!!şok şok şok tüm s60v3 serisi telefonlar için windows 95 ((198mb))!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Sildim,tekrar yükledim yine aynı hata puff...

hayabusa77

hayabusa77

Üye
dosbox.conf ve mapper c veya d ye atarsanız çalışır

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
Ya şu sorunlar bende çıksa çözerim de bende hiçbir sorun çıkmadı.

Godfather

Godfather

Üye
Eline sağlık ama malesef telefornum yok deneyemeyeceğim :(

magnumboy

Üye
merhaba arkadaşlar..ben kurdum ama çok yavaş :)))

ore_nore

Üye
n95 8gb da her şeyi uyguladım ama en iyi yaptığım sadece siyah ekranda bazı yazıların çıkmasıydı.yazılar çıktıktan sonra baya bekledim ama öylece kaldı acaba hatayı nerede yaptım yadım edin:((

--------------- Ekleme ---------------

biri ilgilenebilir mi lütfen yukarıya bir sorunumu yazdım.dünden beri uğraşıyorum çalıştıramadım

magnumboy

Üye
arkadaşlar kurması basit yönergeleri izleyin ilk sayfadaki sadece. yardımcı olurum ama çokkk kasıyo benim telefon e71 bir de.

Buhara15

Üye
n73 e olurmu peki...

o_soylemez

Üye
bende n73 var
bu dosyayı indirdim herşeyi kurdum ama dos klasörü gelmedi kendim yeni klasör açtım dos adında içinede windows adında yeni bi klasör daha yaptım w95.img dosyasını kopyaladım dosbox programını açtım hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın dedi açık uygulama yoktu. Yeniden başlattım teli dosbox programı bi daha açtım yine aynı hatayı verdi menü: hafıza dolu bazı uygulamalır kapatın diyo yardımcı olursanız sevinirim

ore_nore

Üye
bişey öğrenebilir miyim bu windowsu kurmanın bize getireceği artılardan ya da eksilerden niye kimse bahsetmiyor.mesela bazı exe dosyalarını tele kurabilecek miyiz? ne bilim hakkarim de 101 oynayabilecek miyiz? bu sistem hakkında biraz bilgilendirme rica ediyorum özellikle de bunu şuan kullanalardan tşkler.

sistemdeyim cevap bekliyorum bir ilgilenirse iy iolur

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
bende n73 var
bu dosyayı indirdim herşeyi kurdum ama dos klasörü gelmedi kendim yeni klasör açtım dos adında içinede windows adında yeni bi klasör daha yaptım w95.img dosyasını kopyaladım dosbox programını açtım hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın dedi açık uygulama yoktu. Yeniden başlattım teli dosbox programı bi daha açtım yine aynı hatayı verdi menü: hafıza dolu bazı uygulamalır kapatın diyo yardımcı olursanız sevinirim

senın telefonunun ramı yetmıyordur ondan dolayı acmıyodur

mct2002

Üye
Sorunsuz yüklemeyi başardım.Fakat bunla neler yapabiliriz ki? Çok sınırlı olacaktır ama yinede merak ediyordum bu işlemi.Teşekkürler herşey için.

Bu arada sağ tık işlemi "#" tuşuyla , sol tık ise * tuşuyla oluyor.

ore_nore

Üye
bişey öğrenebilir miyim bu windowsu kurmanın bize getireceği artılardan ya da eksilerden niye kimse bahsetmiyor.mesela bazı exe dosyalarını tele kurabilecek miyiz? ne bilim hakkarim de 101 oynayabilecek miyiz? bu sistem hakkında biraz bilgilendirme rica ediyorum özellikle de bunu şuan kullanalardan tşkler.

yusufcan5031

Üye
eyw hocm orjinal i silip dierini atnca halloldu

ooffff n79 kullanıyorum dos ekranını gecip windows 95 inyukleme ekranında kalıo 50 sn deil 10 dk bekledm tık yok telfnn ramıde 128mb hadi olsa olsa 2dk sürmesi lagzım

7610ncu

7610ncu

Üye
hepsini yaptım ama dos box programı acılmıyor acılsada hafıza dolu diyor.tel n95

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
eyw hocm orjinal i silip dierini atnca halloldu

ooffff n79 kullanıyorum dos ekranını gecip windows 95 inyukleme ekranında kalıo 50 sn deil 10 dk bekledm tık yok telfnn ramıde 128mb hadi olsa olsa 2dk sürmesi lagzım

95 ekranında 30 saniye bekledikten sonra yukarı tusuna bas mavi bir ekran cıkacak sonra siyah ekran cıkacak ve açılacak.

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
arkadaşlar n73 çalıştırmanın bir yolu yokmudur

yusufcan5031

Üye
95 ekranında 30 saniye bekledikten sonra yukarı tusuna bas mavi bir ekran cıkacak sonra siyah ekran cıkacak ve açılacak.

:off: yukarı tuşna basınca hiç bişey olmuo dier tuslardan birine basınca önce dos acılıyor sonra mavi boş ekran geliyo orda kalıyo :vur

7610ncu

7610ncu

Üye
arkadaslar hafıza dolu uyarısı veriyor hafızayı nasıl bosaltabiliriz..telide resetliyorum ama hala aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt