şok s60 telefonlar için sarj süresini uzatma....

Sponsorlu Bağlantılar

gizemli_kurt_87

gizemli_kurt_87

Üye
n72 de böyle birşey yok arkadaşım.

musa553

musa553

Üye
Yaptık Bakalım Inşallah Işe Yarar Teşekkürler Bili Için

mbemurat

mbemurat

Üye
nn95 kullaniyorum şimdi ayarlarim yaptim normalde sarjı kurcalarsam 1gunu zor çıkartıyor bakalım şimdi ne olacak...

çitgöl

Üye
sağol:oke:

tyc

Üye
normalde ben uyku modu denen şeyi aktif hale getirdim. kullanmadığım zamanda sadece ekranın üstündeki ışık yanıp sönüyor. bu yüzden fazlada kullanmadığımdan şarrzı 3 günü geçiyordu sanırsam. bakalım şimdi dahada artacakmı? n73 kullanıyorum...

farukhan

farukhan

Üye
paylaşım icin sagol ama bende o ayar yok :(

Usta_AsH

Üye
ben bunu ayarlarda karıştırırken görmüştüm 1 gün dayanan telefon 2 gün dayanmaya başladı...

weyselaysel

weyselaysel

Üye
denededim bakalım arkadaşım ne olacak???

Newwave

Newwave

Üye
N70 kullanıcısıyım bende denedim hiç bir değişiklik olmadı

nihaln73

nihaln73

Üye
benım telde n73 cok oynuyorum 1 2 gun anca gıdıyodu sımdı bakalım kac gun gıtcek emegıne saglık

corlulu

corlulu

Üye
Modelleri uyan arkadaşlar denesinler bakalım genelde sonuç ne olacak?

The_Ra

The_Ra

Üye
BEN Yaptım Bakalım sonuc ne olacak ıns. olumludur :)Cok ısıme yarar :):):)Elıne saglık ;)Bu arada N72 kullanıcıları sızde olmaz zaten on kamera yok arkadas on kamerası olanlar ııcn soyluyor 3g hesaaaaaaabı:):):oke:

paradox1299

Üye
6630 da hiç bir şey değişmez.. zaten bu öelliği bulamazsınızda... bu özellikle üsünde 3g kamerası olanmlanlar içindir... yani telefonun ön kısmında kemarası olanlar için..

özellikle os9.x sahiplerinin işine yarar..

e kardeşim 6630'da 3g destekliyor ..
ve bu seçenek var! :kop:

--------------- Ekleme ---------------

6630 da hiç bir şey değişmez.. zaten bu öelliği bulamazsınızda... bu özellikle üsünde 3g kamerası olanmlanlar içindir... yani telefonun ön kısmında kemarası olanlar için..

özellikle os9.x sahiplerinin işine yarar..

Ayrıca sen 3g teknolojisini yanlış anlamışsın. 3G 3.jenerasyon mobil teknolojidir. Telefonun kamerasının önde veya arkasında olması değildir. Hızlı internetten , şebeke üzerinden multiplayer oyuna , video arama özelliğine kadar birçok özellik bu teknolojinin getirdiği yeniliklerin bazılarıdır. :oke:

carlos3x

carlos3x

Üye
Aşk_@d@mı

Aşk_@d@mı

Üye
Paylaşım için teşekkür ederim...

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
ben de yaptım bnmki de 3g telefon.. kamerası önünde olmasada dönüo..:D olcakmı bakcaz artık..

ortioktay

ortioktay

Üye
valla bende denedim inşallah olur
arkadaşlar paylaşım için saolun

bysamtes

Üye
sagol kardesim emegine saglıkk deneyelim bakalım düsünmen yeterr:D

mustafa

mustafa

Üye
yok böyle bişiiii