SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

aladar42

Üye
teşekkürler

emokan

Üye
güzel olmus

--------------- Ekleme ---------------

sagol emegine saglık

defenderr

Üye
linke tıkladığımda satın alma ekranı geliyor.
ücretsiz hali yokmu bunun

yogi1978

Üye
süper

gundogar

Üye
çok Sağol Kardeş
:)

AsterX

Üye
eyvallah

reapeer

Üye
arkadaşlar n73 de bu program sorunsuz çalısıyor... ayrıca paylaşım için de teşekkürler... çünkü ******ını bulmak oldukça zor...

doctype

Üye
wtf

darkmaster

darkmaster

Üye
saolasın arkadaşım keyi lazımdı banada

ahmedyashar

Üye
Paylaşımlarınız çok güzel teşekkür ederiz. Fakat benim gibi acemi bilgisayar kullanıcıları da düşünseniz de anlayabileceğimiz şekilde bilgiler verseniz daha iyi olur. Çok fazla teknik terimleri anlayamıyoruz.

--------------- Ekleme ---------------

Paylaşımlarınız çok güzel teşekkür ederiz. Fakat benim gibi bilgisayarda acemi olanların da anlayacağı bir dil kullansanız da daha iyi anlayabilsek çok iyi olur. Teknik terimleri çok fazla anlayamıyorum.

ss84

Üye
Bu siteden daha önce de aynı pogramı indirdim fakat demo versiyonu olduğu için artık kullanamıyorum. Nasıl halledebiliriz?

sakaldoken

Üye
kardeş programı yükledim sorunsuz.ama uygulamalarda programı bulamuyorum.nereye yükledi,nasıl çalıştırıcam,bilgi verirsen çok sevinizem dostum..

maivesiyah

maivesiyah

Üye
sağol kardeş eline sağlık güzel bir sözlük

HanTugrahan

Üye
cok güzel bir konu fakat sitede baktim Türkce-Almanca yoktu kardesim :(

ozanb123

Üye
ellerine sağlık:oke:

kaya61545

Üye
güzel bir çalışma olmuş fakat ingilizce-türkçe delux versiyonu ve sound modülleri ******leri kabul etmiyor maalesef :(

avacelik11

Üye
çok teşekkürler.
sen yazdığına göre kesin çalışıyordur

dadadad

Üye
saolasın

ngur

Üye
Ellerine sağlık. Yalnız ingilizce türkçe sözlüğün sesli olanının ***** ı yok nerden bulabiliriz ???

geo_phoenix

Üye
hocam tesekkurler :)ama bı konuda yardımını ısteyecegım:(:(tele yukledım,baslangıcta superdı fakat sonradan :'thıs ıs patched versıon of slovoed by7 100565 nag and regıstratıon screen patch'??????
ne yapmam gerek acıklarsan sevınırım:)acayıp ıhtıyacım var cunku:(

Üst Alt