Son 15 saat.Yarın telefon almak zorundayım. Htc Desire mi Nokia N8 mi?Lütfen yardımcı edin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heh21

Üye
    Konu Sahibi
Son 15 saat.Yarın telefon almak zorundayım. Htc Desire mi Nokia N8 mi?Lütfen yardımcı edin!!!
Arkadaşlar böyle damdan düşer gibi atladım ama yapmak zorundaydım.Kusuruma bakmayın.
Başlıkta da dediğim gibi yarın alıcam.Uzun süredir araştırmama rağmen hala karar veremedim.

N8 ile Desire arasında 60TL fark var.O kadar parayı verdiikren sonra 60Tl önemli değil.
N8 in kamerası beni çok cezbediyor.Ama çok büyük ve de birçok kişi açılıp kapadığını söylüyor.Symbian 3 Androidten daha kötü diolar.Herkes Htc den memnun.Çok hızlı ve kullanışlıymış.

Ama diğeri Nokia.Her ne kadar Nokia bitti deselerde benim için hala Nokia Nokia'dır.N8 de N8 yani.Dİyebilecek pek birşey yok N8'e.
Çok büyük aynı zamanda.Benim gibi telefonu kotun ön cebinde taşıyan birisi için ne kadar sorun olu
bilemiyorum.
Htc için tuş kilidini kullanaması zor,office programlarını satın almak gerek ve de adobe yok diyorlar.
Vallahi çok kararsız kaldım.Kaç gündür araştırıyorum.Araştırmaktan yoruldum artık lütfen ama lütfen yardım edin.
Herkesin fikri benim için çok değerli.Biraz uzun oldu ama düşüncelerimi analatabilmişimdir umarım.24.00'a kadar bekliyorum sonra yatıcam.Şimdiden teşekkürler

ali174

Üye
Merhaba, bende her iki telefonuda kullanmadım çok fazla bilgim yok. Nokıa N8 yeni çıktı çevremde kullanan pek yok bilgim yok ama bence Nokıa'dan şaşma!

heh21

Üye
    Konu Sahibi
Her yorum benim için çok önemli teşekkürler

13eta

Üye
N8 Al Kardesim sen Pisman olmazsın, ben kullanıcısıyım gayet güzel ilk çıkan parti sorunluydu geri cektiler alan aldı tabi sonradan yenilerini sürdüler güncelleme cıkardılar şuan canavar gibi calısıo hic bir sorunu yok süper telefon flash desteği var internnetten her türlü video izleyebilrsin asla sıkıntı yaşatmaz, HD Desteğinde video 12 mp kamera 3D Destekli oyun HD film izleme usb kablo ile mause klavye usb bellek hardisk bağlama var nette gördüm adam 1 TRBYT Hardisk bağlıo telefonları usb girisnden acıo cok sey var ya yeter :D

heh21

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardes...N8 alacam o zaman ?? sanırım.Ama Htc de cok iiymis

61semih

61semih

Üye
arkadasım cok pişman olursun onceden bende nokia kullanıcısydıım htc kllanıyorum sımdı inşallah almamıssındır n8 i sadece ozellıklerını ıslemcı hızını ram ını karsılastır arada dağalr var htc akıllı telefonlarda dunyada ılk 3te nokıa kendıne yer bıle bulamıyor sybyan ın ram ozurlu oldugunu herkez bılıyor fazla ram ı kaldıramıyor rakıplerıne gore cok gerıde . kamera konusuna gelınce youtubede bır arastır ızle htc nın cekımlerını ÇOOOK pişman olursun benden sana kardeş tavsıyesı arada dağlar kadar fark var. samsungun galaxy ace modelı 750 tl cıvarlarında ace modeli bile n8 den daha ustun ama htc kesinlikle al media markt gbi magzalara bakma sansın varsa al bır dene hıc dusunmıyeceksın bile bende öyle olduda :)

• Beğen
Tepkiler: hoss ve çılgınkarpuz

dla11

Üye
5 tane n8 bir tane htc desire etmez bile.
htc desire al kardesim.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
kardeş bence desire hd al hem desire den hemde n8 den daha iyi sana onu öneririm
bu arada s^3 androidden tabiki daha iyi değil android konun uzmanlarının bile en iyi dediği bir işletim sistemi

heh21

Üye
    Konu Sahibi
Henüz almadım daha ama bu yorumlar kararımı değiştirmeme neden olucak gibi.
Abi yine arada kaldım almıyorum telefon falan.
Htc Desire Hd çok pahalı diğerlerine oranla.
Normalde Htc alıcaktım ama 60 lira daha veriim de N8 bari aliim diyordum.
N8 hala bozuluyor mu bu arada ?15 mart tarihli yorum yapanlar dahi hala bozuldugunu sölemisler.
Valla ne yapıcam bilmiyorum.Son 2 haftadır telefonla zodum kafayı yiyecem ya .
Nokia N8 İ de erteletiyorum.:vur

yilmazgunay

Üye
N8 :oke:

ozanazy

ozanazy

Üye
Saçmalama HTC Tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
arkadasım cok pişman olursun onceden bende nokia kullanıcısydıım htc kllanıyorum sımdı inşallah almamıssındır n8 i sadece ozellıklerını ıslemcı hızını ram ını karsılastır arada dağalr var htc akıllı telefonlarda dunyada ılk 3te nokıa kendıne yer bıle bulamıyor sybyan ın ram ozurlu oldugunu herkez bılıyor fazla ram ı kaldıramıyor rakıplerıne gore cok gerıde . kamera konusuna gelınce youtubede bır arastır ızle htc nın cekımlerını ÇOOOK pişman olursun benden sana kardeş tavsıyesı arada dağlar kadar fark var. samsungun galaxy ace modelı 750 tl cıvarlarında ace modeli bile n8 den daha ustun ama htc kesinlikle al media markt gbi magzalara bakma sansın varsa al bır dene hıc dusunmıyeceksın bile bende öyle olduda :)
Sen N8'i kullandınmı da galaxy ace bile daha iyi diyosun kardeşim yapma gözünü sevem azcık telefondan anlayan biri bile o iki telefonu kıyaslamaz dahi.

61semih

61semih

Üye
Sen N8'i kullandınmı da galaxy ace bile daha iyi diyosun kardeşim yapma gözünü sevem azcık telefondan anlayan biri bile o iki telefonu kıyaslamaz dahi.

teknık ozellıklerıne bır bak netten kardesım + kı sybyan olmus artık bunu dunya bılıyor nokıa bıle bakul edıyor ace ıse androit ugyulama oyun ıslemcı yazılım donanım uyumu androıt kadar ıyı olan yok (sadece bu model ıcın demıyorum) n8 ın tek ustun oldugu yer kamerasıdır

• Beğen
ozanazy

ozanazy

Üye
Android işletim sistemi olunca mükemmel telefon anlamına gelmiyor arkadaş. Galaxy 5'de Android ama işlemci ram düşük olunca yemişim öyle androidi.

61semih

61semih

Üye
e tamam desire nın donanımına bakmadın sen sanırım n8 le fıyatı aynı hemen hemen karsılastır bır ıstersen ondan sonra konus :op:

• Beğen
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Htc'lere söylicek sözüm yok ben alırken de desire mı alsam diyodum n8 mi n8 aldım.Desire Hd'nin fiyatı o kadar uçuk olmasaydı telefon hakikaten on numara :)

tedirgin36

Üye
n8 ancak desirenin fotoğraflarını çekebilir :D

silver021

silver021

Üye
Htc androidlerde bir numara her daim arkasindan samsung ve sony gelior. arkadaşim akil var yanit ariorsan yanitta ortada. simdi senin önüne 680 mhz 256mb lik özellikte bir cep koydular dedilerki sonra 1ghz islemcisi olan 728mb da rami olan bu canavarla ayni fiyatta dediler. sen hangisini üstün kilarsin. yani günümüz teknolojisinde nokiaci diyenlerin sayisi %60 %70 Azalmisken kalkipta nokia tekrardan almanin mantikli olan bir yönünü kolaysa gel açikla bana. üst segment telefon istiorsan ya samsung veya htc al. nokia alt segmentlerin öncülügünü koruyabildi bgne kadar. amaüst segment icin onlarin bu teknolojiyi bu kafayi birakmalari gerekir die düsünüorum

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve hoss
61semih

61semih

Üye
Htc androidlerde bir numara her daim arkasindan samsung ve sony gelior. arkadaşim akil var yanit ariorsan yanitta ortada. simdi senin önüne 680 mhz 256mb lik özellikte bir cep koydular dedilerki sonra 1ghz islemcisi olan 728mb da rami olan bu canavarla ayni fiyatta dediler. sen hangisini üstün kilarsin. yani günümüz teknolojisinde nokiaci diyenlerin sayisi %60 %70 Azalmisken kalkipta nokia tekrardan almanin mantikli olan bir yönünü kolaysa gel açikla bana. üst segment telefon istiorsan ya samsung veya htc al. nokia alt segmentlerin öncülügünü koruyabildi bgne kadar. amaüst segment icin onlarin bu teknolojiyi bu kafayi birakmalari gerekir die düsünüorum
bu yazdıkların bazılarına :sopa:(h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt