Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

freatily

Üye
hocam yeni tlf.na hard format atilirmi birde okadar yukledigim programlar hepsi silinecek bende pc yok sadece 5800xm tlf.var wirelles ten giriyom isyerinde oda cogu seyi engellemislerya neyse yardimci olursan sevinirim

Reqqer

Üye
Eline sağlık kardeş 3. oldu bu ama neyse..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

freatily

Üye
beyler yardim eden yokmu skayfrie ses yokkk

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
arkadaşım bendede benzer problem vardı modem şifremi rakam yaptım düzeldi

cakabey52

cakabey52

Üye
Teşekkür paylaşım için. Ben sırf youtube ve facebook gibi sitelerdeki videoları izleyebilmek için 5800'a kurdum. Herhangi bir sorun çıkmadan kuruldu. Ses var ama biraz yavaş açıyor ve çoğu zaman donuyor, hatta çileden çıkaracak derecede donma var. Sayfayı açacak diye bekliyorum. Opera mobile 10 bundan katkat hızlı ve mozilladaki gibi üstüste sayfa açabiliyorum. Tek sorun video oynatmaması, o sorunuda sitede arkadaşlar vtap isimli programla gidermişler. Belki ilerde skyfirenin normal sürümü çıkarsa eğer o daha verimli olabilir ancak şimdi pek sağlıklı gelmedi bana.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam sağolaasın..

eyfar

Üye
teşekkürler dostum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ii günlerde kullanın..

tuncay89

Üye
slm freatiliy . eski skyfireyi tamamen kaldir ve yeniden kur eyer yine ayni hatayi yapiyorsa teli formatla hepsi bukadar

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
arkada_lar suan cepten skyfire urerinden yaziyorum suan kadar gördügüm en iyi wep broser görünümü h1z1 harika opera hat yemi_ yaln1z vüris programi ile çakisiyor virüs programini süldim çalisti tesekürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkada_lar suan cepten skyfire urerinden yaziyorum suan kadar gördügüm en iyi wep broser görünümü h1z1 harika opera hat yemi_ yaln1z vüris programi ile çakisiyor virüs programini süldim çalisti tesekürler
ah birde güzel yazsan..:ehe

kasecey

kasecey

Üye
bu program hep bağlantı hatası veriyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir önceki sayfalarda arkadaşlar cevabını verdiler..

freatily

Üye
arkadaslar ne yapptiysam olmuyor ilginiz icin tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilginç valla..

kutukak

kutukak

Üye
Teşekkürler program sorunsuz çalışmakta bir çok hata giderilmiştir.

Özellikle dikey çalışma ekranı gelmiş olup. Sürekli hata verip kapatma yapmaları sona ermiştir.
Kineting scroliing özelliği ise tam sürümünde geleceğinide son duyumlardır...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Te_ekkürler program sorunsuz çal1_makta bir çok hata giderilmi_tir. Özellikle dike çal1_ma ekran1 gelmi_ olup. Sürekli hata verip kapatma yapmalar1 sona ermi_tir. Kineting scroliing özellii ise tam sürümünde geleceinide son duyumlard1r...
Evet _u an ben de bu programdan giriyorum gayet ho_..

Üst Alt