Üye
yahu bu yazılan özellikler benim telefonu aldığımdan beri var yılbaşından önce almıştım turkcell den lumia 820 şu anda bakıyorum telefon güncel diyor her hangi bir güncelleme yok

• Beğen
remzi33

remzi33

Üye
Ben Nokia shoptan aldım güncellemeyi denetliyorum ama güncel diyo. İlk alanlardanım bn de

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yahu bu yazılan özellikler benim telefonu aldığımdan beri var yılbaşından önce almıştım turkcell den lumia 820 şu anda bakıyorum telefon güncel diyor her hangi bir güncelleme yok
Ayarlar/Hakkında/Daha fazla bilgi > İs sürüm 8.0.10211.204 ise güncelleme bekleme.

• Beğen
braayn

braayn

Üye

Arkadaşların bazıları bende portorico yüklümü değil mi? die soranlar var görüdüğüm kadarıyla .Telefondan ayarlar /hakkında/Daha fazla bilgi /kısmında İS Sürümü:8.0.10211.204 şeklinde bitiyorsa porto rico var demektir.Veya olmayanlar daha doğrusu yükleme yapıp bu kısmı kontrol edebilirmisiniz ?
Portorico güncellemesi yapan arkadaşlar kaç Mb lık update gelmiş paylaşabilir mi?

PureFood

PureFood

Üye
Hocam Porto Rico değil :ehe Portico ama benim de aklıma hep o geliyor :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Porto Rico deyince aklıma Zuleyka Mendoza geldi :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt