SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

victorfatih

Üye
arkadaslar tesekkurler ama linkten biraz once indirdim program versiyonu 3.0 ******leri kabul etmiyor eski ****** diyor. yeni 3. versiyon icin ****** bulabilirmiyiz?
saygılar

hgbhgb

Üye
Ya Abi Ilgilenin şu Forumla Register Kodları Eski Versiyona Ait Kabul Etmiyor. Bari Kaldırın Başlığı Da Kimsede Boşu Boşuna Indirmesin Kurmasın Uğraşmasın.
Saygılarımla
Arz Ederim

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaşlar ingilizce turkçe versiyonun sesli halini yukledim ama register kodu eski sürüme aitmiş.yeni sürümün kodunu bilen yazsın allah rızası için.kafayı yiycem valla.bekliyorummmmmmm.artık ekleyin şu kodu arkadaşlar.site yönetimine sesleniyorum ilgilenin artııııııııııııııııııııııııııııık:vur

mehmed_1907

Üye
kardes burdaki keyler uymuyor
eski versiyonuna oluyormus programin
ben bi eskisini bulamadim
en yenisinde calismiyor keyler
yardim edersen sana minnetar olurum

burdamiyim

Üye
eline sağlıkm ama linkte n70 bulamadım her telefon var bu yok...

cnryksl

Üye
****** hatasi veri yazili olan onceki surum icinmis yardimci olursan sevinirim....

ags

Üye
eline sağlık, iş aynasıdır kişinin lafına bakılmaz ... güzel bir iş ... güzel bir paylaşım.. çok teşekkürler..:oke:

slayomer

Üye
eline sağlık, iş aynasıdır kişinin lafına bakılmaz ... güzel bir iş ... güzel bir paylaşım.. çok teşekkürler..:oke:

tamam paylaşım için teşekkürler de baştaki linkten eski versiyonu indirme imkanı yokki şuan. yeni versiyonu yani 3.0.3 ü indirebiliyorsun. bunların keyleri de farklı. o kadar kişi yeni keyi boşuna istemiyorki . madem öyle elinde keylerin çalışabileceği eski versiyonu link at bi manası olsun...

okannadir

Üye
slm.bu program ücretli...k

greif

greif

Üye
saol kardes

kerimaksu64

Üye
usta mükemmel bişey bu ama verdiğin cd keyler önceki versiyonun diyor nasıl yapcaz onu

cantonaaa

cantonaaa

Üye
eyw cok makbule geçti

beti_21

beti_21

Üye
teşekkürler

bakisonic

bakisonic

Üye
hocam.indirdim n95 için ama verdiğin şifre uymuyor. N30171- ile başlıyor. lütfen yardım!!!

b_reisoglu

b_reisoglu

Üye
Aşağıdaki linkten önce telefonunuza uygun SlovoEd uygulamasını çekin

ve telefonunuza yükleyin daha sonra hangi dili çektiyseniz o dile özgü keyi girin, keylerin bulundugu dosya ektedir

İngilizce ve Türkçe dillerini kalın olarak vurguladım.

Örnek veriyorum; (n95 için)
Türkçe İngilizce Sözlüğü istiyorsunuz.
En üstte verdigim siteye girin
n95 Software Linkini seçin
Açılan yeni sayfada Dictionaries altında, SlovoEd Dictionaries for Nokia N75, Nokia N76, Nokia N95 diye bir link göreceksiniz. Ona tıklamadan altında Turkish To ... linkine tıklıyoruz Ve yeni gelen ekrandan English - Turkish linkine tıklıyoruz, açılan sayfada üstte Download butonuna basarak yeni ekrandan uygulamayı çekiyoruz. Yüksek boyutta olan üstteki seçenek sesli dosyadır, altta ufak boyutta olan sadece metin sözlüğüdür

sertificalandırmak gerekiyormu şimdiden sağol.....

--------------- Ekleme ---------------

Deluxe_English_Sound_module_1_2_for_S60_3.sis
Deluxe_English_Sound_module_2_2_for_S60_3.sis
Morphology_module_for_S60_3.sis
SlovoEd_Deluxe_EnglTurk_TurkEngl_for_S60_3.sis
SlovoEd_Deluxe_EnglTurk_TurkEngl_for_S60_3_signed.sis
SlovoEd_Dictionary_Engine_v_3_0_for_S60_3.sis

indirdik ve dosyanın içinden bunlar çıktı bunların hepsini kuracakmıyız n95 e ben
SlovoEd_Deluxe_EnglTurk_TurkEngl_for_S60_3_signed.sis
kurdum çalışmadı.hatta hatta kuruldu diyor ama programın kurulduğu yerde hiç bir şey görülmüyor.

--------------- Ekleme ---------------

programın hepsini yükledim fakat keyler yanlış...................

aydercan

Üye
kardes eline sağlık gayet güzel ve kullanışlı bir sözlük ancak ******ler konusunda sıkıntı var uygun ******leri baya bi aradım ancak bulamadım bu konuda yardım edrsen sevinirim

noman

noman

Üye
bu siteye ve emk veren herkese çok teşekkür ederim

musdiyar

Üye
Paylaşım İçin Sağol. 5300 için olurmu ?

alexi

Üye
iyi bir calisma kardesim ancak dedigin linkten sozlugu aldim fakat senin burda verdigi ****** ler eski versiyon icinmis yenisine uymadi yeni ******ler varsa verirsen iyi olur yardimlarin icin simdiden tesekkurler

dreamtheater_81

Üye
yav arkadaşlar hergün aynı terane -bu programı buraya koyan arkadasta ******ını serıalnı bılmem neyını bılmıyor.yanı yukleyen kımse serıal key vs beklemesın.1 aydır aynı terane.yenı yukleyeceklere duyurulur.

deneme sürümüde iyi ama tavsıye ederım.aama full yapamassınız ugrasmayın.

Üst Alt