!!şok şok şok tüm s60v3 serisi telefonlar için windows 95 ((198mb))!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
N95'te telefonumu kapatıp açmama rağmen hafıza dolu bazı uyg kapat yeniden deneyin hatası alıyorum lütfen yardım edin.

Bildiğim kadarıyla n95 vb telefonlarda ram yükseltmek için bazı programlar var onları deneyebilirsin.

yunusemre857

Üye
benimkinde dos ta yok windows da kendim oluşturdum olur mu=?

--------------- Ekleme ---------------

windows xp yok mu=?

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
benimkinde dos ta yok windows da kendim oluşturdum olur mu=?

windows xp yok mu=?

Ben yorumlardan birine dosyayı koydum onu indirebilirsin ayrıca windows xp ama xp çok kasar o yüzden araştırmadım.

yunusemre857

Üye
sağol abi

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
yunusemre857 kardeş sözüm sana değil ama bu soruyla karşılaşmaktan ben yoruldum üyeler sormaktan yorulmadı.Konuyu açan arkadaşdan özenle ricam N73 de çalışmadıgını yazmasıdır
neden mi çalışmaz?ÇÜnkü N73 FREE(BOŞ)RAM sıkıntısı vardır açılış rakamı ortalama 18 MB ve kullanıma bağlı olarak gittikçe düşer.Ayrıca DOSBOX modülü en sade haliyle bile 18 MB civarı ram götürür çalışırken.Haliyle işletim sistemini açacak ram kalmaz.Ayrıca N73 E Sonradan yüklenen NGAGE Modülünü DOSBOX eklentileri/uzantıları bozmaktadır.Yani kördüğümdür.Ha dosbox u biri editler harcadıgı ram miktarını düşürür o başka(öbür türlüde olmuyor şurayı burayı 1 yapın gibisinden bend enedim bizzat kendi eski cihazımda)
KISACASI ÇALIŞMAZ
ÇALIŞMAZ
ÇALIŞMAZ
ÇA-LIŞ-MAZ

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
yunusemre857 kardeş sözüm sana değil ama bu soruyla karşılaşmaktan ben yoruldum üyeler sormaktan yorulmadı.Konuyu açan arkadaşdan özenle ricam N73 de çalışmadıgını yazmasıdır
neden mi çalışmaz?ÇÜnkü N73 FREE(BOŞ)RAM sıkıntısı vardır açılış rakamı ortalama 18 MB ve kullanıma bağlı olarak gittikçe düşer.Ayrıca DOSBOX modülü en sade haliyle bile 18 MB civarı ram götürür çalışırken.Haliyle işletim sistemini açacak ram kalmaz.Ayrıca N73 E Sonradan yüklenen NGAGE Modülünü DOSBOX eklentileri/uzantıları bozmaktadır.Yani kördüğümdür.Ha dosbox u biri editler harcadıgı ram miktarını düşürür o başka(öbür türlüde olmuyor şurayı burayı 1 yapın gibisinden bend enedim bizzat kendi eski cihazımda)
KISACASI ÇALIŞMAZ
ÇALIŞMAZ
ÇALIŞMAZ
ÇA-LIŞ-MAZ

Tamam kardeş yazıcam şimdi

rapman

rapman

Üye
N95'te de açmıyor galiba.dosbox slim diye bir dosya yükledim.programı açtı hata vermeden.starting... yazısı geldi.5-6 sn sonra attı beni menüye.neden attı bir bilgi verebilir misiniz ? ( telefonu kapatıp açıyorum sürekli )

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
arkadaşlar 5700 a olurmu bu ?

rapman

rapman

Üye
neyse sorunu hallettim.baktım N95 açmıyor win95'i,win 3.1'i kurdum onu açtı :)

cetincenk

cetincenk

Üye
kardeşim o siyah ekran gelince screenshots resmi çekmiyo kapanıyo program o yüzden başka bi telefonla çektim pek belli olmadı ama inş anlayabilirsin.buyur böyle bi ekran çıkıyor ve dahada bir şey olmuyor...

bu hatayı verirken data kablosuyla telefonun bağlımı bilgisayara.
eğer bağlıysa çıkart ve tekrar çalıştır.

omer1230

omer1230

Üye
hay ben böyle telefonun ramine hep bassit programlar yüklüyom

:ağlarım:

yusuf94

Üye
n78 kullanıorm e/dos klasörü yok
napmalıyım

erdem1365

erdem1365

Üye
Tessekkurler.n79 da çok iyi çalisti windows u kurdum. tum setuplarini + ag,ip baglantı ayarlarini kurdum. Kendime has editlemeyle dosbox u 13mb kadar indirebildim. Yaninda messenger da kurdum. bi yontemle. diske baypass yapip indirdigim exe. formatlarıni çalistirabiliyorum. hafiza kartımida windowsa D:/ olarak tanıttım. Ama yazılar ne kdar ugrastıysamda tam duzenliyemedim. Ekranla alakali bisey.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Süpper Bişi N85 Özellikle 5320 te Sorunsuz Çalışıyor Ama Yazılar Görünmüyor Exe Uygulamarı ÇalıştıraBiliyorum Oyunda Oynarım Yakında Teşekkür...

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yüklediğiniz exe dosyalarını paylaşabilir misiniz?

eyup007

eyup007

Üye
Vallahi sırf bu yüzden s60 almak istiyorum emeğine sağlık

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
Rica Etsem Windows 95 Programları koyabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt