son kez kaararımı verdim

Sponsorlu Bağlantılar

thebancally

Üye

biliyorum şey bana discovery nin biraz özeliklerini anlatırmısın sende hangi rengi var internet hızı iyimi fln 2 hatlı ya sen hangisini kulanıyorsun mini sim ile olanını mı yoksa normal olanını mı kulanıyorsun ?? şimdiden teşekürler

- - - Eklendi - - -

peki avea intouch 2 yi önerirmisiniz?
ben de siyahı var memnunum.İnternet hızı s3 ve nexus 4 ile aynı 3 ü arasında bir fark göremedim.Oyun performansı mükemmel zaten bir sürü inceleme var görmüşsündür.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
NL520 ve tartışmaya girmem.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

sen 620 kulanıyorsun demi nasıl bir telefon onuda alabilirim :)

Bütçen yetiyorsa 620 al :) 520'nin 620'den güzel olan tek yanı tasarımıdır ve ekran büyüklüğüdür. Ama fazla fark yok ekran büyüklüğünde. Geri kalan her şeyde 620 daha iyi. Ama kamera ile fazla işin yoksa 520 de alabilirsin. Flaşı ve ön kamerası yok 520'nin. Ama tasarımı Lumia 920'yi andırıyor. Seçim senin.

Edit: Nasıl bir telefon demişsin de :D Ben gayet memnunum bana yetiyor. Bi kere bile sorun çıkarmadı kendi kendine kapanıp açılmadı ısınmadı donma kasma yapmadı gayet stabil. Oyun falan da bana yetiyor ama seni bilemem.

frk uzn

frk uzn

Üye
Şu discoveryi önerenler zamanında motorola atrixi de böyle öneriyorlardı ne oldu güncelleme gelmedi sustular

• Beğen
Tepkiler: Samet.25

Samet.25

Discovery varken l7,s3 mini kısacası kendisinden 100-200 tl pahalı olan bütün modeller çöptür discovery nin yanında.Marka takıntın varsa arkasındaki discovery yazısını kazıt samsung yazdır,hiç sırıtmaz.1000 tl ye aldım diye hava at.Neredeyse S3 performansındaki telefonu sırf üzerinde başka birşey yazıyor diye eliyorsun gidip yarı gücündeki telefonları düşünüyorsun.

hemserim ne dion sen s3 mini filan cop mu ? Gmd cihazinda ashalpt 7 yi acta oynamaya calis bi oynayabilecenmi s3 minide kasmadan oynuyom ben gmd nin ashalp7 performsini gorduk bide gmd yi kotuleyenler kullanmayanlardir demissin sen s3 mini kullandinmida konusuyon ? sadece cekirdek sayina ve fiyatina bakarak adama tel onerion ayrica ne s3 performansinda dead trigger i son ayarlarda oyna bi gmd de bide s3 de bilip bilmeden konusma onu gectim guncelleme aliyomu gmd ? s3 5.0 guncellemesine kadar alacak gmd ne alcak acaba ? donanima bakarak tel almissin konusuyon burda

thebancally

Üye

hemserim ne dion sen s3 mini filan cop mu ? Gmd cihazinda ashalpt 7 yi acta oynamaya calis bi oynayabilecenmi s3 minide kasmadan oynuyom ben gmd nin ashalp7 performsini gorduk bide gmd yi kotuleyenler kullanmayanlardir demissin sen s3 mini kullandinmida konusuyon ? sadece cekirdek sayina ve fiyatina bakarak adama tel onerion ayrica ne s3 performansinda dead trigger i son ayarlarda oyna bi gmd de bide s3 de bilip bilmeden konusma onu gectim guncelleme aliyomu gmd ? s3 5.0 guncellemesine kadar alacak gmd ne alcak acaba ? donanima bakarak tel almissin konusuyon burda

o diger konuda gerekli cevapları verdim ben size onları da söyleseydin.Attıgım kanıtlardan sonra cevap alamadım sizden o konuda.Asphalt 7 S3 de note 2 de de kastıgını söylüyorlar googleplay deki kullanıcılar.o zaman onlar da s3 miniden daha kötü telefon size göre.Dead trigger yüksek grafiklerde en ufak takılma yok bizzat kendim oynuyorum onu size kim söylediyse yanlış yönlendirmiş.S3 mini yi arkadaştan kullanmışlıgım var modern combat 4 oynanmayacak şekilde kasıyor.Piyadaki hiçbir oyunda takılma yok discovery de(the dark knight da frame düşmesi oluyor nadiren onu belirteyim).Asphalt 7 hariç.O da güncelleme den sonra bozdugu aşikar.Eski versiyonları kurulursa bir sıkıntı çıkarmaz.Nasıl s3 kullanıcısı asphalt 7 i oynadım diyorsa discovery kullanıcılarından da asphalt 7 i oynadıklarını söyleyenler var.Demekki eski versiyonlar akıcı oynanıyor.Google play den ücretli versiyonunu al da oynamaya çalış birde.Discovery nin gta vice city,modern combat 4,most wanted,real racing 3,the dark knight videolarını da izle,görmek istedigin videolar üzerinden konuşuyorsun sadece.S3 mini gayette discovery den performanssız bir telefon ve 150 tl daha pahalı.S3 mininin 5.0 güncellemesini kesin alacak diye birşey yok.S3 ün ihtimali var.Discovery i bilmiyoruz büyük ihtimalle almaz ama ihtimal vardır.Android demek donanım,biraz optimasyon demektir.Discovery de optmimasyon sıkıntısı yok.Donanımını tartışmaya gerek yok.150 tl daha ucuza daha büyük ekran,daha iyi çözünürlük,4 çekirdek işlemcili daha performanslı bir telefon almak varken s3 mini önermiyorum söylemek istedigim bu.

edit: Discovery nin s3 ile kıyaslandıgı real racing 3 incelemesi var youtube dan onu da izlemeni öneririm.

fk555897

fk555897

Üye
Bence General Mobile Discovery al.

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen tartışma yaratmayınız konunun dışına çıktınız dikattli olun

- - - Eklendi - - -

diğer konumdan devam edelim gmd lumia 620 lumia 520 ve s3 mini kulanıcıları buraya konu :locked:

Takipçi Satın Al

Üst Alt