SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

lynx7

Üye
Arkadaşlar?Konuşmalı versionu mükemmel ama ******e sahip olan yok mu?Google ı altını üstüne getirdim ama bulamadım.Yardım lütfen.

focim

Üye
solovoed ingilizce-turkce icin trial versiyonu indirdim. lakin key gerekiyor. yardimci olabilecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar solovoed ingilizce-turkce sozluk icin seri numarasi olan varsa.lutfen [email protected] adresine gonderir misiniz? yardimci olabilecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim

lynx7

Üye
Focim bu konuyu açan arkadaşımız txt file atmış zaten orada mevcut ******ler sadce Talkin ENG-TUR versionun ki yok.En lazım olanda o yaw :(

focim

Üye
txt dosyasini goremedim hocam yaaaa. mumkunse adresime gonderebilir misin. cok tsk.

suseven

Üye
teşekürler

focim

Üye
hocam cok isime yaradi bu ****** key. cok tesekkur ederim. emegi gecen herkese tesekkurler

stpain

stpain

Üye
teşekkürler..

msaa

Üye
çok hoşşş

reeokan

Üye
arkdaslar 6630 da uyuyor mu

karamazof61

Üye
Cok faydali bir program tesekkurler

seco1907

Üye
emeğine saygı

squelette_10

Üye
tşkler :)

baris63

Üye
link bozuk veya ben goremiyorum yardimci olan varsa sevinirim

benerhan

Üye
tesekkerler

hbtoyota

Üye
eyvallah kardeş saolasın...

squelette_10

Üye
arkdaşım ingilizce telafuz edenide yükledim gayet güzel ama register ı giriyorum succeful diyor sonra tekrar register diyor? yardımcı olursan sevinirim.. teleffuz ile normal sözlüğün ******leri farklımı?

hbtoyota

Üye
saol birader ama kurmama rağmen bulamıyorum:( lütfen yardım gerçekten ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...

khkotan

Üye
cok saolllllllllllllllllun

teoman2007

Üye
nasıl kullanabilirim

yusi

Üye
dostum harikasın ellerine sağlık

Üst Alt