AMD ve Casper'ı yağmura tutuyoruz! :)

Sponsorlu Bağlantılar

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
AMD ve Casper'ı yağmura tutuyoruz! :)
Arkadaşlar dün Ati HD 6610 Ekran kartlı bir pc aldım. Görevli bana 128 bit ve 96 shader dedi. Aldım geldim bf3 falan filan kasmadan oynuyorum fakat çok esrarengiz bir kart. :) Casper'ın sitesine mail attım bit ve shader değerini öğrenmek istediğini söyledim. Sizde Casper ve AMD'nin sitesine girip iletişime geçer misiniz? Benim için. :) Kartın bit ve shader versiyonunu sorun lütfen. İlk kime mesaj gelirse lütfen buraya yazsın. Hadi birlikten kuvvet doğar. :) 64 bit ise teknosa'daki görevlenin kafasında parçalayacağımda. :)

*Ati Radeon Mobility HD 6610 (3 gb -1 gb ayrılmış.)

futbol123

futbol123

Üye
dedik sana casper alma diye dua et 64bit değildir.Görevli sallamış gt540m yi demiş sana :D gpu-z programını yükle kaç bit olduğunu öğrenirsin 64bit ise geri iade et görevli sana 128bit demiş çünki.Tüketici hakları var :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Ya casper'ın birşeyi yok ekran kartını çok merak şeyettim. :(

NeoV

Üye
    Konu Sahibi

Nasıl?

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
İNTELi kullanıyordu o sırada pc. :) programdan ati seçtiğim için 0 galiba. Baksana toplam bellekte 0 mb gözüküyor. :D

futbol123

futbol123

Üye
  • Beğen

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Ay evet ya. :D Ne yapmış casper böyle ama şu gerçekki ram ve ekran kartına oranla en iyi pcsi bu çıktı. :D Neyse ya dua edeyim 96 shader çıksın. :D da Sims 3 te 55-60 fps verirken metin 2 de niye 10 fps verdi çözemedim. :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4378231]
gpu z bile çözememiş bu kartı :D
[/QUOTE]

:ehe

Türe

Türe

Üye
Ay evet ya. :D Ne yapmış casper böyle ama şu gerçekki ram ve ekran kartına oranla en iyi pcsi bu çıktı. :D Neyse ya dua edeyim 96 shader çıksın. :D da Sims 3 te 55-60 fps verirken metin 2 de niye 10 fps verdi çözemedim. :(

10 mu :oha: sasirdim :hmmm oyunda kac fps verdigine ne ile bakabiliriz acaba bir de ben denemek istiyorum

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
10 mu :oha: sasirdim :hmmm oyunda kac fps verdigine ne ile bakabiliriz acaba bir de ben denemek istiyorum

Aynen şok oldum. Benim eski bilgisayarın Geforce 7100Gs Tc ekran kartı bile 40 fps veriyordu metin 2'de :D İnternetten fraps adlı programı indir. Hangi oyuna girersen otomatik olarak sol üstte fps değeri veriyor. :)

• Beğen
Consul9

Consul9

Üye
İsterse gtx570-580 kartın olsun internetin iyi degilse ve serverler cok doluysa az fps verir ve kasarak oynarsin online oyunlarda.

• Beğen

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
İsterse gtx570-580 kartın olsun internetin iyi degilse ve serverler cok doluysa az fps verir ve kasarak oynarsin online oyunlarda.

8 mbt internet kullanıyorum. :D Ch lerde dolu değildi. Busy idi sadece. :D

Türe

Türe

Üye
Oo haci busy e girilir mi yahu hele ki metinde :ehe ben pvp takiliyorum artik :d: samanlar cok guclu 79 ken 105 ligi 3 skillde yatirdim :ehe

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Oo haci busy e girilir mi yahu hele ki metinde :ehe ben pvp takiliyorum artik :d: samanlar cok guclu 79 ken 105 ligi 3 skillde yatirdim :ehe

:kop: pazarlara bakmak için hep busy girerim. :D benim tr charıda şaman iyileştirme. :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hâlâ metin2 oynayan var mı? :hmmm

Türe

Türe

Üye
Pvp zevkli furkan :hmmm hem kolay :ehe iyilestirme mi ? :hmmm ejderha gucu daha iyi bnce :hmmm

mamilik

mamilik

Üye
Arkadaşlar dün Ati HD 6610 Ekran kartlı bir pc aldım. Görevli bana 128 bit ve 96 shader dedi. Aldım geldim bf3 falan filan kasmadan oynuyorum fakat çok esrarengiz bir kart. :) Casper'ın sitesine mail attım bit ve shader değerini öğrenmek istediğini söyledim. Sizde Casper ve AMD'nin sitesine girip iletişime geçer misiniz? Benim için. :) Kartın bit ve shader versiyonunu sorun lütfen. İlk kime mesaj gelirse lütfen buraya yazsın. Hadi birlikten kuvvet doğar. :) 64 bit ise teknosa'daki görevlenin kafasında parçalayacağımda. :)

*Ati Radeon Mobility HD 6610 (3 gb -1 gb ayrılmış.)

ortak ATI HD6610 Switchable ekran kartının pixel shader versiyonu 5.0 miş bu bence çok üstün bir ekran kartı.

kuralsiz9

Üye
hocam casper pc mi alınır allah aşkına :D arkadaş 2000 tl aldı ekran kartı nedir sizce ? HD 6750 VE 128 bit yani o kadar para verilip bunlar mi alınır burda bütçe belirtin herkes en iyi pc yi toplar fiyata göre başın ağrımazdi kardeş