Slidehangup S60v3 (n95 liler mutlaka indirin)

Sponsorlu Bağlantılar

oguzreis

oguzreis

Üye
kardeş bu slide helper in kardeşi galiba :D

LENOVO34

Üye
Ellerine sağlık kardeş

85komutan85

85komutan85

Üye
kardeş emegıne saglık guzel dusunmusun ama bende n95 8gb var yuklerken sertıfıka hatası verıyor yuklemeyı ıptal edıyor yanı yaralarnamadık yınede tesekkur ederım:)

tmuratyavuz

Üye
sertifika sorunu hakkında kimse yazmıyor

murat_kara_

Üye
nasıl sertifika yapcaz

bakseenbak

bakseenbak

Üye
Tşk aradıgım birseydi

efelaz

Üye
herkez bırseyler yazmış bılen bır kısı yok hepsı laf serfıtıka hakkında bılgı yok ben bılıyorum ama halocabrıde çalişmiyo

sedat8

sedat8

Üye
teşekkürler çok yararlı bi program, arayıpda bulamamıştım :) teşekkürler tekrar...

--------------- Ekleme ---------------

herkez bırseyler yazmış bılen bır kısı yok hepsı laf serfıtıka hakkında bılgı yok ben bılıyorum ama halocabrıde çalişmiyo

arkadaşım OPDA sitesinden sertifika almam lazım öncelikle, ondan sonra zaten forumda mevcut nasıl hack yapılacagın var... .)

onur_77

onur_77

Üye
teşekkürler çok yararlı bi program, arayıpda bulamamıştım :) teşekkürler tekrar...

arkadaşım OPDA sitesinden sertifika almam lazım öncelikle, ondan sonra zaten forumda mevcut nasıl hack yapılacagın var... .)

a.s kardeş indirim vitrini deilde birnumaram.com dan al ben n900 aldım ordan suan bi sorun çıkmadı telde saglam hiç bir sorun yok kapıda ödedim parayı 1 2 gün içinde ups kargolayla elinde garanti belgesi falan herşeyi icindeydi.tele bişey olmadı daha bozulursa falan nasıl ilgilenirler bilmiyorum ama güvenilir bence.

(msj atamıyorum :D )

crazyokan27

Üye
e65 var canavar bende orjinal bütün programlar var üzerinde hiç böle bi şeye gerek yok sürgüyü kapadım mı menüde kapanıyo aramada ofis programlarından ne ararsan var

arkadaşlar hacklemenin doğruluğunu size bırakıyorum çünkü tlf lardaki orjinal sertifikalar güvenli programlara göre yüklenmiş zaten eğer program sertifikar hatası veriyosa yüklemeden izinleri tümü yaptığınız halde bence zorlamayın pek güvenemiyorum hacklemeye bence gerek yok çoğu programı kabul ediyo zaten

fırat4423

Üye
teşekkürler

Larock

Larock

Üye
çok güzel bir paylaşım, ellerine sağlık. ben de bunu arıyordum:heyo:

slide helper programının bazı dez avantajları var buna göre. birincisi mesela müzik için kızak diğer türlü açık iken arama geldiğinde kızağı normal açmaya kaltığınızda aramayı sonlandırıyor. bence en büyük dezavanatıjı da bu.
ikincisi prgmın çalışması için açık olduğundan menüde gezinirken o açık simgesi rahatsız ediyor insanı.

nokianın iki yönü olan kızaklı telfonlarına bu özelliği koymamasının nedeni bence unuttuğundan değil, çift taraflı kızağa sahip olmasındandır. kullanıcının alışkanlığı gereği yanlışlıkla aramayı sonlandırmaması için.

aodesign

Üye
Teşekkürler=)) Ne zamandır bunu arıyordum;=))

luisenrigue

luisenrigue

Üye
:)))

expensive2323

Üye
n86 için lazım değil :)

USAForever

USAForever

Üye
çok teşekkürler

ibrahimal63