pek kardeşim yeni açtıgım konuya yadım edebilirmisin

öncede sonrada farketmez bence sonuçta maksat kalıntılardan kurtulmakWipe işlemlerini öncemi yapalım sonramı ?

Aydınlattığınız için Teşekkürleröncede sonrada farketmez bence sonuçta maksat kalıntılardan kurtulmak
sonra da yapabilirsiniz vakit kazanmak istiyorsaniz
Aydınlattığınız için Teşekkürler

XXUGNG3 Rusya sürümü mü?Son yazilimi yukledikten sonra telefon acikken cok asiri yavas sarz aliyor kapaliyken normal sekilde sarj almaya devam ediyor ilginc bir durumm bunun cozumunu bilen varmi calisan bir programmi neden oluyor acaba
Evet rusya surumu cozumunu buldum guc tasarruf modunda sarj ediyom baya hizli ediyoXXUGNG3 Rusya sürümü mü?
Hayır dönemezsiniz. güvenlik ilkesi güncellendi. eski sürüme geri dönüş için tek bir yöntem var. o da sayacı arttırıyor cihaz garanti dışı kalıyor. phone info dan bakarmisinjz acaba CSC kodunuz ne olarak gözüküyor?
Evet sıfır normalde. Download moddan bakabilirsiniz
WARRANTY BIT :1 ise knox sayacı aktif demektir
evet bende 1 gözüküyor. bu garanti dışı olduğumu anlamına geliyor? eğer o anlama geliyorsa bunu nasıl 0 yapabiliriz.
0 yapamassın. Garanti dışı ama servis bakmıyor merak etme
dostum teşekkür ederim bilgilendirme için. bi sorum daha olacak. ben sammobile'dan rusya sürümü yüklemiştim wipe data yaptım ve turkey sürümünü odinle kurdum fakat telefon açılışta dil rusça olarak başladı tekrar ve menüde rusya sürümünde olan prolar çıktı. bu normal mi. telefona format attığımda ilk açılış rusya ve klavye rusça olarak çıkıyor?
rusya romu atarsan stock türkiyeye geçsen bile CSC SER olarak kalır. CSCyi TUR yap root ile