Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bolt browseri denedim oda pek hosuma gitmedi geri sildim youtube icin vtap kullanırım ama facebook icin ne kullanırız bilmiyorum

kralixx

kralixx

Üye
face için opera'yı tavsiye edebilirim sana kardeş.facedeki flash destekli oyunları skyfire gibi açmıyor.oyunlarda girişi gösteriyor sadece bilgin olsun..

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
face için opera'yı tavsiye edebilirim sana kardeş.facedeki flash destekli oyunları skyfire gibi açmıyor.oyunlarda girişi gösteriyor sadece bilgin olsun..

bana videoları izletecek bir program lazım ayrıca operayı kullanıyorum ama sadece ineternet icin

UltiCode

UltiCode

Üye
dün telefonuma hard format attım. atmadan önce de kullanmıştım Skyfire'ı gayet güzel çalışmıştı. bugün yükledim "skyfire cannot provide service in your country at this time.." diyor. galiba modemden kaynaklanıyormuş ama daha dün kullandım ve modemimde hiçbir değişiklik yapmadım :(

djdeycan

djdeycan

Üye
dün telefonuma hard format attım. atmadan önce de kullanmıştım Skyfire'ı gayet güzel çalışmıştı. bugün yükledim "skyfire cannot provide service in your country at this time.." diyor. galiba modemden kaynaklanıyormuş ama daha dün kullandım ve modemimde hiçbir değişiklik yapmadım :(

bende dün hard format attım telefona şuan aynı sorunu bende yaşıyorum düzeltcek olan warmı

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
düzeltecek birsey yok sanırım skyfirenin düzelmesini bekleyecegiz ve 70 milyonluk bir ülkede herkes bu sorunla basbasa sanırım skyfire bu koca ulkeyi görmemezlikden gelmez herhalde bir caresine bakacaktır muhakkak koskoaca türkiye mubarekller

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet skyfire düzeltir umarım..

djdeycan

djdeycan

Üye
umuarız düzeltirler yada altarnetifini yaparlar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
inş düzeltmelerini ümid ediyoruz koskoca turkiyeyi gözden cıkaramazlar herhalde :)

hemocrania

Üye
bi kaç gündür bende skyfire yüklemeye çalışıp aynı uyarıyıo alıyordum ve bu topic ten sonra heralde skyfire'den kaynaklanıyo sorun derken bugün arkadaşım 5800 ıyla yanımda skyfire a girince delirdim.. ikimizde 5800 v40 kullanıyoruz..aynı skyfire sürümü, anlamadım gitti ..deliricem

Tugish

Tugish

Üye
bi kaç gündür bende skyfire yüklemeye çalışıp aynı uyarıyıo alıyordum ve bu topic ten sonra heralde skyfire'den kaynaklanıyo sorun derken bugün arkadaşım 5800 ıyla yanımda skyfire a girince delirdim.. ikimizde 5800 v40 kullanıyoruz..aynı skyfire sürümü, anlamadım gitti ..deliricem
Nasıl girebildi yaw,herkes o tipik sorunla karşılaşırken girebilmesi muazzam doğrusu

tr_karizma_54

Üye
illaki bi çözümü vardır

djdeycan

djdeycan

Üye
yok arkadaşım skyfire yi bekliyoruz sorunla ilgili msj da attım ama cevap vermediler hata onlardan kaynaklanıyo sanırım

karslan

Üye
telefonun versiyonuyla yazlımla alakası yok usta bende rahat bir şekilde çalışıyodu düne kadar ,taki kaldırıp yeni versiyonu kuruncaya kadar şimdi eski versiyonlarda aynı sorunu veriyo,telefonlarında çalışan arkadaşlar kesinlikle kaldırmasınlar.telefona hard format attım, telefonun versiyonu güncelledim.genede aynı hatayı verdi skyfire ugrasmayın bence ..

--------------- Ekleme ---------------

birader bu olay yeni bir hadise bir ay önce telefonlarına skyfire kuranlar rahatlıkla kullanyılor.ama onlarda kaldırıp yenden kursalar,onlarında çalışmaz modemle falan alakası yok.

diyablo58

Üye
teşekkürler

Andulin26

Üye
bende bugun farklı bir fw yükledim ve bu hatayı aldım (sabah bağlanıyordum) .. oysaki kullandığım fw harika kaldırmak istemiyorum :( umarım bi çözüm bulunur.

ForGer

ForGer

Üye
''Sorry. Skyfire cannot provide service in your country at this time.4 (4.3.2.1_3001)''

Diye bir hata alıyorum neden acaba??

hamza02

Üye
teşk

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi