Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

gsmelih1905

Üye
kardes e72 için olanaını bulamıyorum yardımıc olurmusunuz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yanlış yerde arıyorsun..symbian os 9.3 bölümüne bakacaksın..

hemocrania

Üye
ya zaten benim sinirleri oynatan kısmı da orası..bu forumdan baktıktan sonra " iyi ya sade ben diilmişim demekki " demiş biraz rahatlamıştım arkadaşın rahatlıkla skyfire a girdiğini görünce sıyırdım artık. arada hiç bi fark yoksa neden ben giremiyorum..

skyfire a alternatif bi browser bilen varsa yazsın..

FoRZa_26

Üye
Ne paylaşıldıda teşekkür edildi anlamadım

FoRZa_26

Üye
Yanlış anladın herkes bi anda tsk yazmış ondan dedim

twofan

twofan

Üye
2 aydır çalışan program zırt diye çalışmaz oldu skyfiren sitesine girmek istedim prgramın kendi menüsünden lisanssız diye bloke mi ettiler yoksa bence mümkün yoksa paranoyakmıyım ben

ekonometrici

Üye
Skyfire'a yolladığım mailin cevabı gelmiş. Cevapta "Skyfire şu an Amerika, Kanada ve İngiltere'de kullanılabiliyor. Skyfire'ın diğer ülkelerdeki çalışma raporlarımız var, ancak şu an destek sağlayamıyoruz. Skyfire şu an diğer coğrafi bölgelere ulaşmanın yollarını aramaktadır." yazmışlar.. Bekliyoruz...

hemocrania

Üye
o zaman skyfire a alternatif bulmak lazım.. mach5 symbianla çalısıyo mu

djdeycan

djdeycan

Üye

cexen

Üye
skyfire artık çalışmıyor maalesef. ne olduysa artık kestiler suyunu :(

FoRZa_26

Üye
Başka bir forumda böyle bir çözüm yolu sunulmuş, ALINTIDIR

Skyfire son bir haftadır us dışındaki ülkelerdeki kullanıcıların programı kullanmasını engelliyor. daha önceden kurulmuş olan telefonlarda program çalışmaya devam ederken format sonrası veya ilk kurulumlarda ülke kontrolü yaparak programın açılması engelleniyor.

Skyfire belki gelecek olan aşırı taleplerden sonra tekrar diğer ülkelerde de kullanıma açılabilir ama o zamana kadar yapılabilecek bir çözüm var. bilgisayardan veya telefondan proxy kandırıcı bir program çalıştırılarak skyfire ilk çalıştırıldığında amerikadan bir serverdan bağlanılmış gibi gösterilebilir. ben proxycap i denedim başarılı olamadım. eskiden beri aşina olduğum your_freedom ve openvpn çiflemesini us server kullanarak açtım. skyfire sorunsuz olarak çalıştı.
işlem sıralamasını yazayım.
kullanılanlar; win7, usb kablo bağlantısı, ten indirilen program, openvpn programı

1- openvpn i kurdum (nette bulması çok kolay)
2- your_freedom ı kurdum (başta arama yapar,parasız üyelik ister ve portlardan openvpn seçilmelidir.bağlantı için ems01 i seçtim)
3- your_freedom bağlandıktan sonra telefonu bağlayarak bilgisayardan usb interneti almasını aktifleştirdim.
4- skyfire ı açtım ve sorunsuz olarak çalıştı.

blaxoul

Üye
Başka bir forumda böyle bir çözüm yolu sunulmuş, ALINTIDIR

Skyfire son bir haftadır us dışındaki ülkelerdeki kullanıcıların programı kullanmasını engelliyor. daha önceden kurulmuş olan telefonlarda program çalışmaya devam ederken format sonrası veya ilk kurulumlarda ülke kontrolü yaparak programın açılması engelleniyor.

Skyfire belki gelecek olan aşırı taleplerden sonra tekrar diğer ülkelerde de kullanıma açılabilir ama o zamana kadar yapılabilecek bir çözüm var. bilgisayardan veya telefondan proxy kandırıcı bir program çalıştırılarak skyfire ilk çalıştırıldığında amerikadan bir serverdan bağlanılmış gibi gösterilebilir. ben proxycap i denedim başarılı olamadım. eskiden beri aşina olduğum your_freedom ve openvpn çiflemesini us server kullanarak açtım. skyfire sorunsuz olarak çalıştı.
işlem sıralamasını yazayım.
kullanılanlar; win7, usb kablo bağlantısı, ten indirilen program, openvpn programı

1- openvpn i kurdum (nette bulması çok kolay)
2- your_freedom ı kurdum (başta arama yapar,parasız üyelik ister ve portlardan openvpn seçilmelidir.bağlantı için ems01 i seçtim)
3- your_freedom bağlandıktan sonra telefonu bağlayarak bilgisayardan usb interneti almasını aktifleştirdim.
4- skyfire ı açtım ve sorunsuz olarak çalıştı.

Bu çözümde şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor; skyfire kullanabilmek için yanımızda bir bilgisayar olması gerekli. Ya da ben mi yanlış anladım? Bu işlem bir kerelik mi uygulanıyor yoksa her internete bağlanışta uygulamamız mmı gerek?

Teşekkürler.

ekonometrici

Üye
ya güzel mantıklı da bilgisayardan usb internet almayı nasıl yapıcaz. onu yapamadım bir türlü.

--------------- Ekleme ---------------

bluetooth da olur...

muaythai

muaythai

Üye
USB diyor ama usb ile bağlantı olmuyor. wifi adaptörüyle bağlanabilinir ama USB i ilk defa duydum. win7 ise işletim sisteminiz ve laptop yada wifi adaptörü varsa. Bilgisayardan wifi yayarsın ceptende girebilirsin arkadaş bunu demek istiyor galiba.

ekonometrici

Üye
şu pc üzerindeki ağa bağlanmayı bilen biri tarif edebilir mi???

djdeycan

djdeycan

Üye
bu bilgisayarın amerikadan bağlanıyomuş gibi göstermesini sağlar ve sadece bilgisayar açıken bu olay olur bide kendi adsl modeminizde

ekonometrici

Üye
biri çözsün artık şu skyfire sorununu...

esrft

Üye
kanka yükledim bi hata verdi neden

--------------- Ekleme ---------------

beyler tele format attım skyfire ykledim calısmıyor hata veriyor ake bi çozum bulun gardaslar

Üst Alt