şok s60 telefonlar için sarj süresini uzatma....

Sponsorlu Bağlantılar

eroyeren

eroyeren

Üye
    Konu Sahibi
şok s60 telefonlar için sarj süresini uzatma....
arkadaşlar şu telefonlar hakkında bilmediğimiz ne çok şey var diye düşünüyorum gelelim meseleye 6630 6680 6681 n_70 n_72 n_80 n_73 n_95 ve diğer n serisi teller için telefonumuzun ayarlar şebeke ayarları şebeke modu na tıklayın 2 seçenek var 1 çift mod 2 gsm biz gsm olanı seçeceğiz tel yeniden başlatılsınmı diyecek ve işlem bitecek böylece telefonunuzun gerçek şarj ömrü ortaya çıkmış olacak .....

bir arkadaşımız n 80 almış şarjı 1 günü geçmiyormuş k.v.k ya götürmüş orada bu işlemi anlatmışlar ve yapmışlar telin şarj sorunu düzeldi o çift mod bizim ülke şebekelerinde kullanılmıyormuş o yüzden telin şarjı dayanmıyormuş ... not 6630 dan daha alt modellerde gsm seçeneği olmadığı için bu işlem uygulanamamaktadır..

• Beğen
Tepkiler: ishtar123, kanarya_423, themre_81 ve 1 kişi daha

cnrokt

cnrokt

Üye
konunun burda durması daha doğru olacağı düşünülerek taşındı.

akula

akula

Üye
bi deneyelim inşallah dogrudur ki büyük ihtimalle dogrudur bi özelligi kapatıyoruz emegine saglık

cnrokt

cnrokt

Üye
bi deneyelim inşallah dogrudur ki büyük ihtimalle dogrudur bi özelligi kapatıyoruz emegine saglık

6630 da hiç bir şey değişmez.. zaten bu öelliği bulamazsınızda... bu özellikle üsünde 3g kamerası olanmlanlar içindir... yani telefonun ön kısmında kemarası olanlar için..

özellikle os9.x sahiplerinin işine yarar..

keremerson

keremerson

Üye
dediğin işlemlerin aynısını yaptım..n70 kullanıcısıyım.. yeniden başlattım telefonu.. bakalım şarzda bi değişiklik olcakmı ?? ilerleyen günlerde görüciiizz..

boytr

Üye
Şebeke Ayarlarında Böyle Bişey Göremedim?? N72 Kullanıcısıyım

virtioz

Üye
telefonun sürekli şebeke aramasından kaynaklanıyo.. eğer şebeke yok ise bir çift modda bir tek modda arıyo.. tabii bunun saatler sürdüğünü düşünün 1 gün bile gitmiyo.. mesela denizde iken teknede yani telefon çekmeyince başlıyor pilden yemeye

dryunus

Üye
tesekkürler ama işlemi yapınca tlfdan dıııd diye ince bir ses devamlı kısık bir sekilde duyluyor

lacoste63

Üye
kardeş tşk ederim bende e65 kulanıcısıyım bendede warmış o özellik bende hep sitem ediodum ne çabuk bitiyor bu tlf şarjı diye inş faydası olur yaptım..

huseyin_417

Üye
n70 kullanıyom hiçbi değişiklik olmadı diyor yakubu

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
denemek lazım bilgi için saul

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bilgi için saol

asi_muslumcu

asi_muslumcu

Üye
6630 da bu ozellık var işede yarıyor baktım ben
1.5 gun gıden şarzım 1 gundaha uzadı hanı 2.5 gun gıdıyor oda cok oynuyorum muzık dınlıyorum telde cok konuşuyorum elinıze sağlik arkadaşlar paylaşim ıcın saol

BuRacK

BuRacK

Üye
Teşekkürler...

muhabi

Üye
Teşekkürler paylaşımın için.Bende N70 e şimdi uyguladım bakalım sonucu görelim.Sağolasın

Delyyyy

Delyyyy

Üye
tesekkurler.. insallah bende de ise yarar

technonur

technonur

Üye
muhtemelen doğrudur çünkü ülkemizde o hizmet olmadığı için sürekli bağlanmaya çalışıyo oda doğal olarak şarjı yiyo ben alır almaz öyle yapmıştım :D

esmertanem

Üye
n72 kullanıyorum bu ozellık yok onda

blackmagic_502

Üye
bakalım ne kadar fark edecek:good:

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
6630 hiç bi fark olmadı ben denedim ve sonuç 0

Üst Alt