samsung galaxy s ,nokia n8,htc desire hd mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s ,nokia n8,htc desire hd mi?
arkadaşlar günlerdir Nokia N8 hayranıydım ancak izlediğim videolarda ve okuduğum yorumlarda neden N8 bu kadar kötü bi telefon gösteriliyor?(en büyük sebep symbian olması ama senelerdir symbiana bu kadar şikayet gelmedi)hafta sonu galaxy s alacaktım ama aklım gene nokia N8 de kaldı alamadım :) . sizce arkadaşlar hangisini seçmeliyim yardım ederseniz çok minnettar olurum. teşekkürler. (htc desire hd de çok güzel duruyo ama nokia en zayıf halka diyolar )

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence n8 in piyasaya çıkıp kullanıcı deneyimlerini okudukdan sonra kararını ver

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
haklısın galiba :)

americanboy

americanboy

Üye
tabiki galaxy s n8 yanaşma bile

pcwolf

pcwolf

Üye
tabiki galaxy s n8 yanaşma bile
Galaxyde flaş bile yok arkadaşım etme eyleme ya, gerçi sen N8i kendi telefonuna göre kötü diyen kişiydin doğru ya:bann:

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
evet N8 i bekleme kararı aldım N8 çıkınca bizzat gidip kendim inceleyeceğim ve kararımı o gün vereceğim teşekkürler :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
N8 tam bir amiral gemisi olacak. Beklemelisin.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
htc kalitesi desire diyorum

punqermojo

Üye
samsung glaxy s nin 7 farklı ekranı var büyük olasılıkla bu senee nokia,apple dansa samsungs şeklini koyacak.

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
evet samsung bu sene çok konuşulacak harika bi modelle geldi. htc desire hd de öyle bomba gibi bir telefon tüm özellikleriyle. ancak N8 nası bi cihaz bilemiyoruz onun için bi süre daha bekleyeceğim :) herkes konuşuyo N8 hakkında yavaş diyolar ama bi taraftan da acayip övenler var bi karar vermek zor olacak onun için N8 i kendim görmek istiyorum .

:::burak:::

:::burak:::

Üye
Galaxyde flaş bile yok arkadaşım etme eyleme ya, gerçi sen N8i kendi telefonuna göre kötü diyen kişiydin doğru ya:bann:

iyi açığını bulmuzsun tamamda o bile ne oluyo fanatiklikmi,herkes cocuk gibi , bu daha iyi şu daha iyi benimki seninkini döver falan ,kardeşim her telefonun bir eksiği var hangi firma ful özellik yapar,neyi tartışıyosunuz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
3 üde harika cihazlar,hepsinin birbirine karşı farklı üstünlükleri var.Sizin için hangi özellik daha ağır basıyorsa sizin için en iyi cihaz odur,bilmem anlatabildimmi?

biorezonans

Üye
aynı ikilemde ben de kalmıştım ve şu an galaxy s sahibiyim, çok da iyi yapmışım diyorum kendime. tavsiyem galaxy s olacak.

Starsley

N8 hertürlü

serkan719

serkan719

Üye
HTC Desire HD Aralarındaki en iyisi..

N8 le Desire HD nin kameralarını kıyasladık..

N8 deki 12Mp -- Desire HD deki 8 mp in yanına yanaşamıyo..

HTC diyorum Android 2.2

bizmo

bizmo

Üye
telefonlar amaçlarına göre değişiklik gösterir. ben de galaxy s kullanıyorum bir önce omnia kullanıyordum. galaxy s şu anda sınıfının en önde geleni bence. kamera kullanmıyorum onun için çok önemli değil. ama kamera kullanacak arkadaşlara tavsiyem başka modelleri incelesinler. galaxy s i aldıktan sonra samsung servise götürüm rom güncellemesi yaptırın ve orijinal android markete geçiş yapın binlerce uygulama ücretsiz. ekran kalitesi zaten tartışılmaz.

galaxy s in kamera ve navigasyon haricinde eksiği bulunmamakta.

clarsa

clarsa

Üye

HTC diyorum Android 2.2
okadarda atma gsm arena sonuçlarını gösterirsem kalırsın

--------------- Ekleme ---------------
gsm arena karşılaştrıma:

franzliszt

franzliszt

Üye

HTC diyorum Android 2.2

kamerada n8 şuan hiçbir telefon geçemiyor 8mp bir ölçü değil en büyük lense sahip n8 1/1.83 boyutlu en iyi kameralı cihaz seçildi cihaza sonradan yüklenen hack modu ile kayıpsız çekiyor böyle bir şansınızda var bu cihazla kaynak;Choice Awards 2011

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
galaxy s n8 den iyidir ama desire hd de çok iyi

clarsa

clarsa

Üye
senle tartışmıyacağım :D çünkü bir çocuksun. flashı olmayan telefondan ne beklersinki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt