Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm
Sponsorlu Bağlantılar
mitro
Üye
sözlük anlaşılan çok güzel. eline sağlık. ancak mesaj engeline takıldım. indirebilirsem kullanıcam.
McMenzil
Üye
emege saygi
mic999
Üye
wallahi helal olsun sana cok beğendim proğramı ayrıca crac te tam super çalıştı
zafertuu
Üye
Teşekkürler
kaya61545
Üye
arkadaşlar sloved ingilizce türkçe sözlüklerin delux ve klasik versiyonları aynı anda yüklenebiliyor ve bir kelime aradığınızda her iki versiyonda aynı anda açılıyor
ViuRTeX
Üye
çok saol arıyordum iyi oldu bu eyw
NagraEq
Üye
teşekkürler güzel paylaşım
kesmez
Üye
Gerçekten ben de bu sözlüğü arıyordum teşekkürler.
uyonel
Üye
cok tesekkurler
erostrate
Üye
Teşekkürler.
falcon95
Üye
güzel bir çalışma paylaşım için teşekkürler
oguz1981
Üye
sağol kardeş
afsar_murat
Üye
teşekkürler, hemen deneyelim.
tolga_66
Üye
harika bir program tş
bahruz
Üye
saol
bart565657
Üye
helal dostum )
coolpeuge
Üye
cok tesekkur ederim, ne zamandir aradigim bir program.
KeSeGeN
Üye
arkadaşlar ingilizce turkçe versiyonun sesli halini yukledim ama register kodu eski sürüme aitmiş.yeni sürümün kodunu bilen yazsın allah rızası için.kafayı yiycem valla.bekliyorummmmmmm
Aşağıdaki linkten önce telefonunuza uygun SlovoEd uygulamasını çekin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve telefonunuza yükleyin daha sonra hangi dili çektiyseniz o dile özgü keyi girin, keylerin bulundugu dosya ektedir
İngilizce ve Türkçe dillerini kalın olarak vurguladım.
Örnek veriyorum; (n95 için) Türkçe İngilizce Sözlüğü istiyorsunuz. En üstte verdigim siteye girin n95 Software Linkini seçin Açılan yeni sayfada Dictionaries altında, SlovoEd Dictionaries for Nokia N75, Nokia N76, Nokia N95 diye bir link göreceksiniz. Ona tıklamadan altında Turkish To ... linkine tıklıyoruz Ve yeni gelen ekrandan English - Turkish linkine tıklıyoruz, açılan sayfada üstte Download butonuna basarak yeni ekrandan uygulamayı çekiyoruz. Yüksek boyutta olan üstteki seçenek sesli dosyadır, altta ufak boyutta olan sadece metin sözlüğüdür
hocam çok güzel bir program ve n73 te de sorunsuz çalışıyor emeğine sağlık; fakat ******ler konusunda bir problem var. sözlük "classic" ve "deluxe" versiyona sahip ve bu ****** de classic versiyon için register olmasını sağlıyor. çok aradım fakat deluxe versiyon için bulamadım. deluxe versiyon kelimelerin seslendirmesini sağladığı için epey güzel. ama register edemedim. bulursan haber eder misin?
mavias
Üye
n95 e yükledim key çalı.şmıyor key bölünde n ile b aşlayan keyi siliip ve de üzerine ekde verilen ingilizce türkçe için keyi girdim her 2 şartada kabul etmedii