Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çıkan bu işte...

alicagin

alicagin

Üye
abi çok saol walla yükledim telefona ama ewde wierless oladıı için deneyemicem şimdilik

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bedava wireless bulduğun yerde dene..

u_ka_

Üye
Nadir bilse bilse sen bilirsin diye düşünmekteyim ama tüm yorumlara açığım. Sorunum şu; Evden skyfire ve msn live programlarını çok güzel çalıştırıyorum airties modemim var. ancak işyerinde bağlanamıyorum nokianın kendi tarayıcısında bbir sıkıntı yok. İşyerimde de airties modem ve birde tekrarlayıcı var. ben tekrarlayıcı üzerinden bağlanıyorum ve giremiyorum modem ayarlarında bir sıkıntı yok çünkü bilgisayarımlada aynı tekrarlayıcı üzerinden sorunsuz bağlanabiliyorum. Sıkıntı ne olabilir sizce?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir bilse bilse sen bilirsin diye düşünmekteyim ama tüm yorumlara açığım. Sorunum şu; Evden skyfire ve msn live programlarını çok güzel çalıştırıyorum airties modemim var. ancak işyerinde bağlanamıyorum nokianın kendi tarayıcısında bbir sıkıntı yok. İşyerimde de airties modem ve birde tekrarlayıcı var. ben tekrarlayıcı üzerinden bağlanıyorum ve giremiyorum modem ayarlarında bir sıkıntı yok çünkü bilgisayarımlada aynı tekrarlayıcı üzerinden sorunsuz bağlanabiliyorum. Sıkıntı ne olabilir sizce?
modemlerin adı aynı olunca sıkıntı çıkarır 2.cisinin adını değiştir..

u_ka_

Üye
isimler farkl1 orada bir s1k1nt1 yol hatta _u an evdeyim ve bu mesaj1 skyfire kullanarak yaz1yorum. Enteresan olan _irkette ki tekrarlay1c1n1n bal1 olduu as1l modem ki o da airties marka ile skyfire 1 çal1_t1rabiliyorum ama benim ofisimin olduu yerde as1l modem sinyali çok zay1f bu yüzden tekrarlay1c1y1 kullan1yorum ama tekrarlay1c1ya bal1 olan bilgisayar1mda bir s1k1nt1 yokken skyfireda s1k1nt1 ya_1yorum.

mavibager

mavibager

Üye
bende böyle birşey arıyordum eline saglık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın...

Latturk

Latturk

Üye
teşekkürler paylaşım için:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
çok sağol güzel program süper bea :d

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

tuncay89

Üye
slm kardesler nokia 5530 da ful calisiyor HD kalitesi de var super calisiyor nokia 5800 da ses sorunu varsa 369 MHz az bence ya tam orak bilmiyorum yardimci olmaya denerim cok tesekur ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

KakaO61

Üye
emegne saglık usta

tuncay89

Üye
slm dostlar skyfire yi kuramiyan varsa eski surumu tamamen kaldirip tam yenisini kurun ses sorunu gider supee calisir 100%120 tafsiye ederim calisir ah su 5800

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..

freatily

Üye
arkadaslar 5800 da denedim hepsini aciyor ama ses yok bilen varsa lutfen cvp yazsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonu yeni güncellediysen hard format at yeniden kur bunu..

Üst Alt