!!şok şok şok tüm s60v3 serisi telefonlar için windows 95 ((198mb))!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
n95 de vermemesi lasım forumda killme diye arat o programı telefona kur tüm uygulamaları kapat düzelir herhalde.

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
:off: Yukarı tuşna basınca hiç bişey olmuo dier tuslardan birine basınca önce dos acılıyor sonra mavi boş ekran geliyo orda kalıyo :vur

evet mavi bos ekran gelicek sonra o ekran siyah olucak ve açılıcak

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bunu P1İ de deneyecegım.Dokunmatik ekranda kullanılması çok daha hoş olur.UIQ3 versiyonu vardı onu bulup denerim.N73 de olmuyor(geçensene Windows 3.1 furyası çıktıgında denemiştim boş ram skıntısı nedeniyle fiyaskoyla sonuçlanmıştı).Olmadıgı gibi yuklenen bazı dosyalar NGAGE modülünü bozuyor.Tekrar kurmak için format atmıştım az ugrasmamıştım bunun için ama ram yuzunden çalışmıyor.İşin en garip tarafı ram harcayan windows 95 değil dosbox modolü:). 128 MB ram olan telefonlarda iyi verim alınır diye düşünüyorum bilmiyorum yalnış mı düşünüyorum :)

ore_nore

Üye
bişey öğrenebilir miyim bu windowsu kurmanın bize getireceği artılardan ya da eksilerden niye kimse bahsetmiyor.mesela bazı exe dosyalarını tele kurabilecek miyiz? ne bilim hakkarim de 101 oynayabilecek miyiz? bu sistem hakkında biraz bilgilendirme rica ediyorum özellikle de bunu şuan kullanalardan tşkler. tel n95 8gb

emre_alper58

Üye
n73 te çalıştıramadım. hafıza az bazı uygulamaları kapatın dio n73 deneyenler var mı?

7610ncu

7610ncu

Üye
kill me telefona kurdum nasıl hepsini kaldıracagım

mabdussamed

mabdussamed

Üye
arkadaşlar 6120 de denendi çalışmıyor

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
killmede hepsini kaldırmak için terminate all a bas buarada ben n73de çalıştırmayı başardım.Dosbox Slim versiyonu yükleyin

astonish

Üye
Telefonu kastı biraz :D şaka gibi :D ama güzel :D 5700 denendi :D teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konuya devam..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
isteyen istediği konudan indirir konuda sitede olan başka konunun linkini vermek yasak değildir..

CS BETA

CS BETA

Üye
iims arkdas xD ama bunun avantajını anlamadım yani yükledik diyelim nolcak oyunmu kurcaz İNT mi gircez ? sadece havan olr o KDR

fahrettin0322

fahrettin0322

Üye
N82 de rahat çalışıyor Yazılar okunmuyor acaba yazılarını büyültebilirmiyiz.

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
N82 de rahat çalışıyor Yazılar okunmuyor acaba yazılarını büyültebilirmiyiz.

Ben Denetim masasına girip farenin hızını ayarladım.Masaüstüne sağ tıklayıp onu yapabilirsin.Not:Sağ tıklamak için Kare tuşuna bas

sansar12

sansar12

Üye
n73 kullanıcısıyım ram den dolayı hafısa dolu uyg. kapa gel aç diyo napıyım..........
çabuk cwp weririsenz sevnrm

deejaymixman

Üye
Benim paylaştığım zaten 48Mb rardan çıkınca 198 mb oluyor reklam yapma!!!:bann::bann:

Benim amacım reklam yapmak değildi.Hem zaten baskasının reklamını yapmamda anlamsız olur.Konuya bakanlar baslıkta 198mb gorunce doğal olarak indirmesi zor olur yarım saatte inmez diyerek fazla yanasmaz ki sahsen ben oyle dusundum ama sonradan 48 mb olduğunu farkettim.Kusura bakma ...

rapman

rapman

Üye
N95'te telefonumu kapatıp açmama rağmen hafıza dolu bazı uyg kapat yeniden deneyin hatası alıyorum lütfen yardım edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt