Son* Bolt Browser 2.5 sürümü ile Netin Keyfi ( Facebook ve youtube video izleme ) 240*400 Tam Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

maviruya82

Üye
Ben videoya giriyorum ama ekran çok küçük tam ekran nasıl yapılıyor? Bir yardım edin arkadaşlar

gsgsgs125

Üye
Eyvallah hacıt :D

erkanaymak

erkanaymak

Üye
sağolasın net paketim olunca denerim artık :)

nafoo123

nafoo123

Üye
paylaşım için teşekkürler çalışıyor

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Saol kardeşim işime çok yaradı bu :)

yarenim_88

Üye
slm arkadaşlar benim telefonum samsung ct3510 video izleye bilirmiyim acaba bu programla.bir de nasıl yükleyeceğim telefona

esrarli_38

Üye
arkadaşlar s5233w kullanıyorum telden hangi siteden indircem bunu ?

mehmetxx99

Üye
yalniz arkadaslar hepimizin unuttugu bir sorun var bolt browser sirketi iflas etti bu 2.5 sürümü bundan sonra ne ise yarar ?

mousse

Üye
ya bolt browser indirmeye çalısyom olan linkler bozuk ve bulunması zor ilgilenirseniz sevinirim

murit

Üye
yalniz arkadaslar hepimizin unuttugu bir sorun var bolt browser sirketi iflas etti bu 2.5 sürümü bundan sonra ne ise yarar ?

evet mehmet arkadaşıma katılıyorum bolt şirketi iflas ettiğinden artık bolt işe yaramıyor.....

muslumercan

Üye
arkadaslar bn 5230 kullaniyorum. bu program wifisiz ve internet paketi olmadan calismiyormu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bolt firması ekonomik nedenlerden kapandı. Browser artık çalışmıyor. Boşuna yükeme yapmayın.

rhapsodical

rhapsodical

Üye
iyiymiş hemen indiriyorum , teşekkürler

makkaveli

makkaveli

Üye
youtubeden video izlemek için bolta gerek yok, internet ayarlarınızı doğru füzgün yapın, sonuç alacaksınız, ben her yerden video izleyebiliyorum, işte internet ayarlarırım :

profil adı : Vodafone INTERNET
erişim adı : internet

gerisinin hepsi, Vodafone Live profiliyle aynı, bu profili yapın, sonra menü > ayarlar > uygulama ayarları > media > vod ayarları, profil olarak Vodafone INTERNET seçin, net pakedinizle izleyebilirsiniz, ben televizyon bile izliyorum,

diğer hatlar için turkcell ve avea :
turkcell gprs ve avea gprs ismini Turkcell INTERNET veya Avea Internet yapın
erişim ismini de ilkisinde de internet yapın, gerisi aynı kalsın, sonra gene menü > ayarlar felan ... deneyin ve sonucu görün, bolta gerek yok bence :)

-Emre

-Emre

Üye
Bolt browser serverlari kapanmıştır, çalışmaz. Ayrıca konuları Hortlatmamaya dikkat edin biraz

makkaveli

makkaveli

Üye
Bolt browser serverlari kapanmıştır, çalışmaz. Ayrıca konuları Hortlatmamaya dikkat edin biraz

haklısın, ilklerde açıyordu, sonra açmamaya başladı, en sonra yazdığım yolu gördüm bir sitede...deneyin derim

makkaveli

makkaveli

Üye
android işletim sistemin dışında android tema ve her şeyin aynasını yapmışlar ben bunu kullanıyorum monte de en iyi android lancher tavside edrim mutlaka denemelisin
http://www.maxicep.com/samsung/monte-s5620-samsung-galaxy-s4-android-tema-by-demyan-mod-817486.html

kardeş bu çok güzel, ama qwerty olmassa olmazım :D, androidde gözüm yok :D, xxja4 ve jtjl2 yi birleştirip, taskmanager + qwerty + menü temalı bir şey olsa tamamdır yani, androidde gözüm yok :D

Üst Alt