Sonunda Lumia 620yi aldım.

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Lumia 620yi aldım.
Öğle gibi 675 liraya paraf kartın indirimi sayesinde 18 taksitle aldım.Hemen Mailmi girip aktifleştirdim :) . Rehberi düzenledim.Ama eski 6230i telefonumun rehberini bir türlü aktaramadım.Belli başlı uygulamaları kurdum.Birkaç oyun kurdum.Telefon öğle üçten beri sarda sizce cıkarmalımıyım?
Kurdugum uygulamalar
verilerimi aktar
foursquare
oyunlar
battery
whatsapp
radyo
fizy

öneriniz varmı?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Hayırlı olsun :D Rehberi de şu yolu izle : Kişiler ayarlar simdeki kişileri içeri aktar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Hayırlı olsun

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

n000k

n000k

Üye
yaptım onu 3 kişiyi katardı :D ama bende 85 kişi var?

- - - Eklendi - - -

teşekkürler :)
demekki simde kayıtlı 3 kişi varmış.. diğerleri telefon hafızasında kayıtlıymış.. simini eski teline takıp rehberi sime kopyala ondan sonra L620 ye tak. simden içeri aktar de tamam :) hayırlı olsun bu arada. güle güle kullan :)

Akıncı

Akıncı

Üye
hayırlı olsun :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Hayırlı olsun şarjıda sabaha kadar yap bence

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
demekki simde kayıtlı 3 kişi varmış.. diğerleri telefon hafızasında kayıtlıymış.. simini eski teline takıp rehberi sime kopyala ondan sonra L620 ye tak. simden içeri aktar de tamam :) hayırlı olsun bu arada. güle güle kullan :)

yaptım sim dolu diyor ama boş :( :D anlamadım bu işi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güle güle kullan.
uygulamasını da yükle :oke:

anilakbay

Üye
Denedin mi bilmiyorum ama verilerimi aktar uygulamasını yüklemişsin rehberini direk bluetooth üzerinden kolayca alabilirsin :)

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Hayırlı olsun kardeşim sıradaki lumiaya darısı başımıza .s

csH

csH

Üye
hayırlı olsun 620ler çoğalıyor :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Tapatalkıda kurdum ama begenmedim :)sadece yazı
Sent from my RM-846_eu_turkey_227 using Board Express

darkwaters

Üye
Hayırlı olsun kardeşim umarım memnun kalırsın.
bende l820 var fizy ve skype yüzünden şarjım telefon tuş kilidindeyken bile bitiyordu akşam koyuyordum %75 uyandığmda bakıyordum %37 falan ondan kaldırmıştım bi de fizy heralde yeni çıktığı için optimize edilmemiş uygulamayı kullanırken telefonu çok ısıtıyordu silmiştim haberin olsun bunlarda belki sadece ben bu sorunu yaşamışımdır bilmiyorum ama şarj problemi yaşarsan alında bulunsun.

marist

marist

Üye
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hayırlı olsun kardeşim umarım memnun kalırsın.
bende l820 var fizy ve skype yüzünden şarjım telefon tuş kilidindeyken bile bitiyordu akşam koyuyordum %75 uyandığmda bakıyordum %37 falan ondan kaldırmıştım bi de fizy heralde yeni çıktığı için optimize edilmemiş uygulamayı kullanırken telefonu çok ısıtıyordu silmiştim haberin olsun bunlarda belki sadece ben bu sorunu yaşamışımdır bilmiyorum ama şarj problemi yaşarsan alında bulunsun.
ilginç! benim de L820'mde skype ve fizy yüklü böyle bir şarj sıkıntısı yaşamıyorum :hmmm evet şarjım tam 1 gün gidiyor, hatta akşam şarj genelde %30larda olduğu için sırf bitsin diye yatmadan oyun kasıyorum öyle şarja takıyorum :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
ilginç! benim de L820'mde skype ve fizy yüklü böyle bir şarj sıkıntısı yaşamıyorum :hmmm evet şarjım tam 1 gün gidiyor, hatta akşam şarj genelde %30larda olduğu için sırf bitsin diye yatmadan oyun kasıyorum öyle şarja takıyorum :)
telefon suan yanımda degil eve gidince bakarım :)
Ayrıca iyikide lumia 620 almışım çok beğendim tam fiyat/performans ürünü :) Bu arada 62630i den Lumia 620ye geçtim dünyam degişti :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt