Sonunda Laptop Aldım Ve.... :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Laptop Aldım Ve.... :)
Bütün hayırlara rağmen, GT540m'li bir bilgisayar almaya gittiğim Teknosa'dan Casper ile döndüm. Ve şok oldum. :)
Ati HD6610 diye bir ekran kartı takılı (3gb) daha kartın ne olduğu belli olmazken ben kendimi feda edip gittim aldım ve beni şaşırtan şeyleri söyleyeyim. :)
Casper kasa konusunda ilk defa kendini aşmış ilk başta. Ben hayatımda bu kadar kaliteli bir kasa görmedim :) Tamamiyle kabuk değiştitmiş resmen. :)
Ve merak edilen konu ekran kartına gelirsek ; BF3 ve Crysis 2 Fifa 12 extrem ayarlarda kasmadan açılıyor. :)
Bf 3 zaten lapton'un yanında geliyor. :)
Ayrıca ısınma gibi bir problem yok daha :) Bence alınası bir bilgisayar. Aklında tereddütleri olan varsa cevap vereyim. :)

*Not oyunları xtrem ayarlarında açmak için güncelleme yapmanız gerekmektedir. :) Kampanyasız fiyatı 2.300TL,kampanya ile 1.700 TL. :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ee kardes sen bıze 1400 dedın1700 e almışsın...
Vatan bılgısayardan ındırımle 1700e gt555 alınırdı.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Üste katılıyorum.

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Fark etmedi ki. Chippuanımı harcadım 300 tl indirim oldu. 3 ayda ertelettim. :) Vatandan alma gibi bir imkanım yoktu daha önceden söylemiştim. :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
vee amacım sevkını kırmak felan degıl ama...
540m 6610dan daha ıyı bır ekran kartı....
Ve atı nın 6610 dıye bır ekran kartı yok.
6630 un casper tarafından verılmış yenı adı.. Heralde bır degısıklıkk yapılmıştır.. Mhz degerınde felan....
Ahhh ahhh
hayırlı olsun

----------Eklendi @ 18:03:28 ---------- Yazıldı @ 18:01:26 ----------

vatan ınternettende satıyor neden vatandan alma gıbı bır ıhtımalın yok..

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Yok benim için fark olmadı Hasan. :) Oyunlarımı açıyor o bana yeter. :) Ben alırken gönülsüzdüm fakat hiç böyle bir performans vereceğini fark etmemiştim. :) Vatanın taksit sorunu olduğu için alamıyordum aylık ödemesi çok geliyordu. :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
inş bır sorun yaşamazsın.
Kazasız belasız sorunsuz kullanman dılegıyle......

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. :)

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Hasan son mesajı sen atmışsın gözüküyor. Ama ben göremiyorum. Önemli birşeyse tekrar atar mısın? :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yok başka atmadım en son üstteki mesaj

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
hayırlı olsun :)

futbol123

futbol123

Üye
hayırlı olsun ekran kartını beğenmedim ve çok pahalıya almışsın aynı fiyata daha iyi bir makine alırdın demiştim sana indirimleri bekle diye.

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Berke şey ya, Bf 3 kasmadan oynatıyor. Daha ne olsun benim için. Artık fps değeri çeker çeker koyarım. :) Gene kötü değil. 32 bit windows versiyonunda dahada rahat oynatıyormuş. Bir ara formatlarım. :) Optimustan iyidir ya. :) Elle geçirebiliyorum. :)

futbol123

futbol123

Üye
Berke şey ya, Bf 3 kasmadan oynatıyor. Daha ne olsun benim için. Artık fps değeri çeker çeker koyarım. :) Gene kötü değil. 32 bit windows versiyonunda dahada rahat oynatıyormuş. Bir ara formatlarım. :) Optimustan iyidir ya. :) Elle geçirebiliyorum. :)
aynı fiyata ne laptoplar alırdın sakın 32bit kurma 64bit daha iyidir.Gt540m den iyibir kart değil ben kullanıyorum hiç bir sorunu yok özellikleri ne ? işlemcisi rami vss?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:D bende win 7 64bit var. masustunde hd4650 ekran kartıvar ddr2 128bit dandıkten bır kart.
medium ayarda 30 fps alıyorum..
ultra yapınca 12-15 fps arası...

laptopun ekran çözünürlügü düşük oldugu için.
sanırsam 1280x768 öyle bişey olması lazım.. bu nedenle açabiliyor oyunu kasmadan
sen oyun ayarlarında çözünürlugu 1920x1080 yap bakayım fps kaç olacak..
yada en kötü 1440x900 yap bi... ne kadar fark ediyor...

umarım arasındaki farkı anlamışsındır.

bu arada normal ekran çözünürlugunde ultrada kaç fps alıyorsun.

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4373705][COLOR="DarkRed' Alıntı:

aynı fiyata ne laptoplar alırdın sakın 32bit kurma 64bit daha iyidir.Gt540m den iyibir kart değil ben kullanıyorum hiç bir sorunu yok özellikleri ne ? işlemcisi rami vss?
[/COLOR]

Ram 8 gb. İşlemci i5 2450. Yüksek performanslı oyunlarda 3 gb ramden alıyor. Harici olarak 1 gb belleği var. 6630 mutasyonu işte. :) 128 bit 96 shader. :)

----------Eklendi @ 22:18:03 ---------- Yazıldı @ 22:15:32 ----------

:D bende win 7 64bit var. masustunde hd4650 ekran kartıvar ddr2 128bit dandıkten bır kart.
medium ayarda 30 fps alıyorum..
ultra yapınca 12-15 fps arası...

laptopun ekran çözünürlügü düşük oldugu için.
sanırsam 1280x768 öyle bişey olması lazım.. bu nedenle açabiliyor oyunu kasmadan
sen oyun ayarlarında çözünürlugu 1920x1080 yap bakayım fps kaç olacak..
yada en kötü 1440x900 yap bi... ne kadar fark ediyor...

umarım arasındaki farkı anlamışsındır.

bu arada normal ekran çözünürlugunde ultrada kaç fps alıyorsun.

1900 olmaz ki. Laptop max 1300lü bişi destekliyor. :D Fps cinsinden bakmadım daha. Ama ultrada donma yok. Bazı sahnelerde 1-2 sn.lik. :)

futbol123

futbol123

Üye
Ram 8 gb. İşlemci i5 2450. Yüksek performanslı oyunlarda 3 gb ramden alıyor. Harici olarak 1 gb belleği var. 6630 mutasyonu işte. :) 128 bit 96 shader. :)

1900 olmaz ki. Laptop max 1300lü bişi destekliyor. :D Fps cinsinden bakmadım daha. Ama ultrada donma yok. Bazı sahnelerde 1-2 sn.lik. :)
çok pahalıya almışsın ben i7 aldın sandım gt540m ile karıştırdın 6630m 480 shader 485mhz

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
mutasyonu işte. :D

----------Eklendi @ 22:29:26 ---------- Yazıldı @ 22:24:08 ----------

Araştırmadan alırmıyız hiç. :) 128 bit ve 96 shader. :) Dediğim gibi 6630'u değiştirmişler. Acer'ında var böyle bir modeli. :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

sen 1920x1080 seç oyun açılır o ayarda ekran la alakası yok....
bu arada cidden fiyatı çok olmuş.... :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt