baktınkı laubali konuşmalar oluyor şikayet et butonunu kullan sonuçta her konuyu ve yorumu inceleyemiyor mod'lar yardımcı olmak gerekir düzgün bir forum için
En iyisi cevap vermemek ama haddini aşarsa görevliye,yetkiliye söylerseniz ilgilenirler zaten öyle tartışma çıkacak konulardan uzak duruyorum azda olsun birbirlerini yemesinler diye kırmayın birbirinizi diyorum
Gerisi onlara kalmış
En iyisi cevap vermemek ama haddini aşarsa görevliye,yetkiliye söylerseniz ilgilenirler zaten öyle tartışma çıkacak konulardan uzak duruyorum azda olsun birbirlerini yemesinler diye kırmayın birbirinizi diyorum
Gerisi onlara kalmış
Gerisi onlara kalmış
Gerisi onlara kalmış
yöneticiler bazı tartışmalarda adaletsiz karar veriyorlar. Sanki egolarinı tatmin etmek için konu kapatılıyor mesajlar siliniyor. Bence yöneticiyi de şikayet et butonu olsun.
yöneticiler bazı tartışmalarda adaletsiz karar veriyorlar. Sanki egolarinı tatmin etmek için konu kapatılıyor mesajlar siliniyor. Bence yöneticiyi de şikayet et butonu olsun.
ne yapılsın o halde fikirlerınızı söyleyin kùfür,hakaret,içeren mesajlar kalsın mı öylece haksızlık olduğunu düşünüyorsak yönetimle iletişime geçilebilir zor olmasa gerek