-- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]

Sponsorlu Bağlantılar

szqn55

szqn55

Üye
pek kardeşim yeni açtıgım konuya yadım edebilirmisin

abdullahtanrikulu

abdullahtanrikulu

Üye
eyvallah reyiz peki bir şey sorabilir miyim cihazım rootlu stok rom ile root da gidecek elbet dimi ?

szqn55

szqn55

Üye
s4 ün 4.4.4 nzmn gelecek

firat996

Üye
Wipe işlemlerini öncemi yapalım sonramı ?

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
devilmy

devilmy

Üye
Son yazilimi yukledikten sonra telefon acikken cok asiri yavas sarz aliyor kapaliyken normal sekilde sarj almaya devam ediyor ilginc bir durumm bunun cozumunu bilen varmi calisan bir programmi neden oluyor acaba

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Son yazilimi yukledikten sonra telefon acikken cok asiri yavas sarz aliyor kapaliyken normal sekilde sarj almaya devam ediyor ilginc bir durumm bunun cozumunu bilen varmi calisan bir programmi neden oluyor acaba
XXUGNG3 Rusya sürümü mü?

anemik

anemik

Üye
@Nextman usta Rusya sürümü indirdim şimdi az bişi kaldı. sammobile dan. i9505 telefonum. sabah aldım daha telefonu. üstünde xperia şeyleri var sanırım xperia rom mu ne kurmuşlar pek anlamam. Rootlu telefon klon imei li .
Ben bu sammobileda bulduğum rom u direk odinle kurim mi ? sorun olur mu ?

basatoguz

basatoguz

Üye
sayacı nasıl kontrol edebiliriz artıp artmadığını? normalde sayaç sıfır mıdır?

Hayır dönemezsiniz. güvenlik ilkesi güncellendi. eski sürüme geri dönüş için tek bir yöntem var. o da sayacı arttırıyor cihaz garanti dışı kalıyor. phone info dan bakarmisinjz acaba CSC kodunuz ne olarak gözüküyor?

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Evet sıfır normalde. Download moddan bakabilirsiniz

WARRANTY BIT :1 ise knox sayacı aktif demektir

basatoguz

basatoguz

Üye
evet bende 1 gözüküyor. bu garanti dışı olduğumu anlamına geliyor? eğer o anlama geliyorsa bunu nasıl 0 yapabiliriz.

Evet sıfır normalde. Download moddan bakabilirsiniz

WARRANTY BIT :1 ise knox sayacı aktif demektir

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
evet bende 1 gözüküyor. bu garanti dışı olduğumu anlamına geliyor? eğer o anlama geliyorsa bunu nasıl 0 yapabiliriz.

0 yapamassın. Garanti dışı ama servis bakmıyor merak etme

basatoguz

basatoguz

Üye
dostum teşekkür ederim bilgilendirme için. bi sorum daha olacak. ben sammobile'dan rusya sürümü yüklemiştim wipe data yaptım ve turkey sürümünü odinle kurdum fakat telefon açılışta dil rusça olarak başladı tekrar ve menüde rusya sürümünde olan prolar çıktı. bu normal mi. telefona format attığımda ilk açılış rusya ve klavye rusça olarak çıkıyor?

0 yapamassın. Garanti dışı ama servis bakmıyor merak etme

Ahmet.dp

Üye
bazı sitelerde yayımlanan stock romlar (sammobile , samsung-updates gibi siteler (almanyadan finlandıyadan vs vs ) bu stocklar samsung kies ile kurulabilir mi ve bunlarda türkçe dil var mıdır türkçe olması için illa turkıyede mi uretılmesı lazım ? ve bu romlar cihaza guncelemme olarak kendisi gelir mi ?

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
dostum teşekkür ederim bilgilendirme için. bi sorum daha olacak. ben sammobile'dan rusya sürümü yüklemiştim wipe data yaptım ve turkey sürümünü odinle kurdum fakat telefon açılışta dil rusça olarak başladı tekrar ve menüde rusya sürümünde olan prolar çıktı. bu normal mi. telefona format attığımda ilk açılış rusya ve klavye rusça olarak çıkıyor?

rusya romu atarsan stock türkiyeye geçsen bile CSC SER olarak kalır. CSCyi TUR yap root ile

Ahmet.dp

Üye
rusya romu atarsan stock türkiyeye geçsen bile CSC SER olarak kalır. CSCyi TUR yap root ile

bu dediğini nasıl yapabilirim kısa terimleri anlamıyorum dün başladım romları araştırmaya.

Üst Alt