Skyfire v1.50(15495) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

ekonometrici

Üye
arkadaşlar forumda bazı tavsiyeler var, skyfire eski sürümlerin sertifikalandırılıp denenmesiyle ilgili. hepsini denedim ancak sonuç aynı. yalnızca 1.5.0.15194 versiyonunda ülke hatasını değil "Skyfire cannot connect to the server at this time." hatasını almaya başladım. Bu versiyonu da sertifikalandırıp yükledim. Epey uğraştım ama yine de olmadı. Skyfire yazılımını kurcalayabilecek arkadaşlar dışında bizlerin bu sertifikalandırma yöntemleri bir sonuç vermeyecek gibi gözüküyor...

tunorno

tunorno

Üye
arkadaşlarım gayet giriyor şu an ama bende bu sorun çıktı işte hala bi çözüm de yok çok can sıkıcı açıkçası

dpat

Üye
cok sacma bişey bence yani herşeyi yaptım şu telefonda sadece netten videoları izleyemedim kaldı canımı sıkıyor

--------------- Ekleme ---------------

konuyla bilgili arkadaşlar varsa sorunu giderebilcek yardımlarını bekliyoruz

ekonometrici

Üye
Arkadaşlar ben 2 gün önce girebiliyordum, bir sıkıntım yoktu. Telefonumun versiyonunu 10'dan 20'ye yükselttim(Nokia 5530XM) ve girememeye başladım. sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time uyarısını almaya başladım. Eğer hala girebilenler varsa sanırım telefon yazılımlarımızla ilgili bir problem var. Ben skyfire türkiye desteğini kapadı diye düşünmüştüm başlangıçta ancak girebilenlerin olduğunu gördükçe sorunun telefon yazılımından kaynaklandığını düşünmeye başladım...

asdtr

Üye
5530 xm de 3 gündür "skyfire cannot provide service in your country at this time" hatası var sorunun çözümne ilişkin bilgisi olan varmı?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
türkiyeden girisler iptal edildi bizlerde bekliyoruz nedenini

ekonometrici

Üye
girişlerin iptal edilmesi mümkündür ancak halen girebilen arkadaşlar var diye okuyorum forumlarda. Bu can sıkıyor...

daksy

Üye
bazı arkadaşların dediği gibi bende e 63 telefonumu firmware guncelleme yaptıktan sonra girmrmrye basladı aceba sorun guncelleme olabilirmi arkadaslar yardımcı olabilecek varsa sevinirim...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bazı arkadaşların dediği gibi bende e 63 telefonumu firmware guncelleme yaptıktan sonra girmrmrye basladı aceba sorun guncelleme olabilirmi arkadaslar yardımcı olabilecek varsa sevinirim...
yok güncellemeden degil ayrıca bu bir sende degil herkesde oluyor

ekonometrici

Üye
arkadaşlar skyfire support'a durumumuzu anlatan bir mail gönderdim. Cevap gelirse paylaşırım burda.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bekliyoruz ama pek ümidim yok

FoRZa_26

Üye
Giriyorum diyen yalan söyler yada yurtdışında yaşıyodur
Büyük ihtimal youtube fln açıldığı için bizim ülke yasakladı bunu :@

ekonometrici

Üye
[email protected] 'a göderdiğim maile 24 saat geçmesine rağmen yanıt gelmedi. Artık ben de ümidimi kestim.

--------------- Ekleme ---------------

bütün giremeyenler adresindeki formu doldurup göndersin belki sesimizi duyarlar... Şikayetin yazılacağı alttaki mesaj kutusuna "I have a connection problem to skyfire. Error message is "sorry. skyfire cannot provide service in your country". I'm waiting for your solution..." yazabilirsiniz.

kralixx

kralixx

Üye
Arkadaşlar bu rahmetli skyfire güzeldi ya.Rica etsem skyfire'nin işlevini gören proğram varsa ekler misiniz?netsiz kalmayalım lütfen yardım:((

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bolt browser idare eder..

kralixx

kralixx

Üye
teşekkürler bide bolt'u denicem şimdi.günümüzü mafetti bu skyfire:)

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Giriyorum diyen yalan söyler yada yurtdışında yaşıyodur
Büyük ihtimal youtube fln açıldığı için bizim ülke yasakladı bunu :@

İnsanlar niye yalan söylesin? mesala bendede açılıyor...

kralixx

kralixx

Üye
Peki bu ülke uyarısını alanlar açılması için bu hack olayını yapması mı gerekiyor.tam bi açıklama yaparmısınız.Ne yapıp da bu skyfire kullanabilcez

ekonometrici

Üye
Boşu boşuna telefonunuzu hacklemeye uğraşmayın. ben 5530 xm hackledim hiçbirşey farketmedi. Sanırım bu skyfire sizlere ömür...

Üst Alt