Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar benim telefonda v40 var..ve şu an sorunsuz youtubeden video izliyorum..bence siszin telefonda bir sorun var..sesinin gelmemesi telefonla alakalı birşey..unutmayalım program beta bazı sorunları var..İnşallah tam sürümü çıkarda sorunsuz gireriz nete..

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
ArkadasLar Sesin Gelmemesi Modem baglantinizdan Olabilir cünkü bizim okulda da 2 modem vardı Bi tanesinde baslangıcta sesle ilgili hata veriodu ama Digerinde Normal Calısıodu. (Alpha sürümde) Baska bi yerde de deneyin Bi belki calisir.

Bu arada Program bende de sorunsuz calisior.

Bu İlk yorumumdu galiba:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel bilgiler için sağol..

tuncay89

Üye
slm arkadaslar skyfire den youtube izlerken HD var ama ses net deil ki' bence 100%120 youtube playe len youtubevideo izlemek cok daha iyi youtube player v.2.02:oke:

sadep12

sadep12

Üye
Deneyen varmı arkadaşlar Turkcell in m.facebook.com sitesine girmeyi ?
Ücretsiz olarak girebiliyorsunuz wap ayarlarından eğer giren olursa söylerse sevinirim.

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
türkcell hattım var skyfire ile facebook girip herşeyi video izlem dahil yapabiliyorum ayrıca m.facebook da çalışıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet denenmiştir teşekkürler..

sadep12

sadep12

Üye
Abi aynı şeyler ben yapıyorum fakat giremiyorum bir türlü wap ayarlarını seçiyorum.Connecting Acquiring data connection... yazısı geliyo öyle bekliyor.Bazende Done ve Channge Connection yazısı çıkıyor Done ye bastığımda skyfire den çıkıyor.
Allta Connecting To:Turkcell Wap yazıyor.
Yukarıda m.facebook.com arama motoruna yazdım.m.face kısmına kadar turuncu birşey ile kaplı.Solunda saat yönüne dönen daire var.
Normal kendi browser i ile girebiliyorum ama skyfire ile giremiyorum.

tuncay89

Üye
skyfire bence daha cook geride ya bir tulu internete video izlerken ya ses gider ya videonun seslerini gec kalir nokia bence cook geride arkadasimda iphone var super internete film izlemek zefk veriyor super kalite var

elturcoz

Üye
bende yukledim canavar gibi tşkkrlrrrr

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

Tracy35

Tracy35

Üye
slm arkadaslar ben 5800 kulanıçısıyım telefonumdanda cok memunum tek sorunum vdeo izlemesi bunun tam surumu ne zaman cıkıcak ben beta kulandım bugun kulanamıyom sılıp kuruyom gene try dıye bişi çıkıyo yardım plz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam sürümü ne zaman çıkar bilemeyiz..bekliyoruz fakat ben sorunsuz kullanıyorum..

Tracy35

Tracy35

Üye
tamam bende sorunsuz kulanıyom suan telefona format attım kokten o sekıl kurdum bende suan sorunsuz kulanıyom tesekurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

engin32

Üye
teşekkürler dostum helal olsun ya flash desteği olması süper bişey 5800 da denedim çalışıyor... Oleeyy be :)

ReaqL

ReaqL

Üye
nadir her zmaN baglandıgım w-Lan iLe bagLanıorum dunden beri skyfire iLe girmıor. baglantıdan mı dedım ama telefon exp. girior nete msn felan sorunsuz calışıor.. silip tekrar yukledım skyfire yıne baglanmıor kendı tarayıcısından w-Lan ı buluor tıkLıorum yok yıne oLmuor. baska bi w-lan da deneme sansım olmadı bu arada.sorun ne olabilir acaba:hmmm

Progressivity

Progressivity

Üye
sonuçta beta sürümü oldugu için olabiliyor böyle sorunlar ben ilk defa duydum gerçi ama çok fazla şey yüklü değilse telefonunda hard format at tekrar kur diyebilirim, bende de saçma sapan çıkıyor kendi kendine uygulama ü çıkana kadar bu tarz problemlerle karşılaşabiliriz

ReaqL

ReaqL

Üye
hard format atmak istemıorum cunku teLefonumLa baska bi sorunum yok. w-lanı buLup baglan dıyınce bu uyarı cıkııo baglanmıoo dedıgı beLli ama baska bişe Olabilir mi :) cannot connect to skyfire. the network connection (APN) used does not provide internet connectivity as needed by skyfire.

Progressivity

Progressivity

Üye
ayarlar-bağlantı-hedefler-internet burda erişim noktası olarak öncelik w-lan bağlantısında mı acaba çünkü APN desteklemiyor falan demiş acaba başka bir bağlantıyla mı bağlanmaya çalışıyor istemeden :S

Üst Alt