Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm
Sponsorlu Bağlantılar
lynx7
Üye
Arkadaşlar?Konuşmalı versionu mükemmel ama ******e sahip olan yok mu?Google ı altını üstüne getirdim ama bulamadım.Yardım lütfen.
focim
Üye
solovoed ingilizce-turkce icin trial versiyonu indirdim. lakin key gerekiyor. yardimci olabilecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar solovoed ingilizce-turkce sozluk icin seri numarasi olan varsa.lutfen [email protected] adresine gonderir misiniz? yardimci olabilecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim
lynx7
Üye
Focim bu konuyu açan arkadaşımız txt file atmış zaten orada mevcut ******ler sadce Talkin ENG-TUR versionun ki yok.En lazım olanda o yaw
hocam cok isime yaradi bu ****** key. cok tesekkur ederim. emegi gecen herkese tesekkurler
stpain
Üye
teşekkürler..
msaa
Üye
çok hoşşş
reeokan
Üye
arkdaslar 6630 da uyuyor mu
karamazof61
Üye
Cok faydali bir program tesekkurler
seco1907
Üye
emeğine saygı
squelette_10
Üye
tşkler
baris63
Üye
link bozuk veya ben goremiyorum yardimci olan varsa sevinirim
benerhan
Üye
tesekkerler
hbtoyota
Üye
eyvallah kardeş saolasın...
squelette_10
Üye
arkdaşım ingilizce telafuz edenide yükledim gayet güzel ama register ı giriyorum succeful diyor sonra tekrar register diyor? yardımcı olursan sevinirim.. teleffuz ile normal sözlüğün ******leri farklımı?
hbtoyota
Üye
saol birader ama kurmama rağmen bulamıyorum lütfen yardım gerçekten ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...