samsung galaxy s ,nokia n8,htc desire hd mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
senle tartışmıyacağım :D çünkü bir çocuksun. flashı olmayan telefondan ne beklersinki
bak sen beni sinirlendiriyon artık ha sensin çocuk hata spastik çocuksun sen tmm mı artık bu kesinleşti yani

serkan719

serkan719

Üye
kamerada n8 şuan hiçbir telefon geçemiyor 8mp bir ölçü değil en büyük lense sahip n8 1/1.83 boyutlu en iyi kameralı cihaz seçildi cihaza sonradan yüklenen hack modu ile kayıpsız çekiyor böyle bir şansınızda var bu cihazla kaynak;Choice Awards 2011

Bilmiyorum ama Kızılay Meydanını çektik N8 ve Desire HD ile Desirenin ekranında inanılmaz bi canlılık vardı.

Yanlız tek tek bilgisayara atıp incelemedim.

fuy

Üye
Bilmiyorum ama Kızılay Meydanını çektik N8 ve Desire HD ile Desirenin ekranında inanılmaz bi canlılık vardı.

Yanlız tek tek bilgisayara atıp incelemedim.
desire ile n8 ekran çöznürlüğü karşılaştır bakalım =)

Starsley

Konu ekran ise youtube da bi yığın karşılaştırma var ve n8 her dereceden bakıldığında desirenin ekranı çok büyük olduğundan daha net görüntü veriyor

ercanaktay

ercanaktay

Üye
NOKIA N8 :oke:

Siyah.

Siyah.

Üye
kimseyi dinleme n8 güzeldir ama ben şeklini sevmiyrm

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
galaxy s2 yi görmediniz henüz galiba yada duymadınız n8 onun yanında boş kutu

serkan719

serkan719

Üye
N8 Symbian işletim sistemine para vermeyin yazık..

Sonra Android isteyeceksiniz.

Desire HD alın.
Galaxy alın.

N8 Yakında 5800 gibi olucak.

5800 ilk çıktığında kapış kapışdı şimdi doğru düzgün yüzüne bakan yok.

Starsley

S^3 ile android arasında uygulama harıç fark yok ki

zeusahmet

zeusahmet

Üye
ben de çok araştırdım galaxy s2 beklemeye karar verdim

Starsley

S^3 daha stabil çalışıyor ama dünyanın en iyi yong ve gpu sunu kullanıyor. O sayılar bi fark değil bence s60 tan tut S^3 kadar bir çok çeşit zaten var şunuda söyleYeyim yakında S^4 geliyor :oke:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
HTC Desire Hd :)

ricardo45

ricardo45

Üye
desire hd harika bir telefon.sanırım ön kamerası yok desire hd'nin ve telefonun aksesuar eksiği çok.Türkçe güncelleştirmeler sorun olabilir.2 yıl sonra zaten her telefon eskiyor.bence htcyi alıp 1 yıl doğru düzgün kullanamayacağıma n8 alırım güncellemelerini alırım.en önemlisi de satarken 1500 tllik htcyi kaça satacam,1100tllik n8 kaça satacam düşündüğümde karşıma mantığım n8 al diyor.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
galaxy s2 al s de iyi ama s2 müthiş ötesi

franzliszt

franzliszt

Üye
galaxy s2 al s de iyi ama s2 müthiş ötesi

yine plastik yine cebe sığmayan tasarım diyorsun ha :D:D androidin çift çekirdekli işlemciyi kullanamadığınıda öğren araştırki göz boyamak için konulduğunu öğren . windowsdan alıştığımız gibi iki çekirdeğe eşit yük dağıtılmıyor tek işlemciye yükleniyor çok zorlandımı iki devrede oluyor oysaki asıl güç iki çekirdeğe eşit dağıtmak bilgisayarlardan alıştığımız gibi ,android çuvalladı bu konuda çözmeye çalışıyorlar.

pcwolf

pcwolf

Üye
Eee o çift işlemci çalışınca hangi batarya dayanacak ona merak ettim doğrusu, kaç mah batarya var onda?

pRime.

pRime.

Üye
Göz boyamak işte.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
siz konuşmaya devam edin böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt