Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed
Sponsorlu Bağlantılar
okeymax
Üye
şuan şarzım bittiği için kuramıyorum en kısa zaman da kuracam canlitv izleyebilmemiz cok süper yafuuuuu
Sanırım türkçe yazı desteği yok ya da sorunlu. "ı" harflerini "1", "ş" harflerini de "_" olarak gösteriyor. Önceki sayfadaki mesajlardan bunu çıkardım!!
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
evet aynen öyle ben yazdım öyle oldu..yazarken İngilizce karakterler yazılmalı..
ReaqL
Üye
facebookta videoda izLenıomus bundan cok saoL nadır)
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
sağol iyi günlerde kullan ben çatır çatır video izliyorum..tek kötü yanı Türkçe karakterleri desteklemiyor buna da şükür..
clubfurkan
Üye
hay Allah razı olsun arkadaşlar,
artık her yerden facebook videolarını izleyebileceğim ve farmville - yoville oynayabileceğim.
telefonum Nokia 5800 xm, gayet başarılı, herkese tavsiye ediyorum.
çok teşekkürler...
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..
sadep12
Üye
Abim bunda ben turkcell in bedava facebook sitesine giremiyorum bir yardımcı olurmusun.
m.facebook.com bağlantı türü olarakda wap ı seçiyorum bağlantı sorunu veriyor.Acaba siteyi giremiyomuyum ki :S.Deneyen varmı skyfire üzerinden facebook u?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
facebooku denemedim deneyenler cevap verirler..
sadep12
Üye
Tamam abi.Öyle kalıyor bağlanmıyor deneyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
pazzoo
Üye
program cok kullanisli gercekten ama bir sitede video izlerken ekran isigi kapaniyor,vami bunun bir cozumu?ayrica bu guzel paylasim icin saol emegine saglik
zaten en fazla 1 dakika uzata biliyorum,tel 5530,yinede saol
--------------- Ekleme ---------------
facebook taki videolarida gosteriyor hangi siteye girersen gir farketmiyor butun videolari izleyebiliyorsun,gercekten pregram super ama 2 kusuru var,1.tam ekran izlenmiyor..2.1 dakika sonra ekran isigi kapaniyor.dilerim bu sorunlar duzeltirler...
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
yaa ben 5800 da youtubeden izledim tam ekran..sizde nasıl olmuyor anlamıyorum..
freatily
Üye
nadir kardes skayfire yi kaldirdim tlf.na format attim tekrar kurdum yinade ses yok mute audio yaptim yinede ses yok birde cok agir ve yavas calisiyor ben sikintiyi anlattim cevabjnizi bekliyom 5800xm.facebook ve youtube de sesyokkk