Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]
Telefonu rootladiktan sonra marketten CSC Changer indirin. Programı açın programda tiki seçin ve butona basın orada TUR diye bişey var onu seçip install diyin wipe atacak telefona ve CSC TUR yani Türkiye olacak ama bunu tr 4.4.2 romda yapmaniz lazim
biraycaglar
Üye
arkadaşlar videodaki 30. saniyedeki duvar kağıdı yada neyse onu nasıl bulabilirim sistemim şu an cm 11- 4.4.4
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
3774gkhn
Üye
Beyler belki yeri değil ama. Sandisk marka MicroSd kartıma format veya partition yapamıyorum. Bilgisayar ve telefon üzerinden 10 un üzerinde program ve yöntem denedim. S4 kullanıyorum. Root lu.
Mobil veri kapanması normal hiç denemedim ancak çalışması için hat ve donanım desteği gerekiyor. Ayrıcı Dual sim telefonlarda durum farklı. Yani bunun gerçekleşmesi için veri ve ses taşıma olaylarının ayrı konumda olması gerekiyor.
memet4707
Üye
benim telefon samsung s4 rootlu .. google playde super su ya güncelleme gedli ve supersu yu açtığıımda telefon yeniden başlatıldı ve bir daha açılmadı ... yani samsung yazısında kalıyor... şarja taktım şarj simgesi gözükmüyor direk telefon açılııyor... factory reset de olmuyor lütfen yardımcı olun
askımm
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ark s4 orj btarya ekran sresi rom custom Prism-Barebone-V15-OB8 diye bi rom xd yüklemiştim belki işinize yarar...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ark s4 orj btarya ekran sresi rom custom Prism-Barebone-V15-OB8 diye bi rom xd yüklemiştim belki işinize yarar...
omurkomur1973
Üye
merhaba..samsung galaxy note pro 12.2 tabletim için yurtdışında yayınlanan lollipop güncellemesini kurmak istiyorum..destek verebilecek biri var mı( istanbulda) - ücretiyle?
akifd
Üye
Türkiye için 5.0.1 çıkmış meraklılarına duyurulur hayırlı olsun en sonunda yayınladıklar