!!şok şok şok tüm s60v3 serisi telefonlar için windows 95 ((198mb))!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
Biriniz hata ekranını koyabilir mi?

--------------- Ekleme ---------------

Birazdan resimlerle anlatıcam

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
kardeşim o siyah ekran gelince screenshots resmi çekmiyo kapanıyo program o yüzden başka bi telefonla çektim pek belli olmadı ama inş anlayabilirsin.buyur böyle bi ekran çıkıyor ve dahada bir şey olmuyor...

Ekli dosyalar

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim o siyah ekran gelince screenshots resmi çekmiyo kapanıyo program o yüzden başka bi telefonla çektim pek belli olmadı ama inş anlayabilirsin.buyur böyle bi ekran çıkıyor ve dahada bir şey olmuyor...

program win95.img dosyasını bulamamış.
Sen win95.img dosyasını windows klasörüne attın mı?
Eğer attıysan o ekran gelince e yazıp orta tusuna bas o zaman e yi arar yine olmazsa c yazıp bir daha orta tuşuna bas

Programı açınca bu ekran geliyor.
Sonra windows95in resmi geliyor ama onu alamadım meşkul dedi.
sonradan böyle mavi bir ekran geliyor

sonradan siyah bomboş bir ekran geliyor

sonradan bu ekran geliyor

Ve windows açıldı

Birde ben data klasörünü telefon hafızasınada atmışım 2 yerdede var data klasörü öyle dene birde

max_23

max_23

Üye
teşekkürler indirip deneyeceğim:)

hayabusa77

hayabusa77

Üye
e nasıl yazıcaz tuşlara bastığımda sadece rakam oluyo

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
Onur sen programı çalıştırdın mı?

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Onur sen programı çalıştırdın mı?

hayır..o siyah ekranda kalıyo başkada bir şey olmuyor.her şeyi doğru yere atmışım baktımda neyde sorun var anlamadım

w95.img dosyasına tıklayınca dosya türü desteklenmiyor diyor + kenarında soru işareti var önizlemelerdede gözüküyor sendedemi öyle acaba ?

amon35

amon35

Üye
usta herşeyi nereye attığını fotolar ile gösterirsen sorunlar kalkar sanırım

yagizbogac

yagizbogac

Üye

hayır..o siyah ekranda kalıyo başkada bir şey olmuyor.her şeyi doğru yere atmışım baktımda neyde sorun var anlamadım

w95.img dosyasına tıklayınca dosya türü desteklenmiyor diyor + kenarında soru işareti var önizlemelerdede gözüküyor sendedemi öyle acaba ?

yok arkadaşlar sorunu buldum aynısı bendede çıkıyordu orada bir dosbox original.config var birde sadece dosbox.config dosyası var original yazanı data klasörüna atarsanız siyah ekranda kalıyor sadece dosbox.config yazan dosyayı atın içinde original yazan dosyayı atmayın dataya sorun halloluyor ben öyle açtım :)

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
yok arkadaşlar sorunu buldum aynısı bendede çıkıyordu orada bir dosbox original.config var birde sadece dosbox.config dosyası var original yazanı data klasörüna atarsanız siyah ekranda kalıyor sadece dosbox.config yazan dosyayı atın içinde original yazan dosyayı atmayın dataya sorun halloluyor ben öyle açtım :)

dediğin gibi yaptım bu seferde ekran açılıyor kapanıyor :)

rambo6868

Üye
by absn , yeni klasör oluşturduğumda ismini yazarken sadece rakamlar yazılıyor?o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
elina sağlık arkadaşım

merak ettiğim şey acaba kaç mb ram istiyor bu program

susamurayi

susamurayi

Üye
güzel çalışma fakat bu windows 95 mi yoksa windows 98 mi? koyduğunuz ekran görüntüsünde windows 98 yazıyor?

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
tamam iste bekleyeceksin biraz ilk mavi siyah falan oluyor bekleyince geliyor :) bendede ilk z falan diyordu bu sorunu çozdü

yok öyle değil hani açıyorum programı siyah ekran geliyor 1 sn sonra tekrar bulunduğum uygulamalar bölümüne atıyor.otomatikmen çıkıyor.şimdi farklı yollar arıyorum ama nafile hiç biri olmuyor.

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi

yok öyle değil hani açıyorum programı siyah ekran geliyor 1 sn sonra tekrar bulunduğum uygulamalar bölümüne atıyor.otomatikmen çıkıyor.şimdi farklı yollar arıyorum ama nafile hiç biri olmuyor.
en baştan yüklemeye başla adımları teker teker yap belki olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt