Slidehangup S60v3 (n95 liler mutlaka indirin)

Sponsorlu Bağlantılar

koka89

koka89

Üye
Teşekkürler kardeş...

eyypshmc

eyypshmc

Üye
geçen gün arkadaş çağrı atıyordu sürgüyü açınca konuşma başlatıldı ama sürgüyü kapatınca sonlanmadığını sizden duyuyorum:)

tahamata

tahamata

Üye
teşekkür

zeus_67

zeus_67

Üye
indirmeye gerek yok bunu ya N95 8GB kullanıorum telefonumu guncelledim kendiliinden geldi üstelik telefonun ekranını cevirdiimizde ekranda otomatik olarak dönüo o özellikte geldi

omen632

omen632

Üye
kardeş emeğine sağlık ama ben tlf kuramıyorum

entelçoban

Üye
Bilen yazmış bilmeyen atmıs.N95 te arama sonlanmıyor.Ben bir kere kurban gittim bu eksikliğe. Sabit hattı aradığımda 52 dk. telf açık kalmış. Faturam geldiğinde fırlamış gözlerimi görmeliydiler. N95i olanlar prg. çalışıyorsa yüklesin.Olmayanlar tantana etmesin! Lütfen.

özproman

özproman

Üye
biz insanlar nekadar tembel bir toplum olduk ya, eskiden insanlar dumanla guvercinle haberlesirken, bizler simdi elimize aldigimiz bir cihazla dunyanin öbur ucunu isik hizinda ariyoruz, ama bu cihazi kapatacak tek bir tusa basmaya useniyoruz. bilmem sonumuz nasil olur:)

Malum isveç soğuk ülke. Dışardasın kar yağıyor kız arkadaşınla tel ile görüştün eldiveni çıkarmadan şöööle çenenle ittiriyorsun & click N95 kapandı, good job. tuşla uğraşmayada gerek yok. ;)

abcibrahim

Üye
jkkljklşklş

--------------- Ekleme ---------------

link nerde aradaşımya

ohhhtay

Üye
eyvalllah

--------------- Ekleme ---------------

sagolll

bulentba

bulentba

Üye
sagol

n95eray

n95eray

Üye
kardeş bunun daha iyisi slidehelper v 1,6 türkce zaten bu konu var bidaha açmaya gerek yok

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
~emeğe saygı

26arda26

Üye
tşkler kardeş

mustafa.84

Üye
selam Programi sertifika yapmayi unutmayin demissin bu sertifika yapmasi nasil oluyor bana anlatirmisin
simdiden tesekürler

servet001

Üye
Olur mu yaaa gereksiz mereksiz diyonuz. Güzel bir pro . Ben eskisi gibi zennediyorum sürgüyü kapatıyorum . karşıdaki dinliyor ne güzel...... Bu güzel oldu. N95 te bu özelliği ne yazık ki koymayı unutmuşlar. Selammmmlar

bsrt38

Üye
sertifika sorunu nasıl çözülüyor bu telefonda. bir bilen var mı?

qiooo

qiooo

Üye
eyw kardeş saolsın..

oguzreis

oguzreis

Üye
slide helper bu iş için de iyi, program hatalı diyen arkadaşlara.programı kullanmadım ama genede söyliim :D

fcnbkn

Üye
bence cok saçma bi program telefonu sadece konusak ıcın kullanan için iyi ama kurcalamayı seven için pek rahat olucaını dusunmuyorum nette gezınıyosun kapağı kapat herşey gitsin :D ama yinede saol

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
emeğe saygı sağol dostum

Takipçi Satın Al

Üst Alt