-- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Bahsettiğim konu farklı kardeşim sana söylediğim konu farklı 4.2.2 I9500XXUBMG9 dönüş dosyasını biliyorum garantisi olmayan custom rom varken neden stock yüklesinki - MJ8 değil

ha anladim abi. wanam ile omega arasinda kaldim bende ikiside iyi diyorlar ama wanam bi tık daha iyi galiba

LimePie

LimePie

Üye
Nextman usta 4.2.2 ye dönüş mümkünmü peki imei sorunu olmadan ?

sormar

Üye
telefona kendiniz hangi romu yüklerseniz yükleyin root işleminden sonra zaten garanti dışı kalır. zaten 4.3 Türkiye romu sıkıntılı. ne şarj oluyor tel nede verim alabiliyoruz. garantiye gönderdiğinde yapıldı diyerek tekrar gönderiyorlar yine aynısı oluyor. 1 ayda geliyor tel. neyapacaz 2 gün kullanıp 1 ay servisemi gidecek tel. garanti bitene kadar zaten oyalıyorlar. yenisini verseler sıkıntı yok. Türkiye de garanti sistemi telefonlarda sıkıntı zaten. yapabiliyorsan yap telefonunu zaten 2 yıldan sonra sıkıntı vermeye başlıyor.olay bu

Anil-D

Anil-D

Üye

Yükle fontlardan sec

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
telefona kendiniz hangi romu yüklerseniz yükleyin root işleminden sonra zaten garanti dışı kalır. zaten 4.3 Türkiye romu sıkıntılı. ne şarj oluyor tel nede verim alabiliyoruz. garantiye gönderdiğinde yapıldı diyerek tekrar gönderiyorlar yine aynısı oluyor. 1 ayda geliyor tel. neyapacaz 2 gün kullanıp 1 ay servisemi gidecek tel. garanti bitene kadar zaten oyalıyorlar. yenisini verseler sıkıntı yok. Türkiye de garanti sistemi telefonlarda sıkıntı zaten. yapabiliyorsan yap telefonunu zaten 2 yıldan sonra sıkıntı vermeye başlıyor.olay bu

hindistan roma geç. MK9 olan. o daha iyi. ayrıca rom root filan yaptıysan wanam veya omega rom yükle bence

Yükle fontlardan sec
eyw

Anil-D

Anil-D

Üye
My fonttan yaptim xposedle değil

Anil-D

Anil-D

Üye
Bunu abimden aldim my font magazada var indiriyosun istediğini yükle diyip fontlardan seciyon

Anil-D

Anil-D

Üye
Beyendigimiz fontlari paylasalim arkadaslar burasi paylaşım merkezi yani MAXICEP :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bu fontu nasıl etkinleştircez?root gerekiyormu ?

Üst Alt