SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

seyfullahp

Üye
sağol kardeşim

altug_unver

Üye
çok teşekkürler

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaşlar ingilizce turkçe versiyonun sesli halini yukledim ama register kodu eski sürüme aitmiş.yeni sürümün kodunu bilen yazsın allah rızası için.kafayı yiycem valla.bekliyorummmmmmm

barand

Üye
dostum bu sözlük sesli olması lazım man ben n73 yükledim ama sesli olarak açmadı ama program çalışıyor yardımcı olurmusun kardeşim
bunu bulduguna sükret adam süper bulmuş +rep

microdost

Üye
hocam paylasim mükemmel ama verilen seri no. malesef eski versionlar icin.
slovo ed 3.0.... icin olanlar varsa süper olacak.
yoksada saglik olsun slm.

AlicanC

Üye
Evet arkadaşlar yeni sürüm için anahtar lazım. Yeni sürüm anahtarları "N301C9-" ile başlıyor.

ufukn73

ufukn73

Üye
Güzel paylaşım. :oke:

kerem5555

Üye
teşekkürler, eline sağlık:)

coolpeuge

Üye
Merhaba. Register etmek icin verilen keyleri kabul etmiyor. Kendisi N31A0C diye bir kod getirip gerisini istiyor. Nasil register edicez bunu.

kerkenez34

Üye
emegine saglık kardes payaşım için saollasın...

buraq24

buraq24

Üye
sağol kardeş indiriyorum şimdi

hgbhgb

Üye
dostum keyler ESKİ VERSİYONA AİT

dreamtheater_81

Üye
telefonum n73 VE REGISTER KISMINDA
N3013C- var gerısı nı kangı key gırdıysem olmadı
ne yazacaz gerısıne arkadasım_?

yapay

Üye
eline saglik, tesekkurler...

bende ayni sorun yasadim. Yardim sever bir arkadas varsa su yeni surum kodunu bir halletse lutfen

oluzan

Üye
yaa arkadaslar indirmistim bende zamaninda bu sözlükleri ******i de çok güzel çalisiyodu.
Ancak sitedeki sürümler yenilenince ******ler havada kalmis. Bence birakalim yeni sürümlerin ******ini aramayida eski sürümlere ulasmaya çalisalim. Zaten iki sürüm arasinda bi fark yok ikiside mükemmel!

Paylasimi yapan arkadasa çok tesekürler

ggsmart

Üye
Emeklerine Sağlık

mbemurat

mbemurat

Üye
Dostum eline koluna sağlık çok güzel anlatmışsın çok işime yarıycak

dreamtheater_81

Üye
madem eldekı keyler eskıdı barı eskı versıyonu yukleyebılcegımız bıyer varsa bı zahmet soylesın arkadaslar ordan ındırelım program cok guzel cunku!

msiner

Üye
önce teşekkürler... sesiz classic olanı da register etmek istediğinde ekindeki keyler için programın eski vers,you için geçerli oldugunu belirtiyor ve kabul etmiyor... SN... diye yazan keyleri kabul etmiyor.. zaten programı register etmek isteyince "N3013C-" kısmı ekrana otomatik geliyor devamını yazmanızı istiyor... yani kısacası bu keyslerdeki SN ler kabul edilmiyor..

amroth

Üye
******i kabul etmedi hocam.???

Üst Alt