şok s60 telefonlar için sarj süresini uzatma....

Sponsorlu Bağlantılar

omer_58400

omer_58400

Üye
ne deyim insaalh dorudur kardes+saol:oke:

yusufyesil

Üye
Paylaşım için sağol

neslein

neslein

Üye
bi deneyelim bakalım inşallah işe yarar

vagrantali

vagrantali

Üye
sebeke ayarlarında böyle bişey yok dostum 6670 kullanıyorum celik batarya bile 1 gün gidiyor yardımcı olursan sevinirim

hacktan

hacktan

Üye
kardesım bende nokia e65 var denedım oldu faydasınıda gordum dogru gercekten paylasım ıcın cok tessekkurler

xkadir61

xkadir61

Üye
bu yöntemleri daha öncede denedim. fark var.

qwertycuma

qwertycuma

Üye
6630 1 gün gidiyo ne yapsamda öyle arkaplandaki herşeyi kapatıyorum gene aynı:)

forever_lord

forever_lord

Üye
Emege saygı arkadasım tesekkurler gercı benım pıl kullanım suresını uzatma gıbı bı derdım yok ama daha uzun surersede fena olmaz hanı guzel paylasım tsk .

kerimfener

kerimfener

Üye
paylaşım için saol dostum bir deneyelim bakalım inşallah olur

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
bana uymuyor ama tesekkürler :)

jackaxxxl

Üye
n 95 kullanıyorum gsm modunu seçtim ama tel yeniden başlatılsın mı demedi bakalım olucak mı umarım olur. çünki şarj bir gün gidio

schumici

schumici

Üye
n 95 kullanıyorum gsm modunu seçtim ama tel yeniden başlatılsın mı demedi bakalım olucak mı umarım olur. çünki şarj bir gün gidio
valla ben n73 üme yaptığımda yeniden başlatma istiyo sen istersen bi daha bi kontrol et ayar olmuşmu diye

yoldas553

Üye
merhaba arkadaşalar.
bende 6680 var ve telefonumun şarjı ancak 1 gün gidiyor (fazla kullanmıyorum)
söylediğiniz bu yöntemi gerçekleştirdim. umarım işe yarar.

benim bataryamda hiç bir sorun yok başka batarya ile denedim. yine aynı 1 gün gidiyor.
telefondan kaynaklı bi sorunum var. acaba bu çift mod olayıda işe yaramassa, nedeni ne olabilir teşekkürler...

azim_alim38

azim_alim38

Üye
iii hoş dediklerin ama ben okudum hemen yaptım benin hat çekmemeye başladı acaba bi bilgin varmı bu konuda:(

mesut öncel

mesut öncel

Üye
ben dede aynı arıza var ama benım belkı gunde hıc telefonum ısıgı kapalmıor mesaj cektıgım ıcın telefoncuya goturdum telımı hafıza kartını cıkar bırde öyle dedi sımdı sizin dedıqınızı ve hafıza kartını cıkartıp denıycem ihşallah işe yarar

ahoz

ahoz

Üye
Allah razı olsun desem çok iyi olur sanırım geçen gün yüklediğim yeni versiyondan sonra 20 saat bile gitmemeye başlayan şarj beni deli etti çok ama çok teşekkür ederim

drmmr14

Üye
Allah razı olsun desem çok iyi olur sanırım geçen gün yüklediğim yeni versiyondan sonra 20 saat bile gitmemeye başlayan şarj beni deli etti çok ama çok teşekkür ederim

kardeş yazılımı bi daha yüklemeyi deneyebilirsin belki öyle şarj sıkıntısını atlatırsın...

kralbenim52

Üye
n72 de böle bir özellik yok birader bulan varsa söylesin

selmansato

Üye
ben buyazıyı okurken telefonum sarj anında idi tam iki gün giden şarjım günlük kullanımda ne kadar gidecek bakalım denemkte yarar var emeğğinizi bilgilerinize teşekkürler...N73 kullanıcısıyım...

Üst Alt