Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

ekonometrici

Üye
abi allah razı olsun kanser etmişti bu skyfire...

cracra

cracra

Üye
skyfire can not provide for your country hatası alan arkdaşlar..ben linkteki dosyayı telefon hafızasındaki skyfire klasörüne attım.Oradaki dosyanın üzerine yazılması gerekiyor.Şu anda çalışıyor.Telegon N81 8GB..
Kablo ile bağlandıysanız önce kart hafızasına bir klasöre atın dosyayı.Dahas onra telefon içerisinden dosyayı taşı özelliği ile telefon hafızasında bulunan skyfire klasörüne atın ve üzerine yazın.

bazı arkdaşlar yaşadıkları sorunları nasıl çözdüklerini anlatırlarsa diğer üyeler için daha da yararlı oalcaktır bu. arkdaşlarımızın kimisi "çalıştı bende", "oldu süper", "tamam sorunu hallettim" tarzı cevaplar veriyorlar..nasıl çözdüğünüzü, nasıl hallolduğunu da anlatalım bence arkdaşlar..

xxhyenaxx

Üye
tesekkurler kardesim cok saol

_play_06

_play_06

Üye
sorry. skyfire cannot provide service in your country at thıs tıme. -r (4,3,2,1_3001) n97de bunu verıyor arkadaslar lutfen yardım

--------------- Ekleme ---------------

tmm olayı cozdum cok sagolun arkadaslar

isaekrem

Üye
Teşekkürler. Artık skyfire can not provide for your country hatası vermiyor.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
skyfire can not provide for your country hatası alan arkdaşlar..ben linkteki dosyayı telefon hafızasındaki skyfire klasörüne attım.Oradaki dosyanın üzerine yazılması gerekiyor.Şu anda çalışıyor.Telegon N81 8GB..
Kablo ile bağlandıysanız önce kart hafızasına bir klasöre atın dosyayı.Dahas onra telefon içerisinden dosyayı taşı özelliği ile telefon hafızasında bulunan skyfire klasörüne atın ve üzerine yazın.

bazı arkdaşlar yaşadıkları sorunları nasıl çözdüklerini anlatırlarsa diğer üyeler için daha da yararlı oalcaktır bu. arkdaşlarımızın kimisi "çalıştı bende", "oldu süper", "tamam sorunu hallettim" tarzı cevaplar veriyorlar..nasıl çözdüğünüzü, nasıl hallolduğunu da anlatalım bence arkdaşlar..

Önceki mesajlara bakarsan anlayabiliyor insan :)

ibrahim_17

Üye
yaww yüklüyorum hata veriyo nasıl olcak bi yardım edebilirmisiniz? teşekkürler..

one_man53

Üye
hacı zamn aşımına ugraro filan diyo ne iş bende 5800 varda

zacks01

Üye
guzel paylasım saol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

shaftt

shaftt

Üye
Yardımcı olursanız sevinirim skyfire yükledim 5800 a kurdum açıldı ama sözleşmeyi kabul ettikten sonra eror veriyor ve kapanıyor ne yapmalıyım

realwarrior

Üye
teşekkürler

munzur666

Üye
Arkadeaşlar bu sitedee admın felan bu konudan anlayan kimse yokmu ya bu sorunu çözecek naısl bi iş nasıl bi dert bu böyle anlayan anlamayan herkes yorum yapmış sorunu çözen konussun arkadaşlar

ultrAslan_30

ultrAslan_30

Üye
tşkrler sgh i550 e yükledm ama Acguiring data cunnection.. Diyor ve öyle duryr :((

grbz..

grbz..

Üye
Ben dediğiniz işlemleri yapıcam ama bi sorunum var skyfire kurulmuyor sertifika hatası veriyor yardım ederseniz sevinirim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika hatası vermemesi gerekiyor..çünkü program sertifikalı..

fosso55

Üye
çalışmıyor kardeş

DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
sğol nadir abi :D

Üst Alt