Son* Bolt Browser 2.5 sürümü ile Netin Keyfi ( Facebook ve youtube video izleme ) 240*400 Tam Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

alper_co

Üye
teşekkürler..

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Teşekkürler... Emeğine sağlık

sarpbora

Üye
teşekkür ederim.

jetgil

jetgil

Üye
hala açmadı :S yazılımdan kaynaklanma ihtimali var mı arkadaşın monteye yükledik onda açıldı

free

free

Üye
Yazilimdan olmamasi lazim.internet ayarlarindan cerezleri sil.boltu sil yeniden yukle videoyu bas 2 dk bekle.boltu tekrar kapa yeniden ac historyden tekrar ayni videoya gir.bende cok ugrastim en basta

jetgil

jetgil

Üye
bolt açılmıyo :s loading de takılıp kalıyor

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sen boltu getjardan indir ben sana link vercem onlar ile tam ekran yaparsın :) 2.3 indir ve güncelle sonrasını yaparız.

tayyfunn

Üye
Ark.tmm çalışıyor fakat çok küçük ekran... videolar... kayfi yok.... tam ekran yapılması önemli.... onu nasıl yapıp seyredicezzz????

reisxs

Üye
arkadşlar boltun son sürümü yüklü ve wifi ile bağlı iken sorunsuz bağlanıyorum fakat gsm üzerinden bağlantı başarısız yükleme çıkıyor sonra tekrar bolt yazısında kalıyor bunn nedeni nedir?

free

free

Üye
Oyunlar-diger-baglantilar
wi fi yerine wap sec

reisxs

Üye
wap seçili ilk yüklediğimde kullanabiliyordm fakat şimdi net bağlantını kontrol et diyo ama telefnn kendi tarayıcısından sorunsuz giriyorum .ayarları ile hiç oynamadım acaba programlarmı bozuk..

gwf

Üye
Selam arkadaşlar.

1-2 sayfalarında soranlar olmuş -cevap da verilmiş ama bende sorun halen devam ettiği için tekrar sormak mecburiyetinde kaldım: Programı kurdum, ilk açılışınca bayağı bir zorlamalar ile karşılaşsam da (Loading de takılması vs.) programı sonunda açabildim. Denemek için ilk Youtube'a girdim tabii, bazı şeyler sordu (Sihirbaz ayarları) hepsine evet dedim ki dememem gerekiyormuş..Neyseki ayarı sonradan değiştirdim (hayır'a getirdim) ve Connecting yazıp takılan video bölümü Loading deyip %'lerce yüklenmeye başladı ama yine açmadı ve takıldı..(Programı açıp kapatmayı kessinlikle denedim, telefonu bile açıp kapattım)

Sizlerden ricam bir çözüm bulmanız, belki benden başka arkadaşlara da çok yardımcı olacaktır ki zaten Video konusunda binlerce kişi sorun yaşamakta. Şimdiden cevap yazacak-yazmayacak olanlara teşekkürler :bigstar:

Zuzuy

Üye
Arkadaşlar ben videoya tıklayınca dosyayı indiriyor. Daha sonra video playerla izleyebiliyorum. Browserın içinde nasıl açabilirim bu videoyu?

burak1907fb

Üye
bende de bir kere video indir diye yazı çıktı indirdim .Ama artık indiremiyorum ayarlardamı sorun anlamadım lütfen yardımm edin

ancoezkae

ancoezkae

Üye
ben siteden direk bu dosyayı indirdim bu sekilde tele atsam olmaz deme :) yani telden nete girip o siteden indirecem tam anlayamadim kusura bakmayın

Yigit315

Yigit315

Üye
Eyvallah hoca.eline sağlık.

ouzcn_33

Üye
1.samsungun kendi tarayıcısında videolarda daha çok ses çıkıyo bolttakine göre boltta ses çok az çıkıyor bunun sebebi ne olabilir ve çözüm yolu nedir?
2.bolttan video vs. indirilebiliyormu indiriliyorsa nasıl indirilecek?

EneSinan

EneSinan

Üye
:turkiye:

EsraAy.

Üye
vayyy helal olsun bu da oldu ya artıkk :D şu telefonun bitek tema sorunu çözülemedi faceden video da izledim ya helal :D teşekkürlerr çok çok .. tam ekran olsun diye uğraşasım gelmedi şimdi :D

onut97

Üye
şimdi arkadaşlar bolt browser açarken oyunlar ve daha fazlasına gir diğer e bas bağlantılar gir hangi hattı kullanıyorsan onun gprs wap seç be öyle çözdüm

Üst Alt