Son* Bolt Browser 2.5 sürümü ile Netin Keyfi ( Facebook ve youtube video izleme ) 240*400 Tam Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

baranselona

baranselona

Üye
bikaç kere çık gir düzelir ilk girdiğimde bendede açılmıyordu bolt yazısında takılıyordu..

free

free

Üye
Video buyutmeyi basaran oldu mu hic

metnes71

Üye
benim makinada bolt yüklü değil.Route 66 lı yazılım var üzerinde.İlk aldığımda face de video ları oynatmamıştı , gecen bu route 66 yazılımı attıkdan sonra facede video actı ( google yazan ikon - kendine ait olan dolfin interneti ile bağlandım ) önce video yu hafıza kartıma dowland etti sonra acıp oynattı bende şaşırdım.Sizinde denemenizi tavsiye ederim.

size birde sorum var montede 3g - görüntülü görüşme yapılıyormu önde kamara var ama ben onun açılacağı yeri bulamadım.

baranselona

baranselona

Üye
montede tabiiki görüntülü görüşme var arkadaşım *#0*# yaparak ve vga kamerayı seçerek kamerayı açabilirsin ayrıca bu facebooktan video izleme öyle değil direk internetteyken izliyosun...

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler.

sentetik

sentetik

Üye
bende bolt açılmıyor loading de takılıyor :S

Dostum Programı Yüklediginde İlk videoya tıkladıgın zaman bir acc wizard ... die bir şey geliyo ona cancel de connecting yazarken kapat aç bolt'u...

Eğer Cancel demediysen bi daha kur :)

jetgil

jetgil

Üye
bikaç kere çık gir düzelir ilk girdiğimde bendede açılmıyordu bolt yazısında takılıyordu..

denedim çok kere hatta silip yeniden yükledim ama bi türlü açılmadı

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
sağol sonunda demek yeni sürümü çıktı

baranselona

baranselona

Üye
denedim çok kere hatta silip yeniden yükledim ama bi türlü açılmadı

garip açılması lazım internet ayarınız yapılı uygulamalarda dimi? bolta internetsiz girilmiyor ilk yüklemede...

free

free

Üye
Birde resat-19 un actigi 5603de facebook video izleme konusundaki boltu dene montede calisiyor jetgil.Bende resat-19unkini kullaniyorum şu an daha dusuk versiyon ama.

animetrk

Üye
JAR diye yazıyor uzantısı(büyük harfle). Tıklıyorum setup dosyasına hiç bir şey olmuyor. cevap vermiyor.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım monten var ise JAD dosyasını yükle.

bu arada jetgil wifi ile giriyor isen bir kaç denemede ben de de sorun oldu. hayır cepnet ile giriyor isen ayarlarının yapılı olduğuna emin ol. Sorun yok çünkü :)

bu arada tam ekran olayını ben de çözemedim :D

free

free

Üye
Bende wi fiden giriyorum.izletiyor ama bazen sorun cikartiyor.ilk izleyene kadar baya ugrasmistim hatta.ama facedan video izletmesi iyi oldu sonucta

jetgil

jetgil

Üye
cepnet ile baglanyrm ayarlarmda sorun yok bi kere girdi onda da sadece menu yazisi cikti cikip bi da girmye calistgmda loadingde takiliyor

metnes71

Üye
bende çalıştı ama ben beğenmedim.kullanımı cok zor , face girene kadar çok uğraştım.Yatay olma ve ekran zoomlama özellikleri yok.Face girerken güvenlik soruları çıktı - amerikadan bağlantı var uyarısı verdi vb.

sentetik

sentetik

Üye
bende çalıştı ama ben beğenmedim.kullanımı cok zor , face girene kadar çok uğraştım.Yatay olma ve ekran zoomlama özellikleri yok.Face girerken güvenlik soruları çıktı - amerikadan bağlantı var uyarısı verdi vb.

hem bilgisayardan hemde telefondan açarsan bu hatayı almam normal kardeş

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa girenler için bir güvenlik önlemdir bu. Lakin bolt ile alakalı değil Face'in kendi güvenlik duvarıdır. Arkadaş böyle bir özelliği kullanabilmek için biraz zaHmet çek yani :)

metnes71

Üye
ilk defa girenler için bir güvenlik önlemdir bu. Lakin bolt ile alakalı değil Face'in kendi güvenlik duvarıdır. Arkadaş böyle bir özelliği kullanabilmek için biraz zaHmet çek yani :)

Denemeye devam edeceğim.

MAMAM12

Üye
eywallah

vistada

Üye
Ya bende loading ekranında takılı kalıyor yardım lütfen.

Üst Alt