Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
!!şok şok şok tüm s60v3 serisi telefonlar için windows 95 ((198mb))!!
dosbox.conf ve mapper c veya d ye atarsanız çalışır
ByAbsn
Üye
Konu Sahibi
Ya şu sorunlar bende çıksa çözerim de bende hiçbir sorun çıkmadı.
Godfather
Üye
Eline sağlık ama malesef telefornum yok deneyemeyeceğim
magnumboy
Üye
merhaba arkadaşlar..ben kurdum ama çok yavaş ))
ore_nore
Üye
n95 8gb da her şeyi uyguladım ama en iyi yaptığım sadece siyah ekranda bazı yazıların çıkmasıydı.yazılar çıktıktan sonra baya bekledim ama öylece kaldı acaba hatayı nerede yaptım yadım edin(
--------------- Ekleme ---------------
biri ilgilenebilir mi lütfen yukarıya bir sorunumu yazdım.dünden beri uğraşıyorum çalıştıramadım
magnumboy
Üye
arkadaşlar kurması basit yönergeleri izleyin ilk sayfadaki sadece. yardımcı olurum ama çokkk kasıyo benim telefon e71 bir de.
Buhara15
Üye
n73 e olurmu peki...
o_soylemez
Üye
bende n73 var
bu dosyayı indirdim herşeyi kurdum ama dos klasörü gelmedi kendim yeni klasör açtım dos adında içinede windows adında yeni bi klasör daha yaptım w95.img dosyasını kopyaladım dosbox programını açtım hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın dedi açık uygulama yoktu. Yeniden başlattım teli dosbox programı bi daha açtım yine aynı hatayı verdi menü: hafıza dolu bazı uygulamalır kapatın diyo yardımcı olursanız sevinirim
ore_nore
Üye
bişey öğrenebilir miyim bu windowsu kurmanın bize getireceği artılardan ya da eksilerden niye kimse bahsetmiyor.mesela bazı exe dosyalarını tele kurabilecek miyiz? ne bilim hakkarim de 101 oynayabilecek miyiz? bu sistem hakkında biraz bilgilendirme rica ediyorum özellikle de bunu şuan kullanalardan tşkler.
sistemdeyim cevap bekliyorum bir ilgilenirse iy iolur
bende n73 var
bu dosyayı indirdim herşeyi kurdum ama dos klasörü gelmedi kendim yeni klasör açtım dos adında içinede windows adında yeni bi klasör daha yaptım w95.img dosyasını kopyaladım dosbox programını açtım hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın dedi açık uygulama yoktu. Yeniden başlattım teli dosbox programı bi daha açtım yine aynı hatayı verdi menü: hafıza dolu bazı uygulamalır kapatın diyo yardımcı olursanız sevinirim
senın telefonunun ramı yetmıyordur ondan dolayı acmıyodur
mct2002
Üye
Sorunsuz yüklemeyi başardım.Fakat bunla neler yapabiliriz ki? Çok sınırlı olacaktır ama yinede merak ediyordum bu işlemi.Teşekkürler herşey için.
Bu arada sağ tık işlemi "#" tuşuyla , sol tık ise * tuşuyla oluyor.
ore_nore
Üye
bişey öğrenebilir miyim bu windowsu kurmanın bize getireceği artılardan ya da eksilerden niye kimse bahsetmiyor.mesela bazı exe dosyalarını tele kurabilecek miyiz? ne bilim hakkarim de 101 oynayabilecek miyiz? bu sistem hakkında biraz bilgilendirme rica ediyorum özellikle de bunu şuan kullanalardan tşkler.
yusufcan5031
Üye
eyw hocm orjinal i silip dierini atnca halloldu
ooffff n79 kullanıyorum dos ekranını gecip windows 95 inyukleme ekranında kalıo 50 sn deil 10 dk bekledm tık yok telfnn ramıde 128mb hadi olsa olsa 2dk sürmesi lagzım
7610ncu
Üye
hepsini yaptım ama dos box programı acılmıyor acılsada hafıza dolu diyor.tel n95
ooffff n79 kullanıyorum dos ekranını gecip windows 95 inyukleme ekranında kalıo 50 sn deil 10 dk bekledm tık yok telfnn ramıde 128mb hadi olsa olsa 2dk sürmesi lagzım