Sonunda Portico Güncellemesi Türkiye'ye Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben bir değişiklik göremedim int arama yapınca yandex yerine google çıktı onun dışında bir şeye rastlamadım Kaç para verdik görüntülü görüşemiyoruz tükirim böyle işe :off:

• Beğen
Tepkiler: erndrdyk

hllsvrn

hllsvrn

Üye
biride bize cevap versin yahu.aranızda naviden yükleme yapan sadece benmiyim yani? navideki zımbırtıyı yükleyenlere güncelleme geliyormu? gelmiyormu? zor soruyorum galiba...

Kardeşim sen daha önce flash atarak portico'yu yüklemişsin galiba.. Şimdi diyorsun ki, bana güncelleme gelir mi? Öyle mi :)
Gelmez kardeşim daha önce flash atarak portico'yu kurmuşsun sen zaten...

- - - Eklendi - - -

Ben henüz güncellemedim bildirim merkezi ayrılmış mı arkadaşlar? .. Ve güncelleyen arkadaşlardan tam olarak neler yenilenmiş, neler eklenmiş öğrenebilirmiyiz.?

• Beğen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Kardeşim sen daha önce flash atarak portico'yu yüklemişsin galiba.. Şimdi diyorsun ki, bana güncelleme gelir mi? Öyle mi :)
Gelmez kardeşim daha önce flash atarak portico'yu kurmuşsun sen zaten...

hay ALLAh razı olsun en azından biri cevap verdi...teşekkür ederim kardeşim. :oke:

• Beğen
OozyStaw

OozyStaw

Üye
yani şimdi 3g görüşmesi olacak mı?

• Beğen
nanotex

nanotex

Üye
Gözle görülür pek birşey yok arkadaşlar yenilikler burada yazıyor işte..

• Beğen
drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar güncelleme tam olarak kaç MB söyleyebilecek var mı 3g ile indirmedi wifi istiyor

• Beğen
Tepkiler: bozokluht ve erndrdyk
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gözle görülür pek birşey yok arkadaşlar yenilikler burada yazıyor işte..

Baktım da bu ne ya abigubidik bir şey biraz daha beklerde insan elle tutulur harika bir güncelleme yapsa
Turkcelle anlaşma var vs denildi güncellemede gelmesi lazım görüntülü görüşmenin ama o da yok anlaşma 2 aylık deniliyordu ilk güncellemede gelmesi lazımdı ama insanları bekletiyorlarmı yoksa bu cihazda görüntülü görüşme yokmu

• Beğen
erndrdyk

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
Konu içeriği yenilendi bakiniz :)

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar Porticoyu gözümüzde çok büyütmeyelim. Olması gerekn bir kaç ufak şey geldi sadece. Bomba Apollo'da patlayacaktır..

• Beğen
yeminli06

yeminli06

Üye
Arkadaşlar benim telefon bi ara k.v.k'ya gitti geldi 3 hafta oluyor orda güncellemiş olabilirler mi çünkü geldiğinde telefonum sms ile geri dönüş çoklu silme vardı

• Beğen
erndrdyk

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Porticoyu gözümüzde çok büyütmeyelim. Olması gerekn bir kaç ufak şey geldi sadece. Bomba Apollo'da patlayacaktır..

Doğru söylüyorsun fakat onun için bi nisana kadar beklemek gerekecek sanırım...

nanotex

nanotex

Üye
3G seçeneğinden kastınız ne? Bende zaten açıktı 3G

• Beğen
Tepkiler: erndrdyk ve n000k
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar ben bu sürümü bir aydır kullanıyorum çok Bi farklılık yok o yüzden heyecan yapmayın:)

• Beğen
dedereis123

dedereis123

Üye
Zaten önceden söylendi çok abartı bir şey beklemeyin diye , herşey apollo+ gelicek inşallah . Dosya yöneticiside bekleniyor onda %90 lı bir ihtimalle

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
Ooo siz naptınız ya. Portico ön güncelleme. Yazılımsal hataların giderildiği ufak güncelleme. Çok büyütmüzsünüz gözünüzde. Asıl gözle görünür fark Apollo+ ile gelecek.

• Beğen
nanotex

nanotex

Üye
Beklentilerimizi apollo+ a bağlayalım öyleyse

• Beğen
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Zaten ne olacaksa apollo da olacak

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt